• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Yanar' Alıntı:
act_anthony_tolliver.jpg

Tolliver bu şahış oluyor değil mi?

Evet Anthony Tolliver o kişi. Daha önce Almanya liginde oynadıktan sonra bir süre Spurs ve Hornets formalarıda giydi. Son olarak D-League takımlarından Iowa Energy forması giyiyor.
 
Hakan Oksuz' Alıntı:
arkadaşlar bence bu ingiliz-amerşkalı olayına cok takılmamak gerekli.

arkadaş belkide ağız alışkanlığından dolayı (NDL takımlarının hemen hepsi amerikalı çünkü) bunu söylemiş olabilir..
ben ne yalan söyliyim pops u amerikalı sanıyodum :)
 
Eyüp Abi,Kerem Abi yarın kesin öğrenirmiyiz sizce?
 
Ilgın Karagoz' Alıntı:
aslında üzüldüm ama yönetimin haline acıyorum ondan güldüm

Madem bu yönetimin haline acıyorsun,gülüyorsun..Geç sen yönet kardeşim..Madem bu kadar kolay..
 
Timur Saglam' Alıntı:
Tolliver buyuk ihtimal, dilerim kısa surede uyum saglar ve basarılı olur. Pek tanımıyorum ama uzun ve orta mesafe sutu olan, oyun gorusu pas yetenegi olan bir uzun, cusseli de sayılır, boyalı alanda ne yapacagı onemli... Savunmada içeriyi kapatacabilecek gibi duruyor, hucumda da içeriden etkili olabilirse ne ala... Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Hücumda da içerden etkili olabilecekse o zaman herşeyi yapabilen bir oyuncu demektir.Anladığım kadarı ile uyumlu ve profösyonel bir kişiliği var belki de yetenek dışında bu gibi faktörlerde belirleyici olmuştur.Biz kısa vadede faydalı olacak bir oyuncu arıyorduk riske girebilirdik bence.
 
Kerem sen öğrenirsin,sen yaparsın,sen bize transferin ismini şimdi açıklayabilirsin hadi.. :)
 
Acaba baş harfini filan söleyemezmisiniz ?
 
Mustafa Kaya' Alıntı:
Acaba baş harfini filan söleyemezmisiniz ?

Arkadaşlar kimse bilmiyor emin olun.İmza atılmış bilinse tereddüt etmeden burada paylaşılırdı zaten.
 
Aylardan beri bekliyoruz.Yarına kadar mı beklemeyeceğiz :)
 
Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":3dsry9li]Acaba baş harfini filan söleyemezmisiniz ?

Arkadaşlar kimse bilmiyor emin olun.İmza atılmış bilinse tereddüt etmeden burada paylaşılırdı zaten.[/quote:3dsry9li]
Yok Arda abi bende bi umutla sordum zaten :) . Yoksa Eyüp abi veya Kerem abiden hiçbir teredütüm yok .
 
bu bizim milletin hastalığıdır zaten. yğlı boya var dersin merak eder dokunur. bunun gibi bizde biraz sabırsızız.
 
Quantin Hosley'in Bize Gelme Şansi % kac? ;)
 
oq saol gormemistim
 
inş Kerem abinin dili surtmustur de ingiliz diyecegine Amerikalı demiştir :P
 
amerikali yazio zati :)
 
inş bu isim erik danielstır saygılar
 
Yarın hareketli bir gün olacak!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst