2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5'le bitseydi ve Asvel yenseydi Fener çıkacaktı. İzlemiyorum nasıl yediler. Zorlama mı boş muydu? Kaç sn vardı?

Hahahhaha Sevindirik oldum.Yalnız bu Tanjevic 2010 da başımızda olursa Küfür ederek hatim indiririz. :)

İki sayı çizgisinde değil, sahanın dışındaki çizgide.

Uğraşıyorlar Fenerbahçe Ülker'li yöneticiler, hakemlerle de konuşuyorlar şimdi bakalım ne olacak.

Sesleri çıkmasın diye 1,2,3 farkla bitmesi lazım sanırım Cibona lehine. Bari öyle bitsin :)

Not: Kafam karıştı, yanlışsa düzeltin.

73-71 Cibona kazandı.Minik kuşum elendi...

Barcelona 51 Siena 40 :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sesleri çıkmasın diye 1,2,3 farkla bitmesi lazım sanırım Cibona lehine. Bari öyle bitsin :)

Not: Kafam karıştı, yanlışsa düzeltin.

Cibona kazansın yeter 2 sayı ile kazandı da zaten

Fenerin bu durumda çıkması için 1 sayı ile kaymetmesi gerekiyor son toğu fenere verseler ve 3 sayı bulsalar fark 2 olacak bu da fenere yetmez.

Arkadaslar sanırım fener cikiyor cunku angola malawiyi 2 farklı yenmesi gerekiyordu fener itiraz etmis malawi macının kasetini istetmisler tüh beee:(

Bugün beklediğimden iyi oynadı Zalgris.Hem 2 sayılık atışlarda,hem de 3 sayılık atışlarda ortalamalarının üstüne çıktı.
3.1 saniye kala tam bir komediydi.Yalnız o ayağın çizgide olması beni çok sevindirdi. Böyle daha güzel oldu.

Bu arada Mirsad'ı gerçekten çok özlemiştim. Girdiği an kendini belli etti. Tamam,büyük oyuncu.Bence bu ligin en iyi oyuncalı arasında. Ben de kendi takımımda sahada elinden gelenin en iyisini yapan oyuncu isterim ama... ya karakter?
Pislik geldin,pislik gideceksin. Hala ağlıyorsun.Bir oyuncu bu kadar sahtekar olamaz. En ufak pozisyonlarında bile.

Çıkan takımlar belli oldu;

Barcelona
Olympiacos
CSKA
Real Madrid

Siena
Unicaja
Caja Laboral
Panathinaikos

Zalgiris
Partizan
Maccabi
Khimki

Cibona
Efes Pilsen
Maroussi
Prokom

Sanırım kura çekilecek değil mi? Öyleyse aynı gruptan gelenler aynı gruba düşebilecekler mi?

Edit:
Beyler şurda doğru düzgün yazın.Rakip takım forumlarında böyle tabirler kullansalar herkes çıldırır.Size yapılmasını istemediğiniz olayları sizde yapmayın.

Arda

Aslında bakmam bu şahsiyetin yazılarına ama Fener Ülker´i eleştiren bir başlık görünce göz atasım geldi.

Meriç Tunca' Alıntı:
Tabii bu arada en büyük tehlike Fenerbahçe Ülker'in gelecek sezon Euro Lig'de yer alıp almayacağı.. Normalde grup sonuncusu takımlar Eurolig organizatörü ULEB tarafından bir sonraki sene bir alt kupa olan Eurocup'a gönderiliyor. Fenerbahçe Ülker'in 2012'ye kadar ULEB'le anlaşması bulunduğu için bu yönden bir atılma tehlikesi yok. Ancak Sarı-Lacivertli ekibin maçlarına seyircinin gitmemesi en büyük handikapı olarak göze çarpıyor. ULEB'in bu konuda Sarı-Lacivertliler'e uyarı yazısı gönderdiğini de belirtirken, dünkü kritik karşıklaşmayı bile sadece 2 bin civarında biletli seyircinin izlediğini söylemeden geçmeyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...