2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dönemde yapılabilecek en iyi transfer.

Kerem Tunçeri ve back-up'ı Ender ile devam edilebilir miydi, tartışılır. Ben tartışmam da yani tartışılır. : ) İçeride uzunları besleyebilecek ve takımın diğer kısa skorerlerini de doğru zamanda doğru yerde oyunun içine dahil edebilecek bir isim Popovic. Bu kadar skor odaklı bir takım ortada iken birilerinin atmaktan çok attırmayı düşünmesi gerekiyordu Efes kadrosunda, top-16 öncesi Popovic'den daha iyi bir isim bulmanız mümkün gözükmüyor zaten. Savunma sertliği sağlamada da bir numaradan başlayacak olan sertliği arttıracak olması da olumlu bir diğer tarafı bu transferin.

Yine de sorunun isimlerden değil büyük resim üzerinden okunması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor bu transfer. Efes'in sorunu çok daha başka, çok daha ayrı.

Israrcı değilim ama ben Efes'in pota altını beğenmiyorum. Kaya dışında güvendiğim biri yok. zaten olimpiyakos maçında da kaya 5 faul aldı maç koptu.

2. Tura kadar gelmiş bir takımın artık 4 kısayla maç tamamlayacağını düşünmüyorum ben.Efes her ne kadar handikaplı ve statik olursa olsun Kaya-Kasun pota altıyla çıkmalı maçlara.

Efes Pilsen adına oldukça gerekli ve önemli bir hamle oldu ama halen eksikler olduğu da bir gerçek. Umarım başarılı olurlar..

Öte yandan, taraflı yayınları nedeniyle (Çağlar üzerine alınmasın bu kısmı) uzun süredir takip etmek istemediğim SalsaBasket isimli blog, yine kendince ve bana göre çocukça teoriler üretmiş bu transfer üzerine. Tamam herkesin "taraf" olduğu bir takım olabilir ama rakipler aleyhine bu denli maksadını ve haddini aşan ihtamlarda bulunmanın mantığı nedir anlamak mümkün değil. Herkes önce kendi kapısını süpürsün, kimin ne olduğu ortada bu ülkede..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Efes Pilsen adına oldukça gerekli ve önemli bir hamle oldu ama halen eksikler olduğu da bir gerçek. Umarım başarılı olurlar..

Öte yandan, taraflı yayınları nedeniyle (Çağlar üzerine alınmasın bu kısmı) uzun süredir takip etmek istemediğim SalsaBasket isimli blog, yine kendince ve bana göre çocukça teoriler üretmiş bu transfer üzerine. Tamam herkesin "taraf" olduğu bir takım olabilir ama rakipler aleyhine bu denli maksadını ve haddini aşan ihtamlarda bulunmanın mantığı nedir anlamak mümkün değil. Herkes önce kendi kapısını süpürsün, kimin ne olduğu ortada bu ülkede..

Sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca böyle bir iddia kesinlikle suçtur.

Herşeyden bir skandal çıkarma çabasına girilmiş gibi,tabiki yazılanların gerçek olma ihtimali yok bu sözlerin karşılığı iftira yada çamur atmaktır.

Popovic Efes'e faydalı olacaktır,daha önceki sayfalarda yazdım efes'in oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu,evet şimdi birde 4 numara lazım,bence haislip tarzı bir 4 numara gerek efes'e nachbar çok yumuşak kalıyor pota altında.Bence'de Kasun daha fazla süre almalı,Efes'e yürekten başarılar diliyorum,Grup çok zor ama efes'te güçlü bir kadro'ya sahip,ergin hoca'da iyi bir antrenör'dür,efes'ten bir sürpriz bekliyorum açıkçası.

O kadar övülen Igor Rakocevic buysa Efes'in son anda TOP16'ya kalması çok normal.Birde bu adam yılda 1.2 milyon Euro alıyor.Bizim erkek basketbol takımı bütçesinin yarısı.

Ermal'ın pozisyonda steps, Smith'in pozisyonunda faul gören varsa banada açıklasın. Yenilgiyi buna bağlamıyorum ama sinirim bozuldu bu pozisyonları görünce, bu kadarda olmaz. Birde Bullock'un Popovic'in ayaklarına sarılarak düştüğü ama faul çalınmaya pozisyon var. Gerçekten sinirim bozuldu. Birde telafi düdkleri çaldırlar 3 tane ama fark 7 sayı olunca.
Efes bu oyunu ile ümit verdi bana ama Shumpert, Thorton ve Smith'in en az 30ar dk oyunda kalması lazım. Geniş kadrolu bir takım için tam bir tezat bu.
Yanılmıyorsam 2 maç üst üste Efes'in. Bunların ikisinide kazanmak lazım.
Bu arada Partizan deplasmanda Panathinaikos'u yenmiş. Helal olsun adamlara. Bu kadar oyuncu sattıktan sonra bile bunu başardılar hemde OAKA'da. Gerçekten tebrikler.

Eren Aydın' Alıntı:
Ermal'ın pozisyonda steps, Smith'in pozisyonunda faul gören varsa banada açıklasın. Yenilgiyi buna bağlamıyorum ama sinirim bozuldu bu pozisyonları görünce, bu kadarda olmaz. Birde Bullock'un Popovic'in ayaklarına sarılarak düştüğü ama faul çalınmaya pozisyon var. Gerçekten sinirim bozuldu. Birde telafi düdkleri çaldırlar 3 tane ama fark 7 sayı olunca.
Efes bu oyunu ile ümit verdi bana ama Shumpert, Thorton ve Smith'in en az 30ar dk oyunda kalması lazım. Geniş kadrolu bir takım için tam bir tezat bu.
Yanılmıyorsam 2 maç üst üste Efes'in. Bunların ikisinide kazanmak lazım.
Bu arada Partizan deplasmanda Panathinaikos'u yenmiş. Helal olsun adamlara. Bu kadar oyuncu sattıktan sonra bile bunu başardılar hemde OAKA'da. Gerçekten tebrikler.

Erman'ın pozisyonun steps olduğunu gördüm.
Topu tuttuktan sonra adım almadı sıçradı.Bu sıçramada steps olduğunu gördüm.

Charles faulüne gelince bence bir müdahale var, aynı müdahaleyi Real yapsa çalmazdı hakemler.Buna basketbolda ev sahibi faulü de denir.

Topu havada tuttu yere indi sonra iki eliyle topu yere vurdu sonra çift stop aldı Burak, sonra yaptığı hareketler ise hep pivot ayağının üzerindeydi. Sorun yoktu bana kalırsa.
Smith'de ise dediğin gibi ama ev sahibi faulu için bile çok ucuz faul.

Rakocevic'e söyleyecek lafım bile yok,Geldiğinde çok övdüler bu adamı ama Efes Pilsen'de gerçekten rezil bir performans sergiledi.

Kasun'u çok az oynatıyor Ergin ataman,bugün 16 dakika oynadı mesela bence en azından 25 dakika civarı süre almalı.Efes'in elinde daha iyisi yok çünkü.

Hep kaybediyorsun Efes ama yine'de tebrikler,her zaman mücadele ediyor ve hep kaybediyor efes,hiçbir maçı bırakmadı,hep son dakikalara kadar mücadele etti şuan'a kadar efes,inşallah bundan sonraki maçlarda başarılı olurlar.

Real Madrid den siyahi oyuncu bizim bir adamı itti sonra top çıktı real madrid topu oldu orda oyuncu psikolojisi zaten bitti sonra smith falan 5 faul falan değildi efese helal olsun hakemler bitirdi zaten ama bence efes bu gruptan çıkar.

(Bizim oyuncu derken türk takımını avrupada tutuyorum fb hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...