2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro League 7. Hafta Sonuçları:

Cibona Zagreb - Regal Barcelona : 66-80
Zalgiris Kaunas - Montepaschi Siena : 72-83
BC Olympiakos - Unicaja Malaga : 89-68
Partizan Belgrade - Efes Pilsen : 93-92
Maccabi Electra - Caja Laboral : 82-91
Lottomatica Roma - CSKA Moscow : 57-72
Fenerbahçe Ülker - Asvel Villeurbanne : 61-68
Lietuvos Rytas - Entente Orleanaise : 77-72
Maroussi BC - Union Olimpija Ljubljana : 74-62
BC Khimki - BC Panathinaikos : 82-87
Asseco Prokom - Real Madrid : 82-76
Armani Jeans Milano - EWE Baskets : 79-51

Efes bu mağlubiyeti hiç hak etmedi.Çok güzel bir maç oynandı dün,çok keyif aldım,Partizan seyircisi müthiş'ti,Keşke Efes Pilsen'in maçlarındada öyle bir atmosfer yaratılabilse.Rakocevic'in performansı yükseliyor,yanlız Efes tam verim alabileceği bir pivot almalı,birde oyun kurucuya ihtiyaçları var diye düşünüyorum.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Efes bu mağlubiyeti hiç hak etmedi.Çok güzel bir maç oynandı dün,çok keyif aldım,Partizan seyircisi müthiş'ti,Keşke Efes Pilsen'in maçlarındada öyle bir atmosfer yaratılabilse.Rakocevic'in performansı yükseliyor,yanlız Efes tam verim alabileceği bir pivot almalı,birde oyun kurucuya ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
Efes'in? :roll:

geçmişten kaynaklı sorun varmı bilmiyorum ama aklıma geldi. bu kerem ispanyadan döndüğünde GS'da oynamayı çok istiyorum diye demec vermişti. aslında ondan yararlanabilrdik. malum ailece GS'lı dır onlar. abisi eski kaptan

Sühan Cem' Alıntı:
geçmişten kaynaklı sorun varmı bilmiyorum ama aklıma geldi. bu kerem ispanyadan döndüğünde GS'da oynamayı çok istiyorum diye demec vermişti. aslında ondan yararlanabilrdik. malum ailece GS'lı dır onlar. abisi eski kaptan
Abi hiç girme o konulara bence. Bir dokun bin ah işit atasözünü uygulamalı olarak görürsün:). Çok istedik gelmesi için ama istemedi. Olayın kısa hali bu.

Sühan Cem' Alıntı:
İspanya dönüşünde ne dediğini hatırlamıyorum da Rusya dönüşü söyledikleri hala hafızamda. Neyse, konuyu dağıtmayım Kerem Tunçeri gibi birisi için...

Efes için ise benim tespitim oyuncu transferi filan gerekmez bu takıma. Yabancı bolluğu varken ne biri gider ne biri gelir. Efes'in ihtiyacı rotasyonu oturtması sadece. Özellikle uzun ve Smith-Thorhton-Shumpert arasındaki rotasyon. Kasun 7 maçta bir basketbol oynuyor ve kadronun en çok kazanan oyuncusundan biri. Ermal hala ortalarda yok birde. Kasun'un durumu belirlense ve Ermal takıma dönse uzun açısından zaten sıkıntı olmaz. Bu bölgedeki belirsizlik hep MVP çıkartıyor zaten.
Shumpert ve Thorhton'un durumu var birde. Belgrad'da ikiside ortada yoktu çoğu zaman. Bu yüzden bütün yük Nachbar'a bindi ve oda saçmaladı bazı pozisyonlarda. Halbuki Ataman'ın 4 kısalı sistemi için çok önemli bu iki oyuncu. İki Oyuncuda sağlam olmayınca manevra kabiliyeti 0 oluyor nerdeyse 4 numara için.
Bunlarında topyekün sebebi 6 yabancı olması belkide. Haftaiçi birinin oturması ister istemez etkiliyor takımı. Mesela takıma çok birşey vermeyen Kasun'a yol verilse takımın oyun olarak daha iyiye gideceği kanısındayım. Takım birbiri ile oynadıkça dahada öteye gidecektir. Basketbolda alışkanlıklar önemli sonuçta.
Birde Ataman'ın Sinan'a korkmadan süre vermesi lazım. İllaki son çare olarak veya diğer bütün çözümler tükenmişse ona dönüyor. Parzitan maçında adam gibi 2 savunma bizi maçı getirecekken 10 saniye oynadı bu adam sadece. Yazık.

aziz yıldırım diyordu ya, bilmemkaç sene içinde euroleague'de FINAL 4 oynayacaklardı.. hedef buydu.. dün akşam gördük.. euroleague'de deplasmanda maça çıkıyorsun.. damir mrsic 37 dakika oynuyor 39 yaşında ve baskı altında dünyanın en çok top kaybeden guardı herhalde.. ne oldu hayallere. fenerbahçe turgay demirel'e yaltaklanmanın cezasını çekiyor ve daha da çekecek.. herşeyin bir bedeli var.. federasyon size kol kanat gerer ama tanjevic'i de böyle kitler adama.. takım rezalet ama coach daha leş.. bu gidişle 2187 de final4 oynarlar bence..

Efes Pilsen vs. Unicaja
77-79

Yazık Oluyor Efes'in bu kadrosuna,Ben acilen takımı daha iyi yönetebilecek bir guard almaları gerektiğini düşünüyorum.

Efes Pilsen vs. Unicaja
77-79

Yazık Oluyor Efes'in bu kadrosuna,Ben acilen takımı daha iyi yönetebilecek bir guard almaları gerektiğini düşünüyorum.

Biraz sakatlıktan da olsa Panathinakos' da süre alamayan Saras' ı direk kapsınlar derim.

Euro League 8. Hafta sonuçları;

A Grubu
Regal Barcelona - Zalgiris Kaunas : 89-55
Montepaschi Siena - Asvel Basket : 83-74
Cibona Zagreb - Fenerbahçe Ülker : 80-77

B Grubu
Efes Pilsen - Unicaja Malaga : 77-79
Entente Orleanaise - Partizan : 75-72
Lietuvos Rytas - BC Olympiakos : 83-89

C Grubu
CSKA Moscow - Maccabi Electra : 77-72
Caja Laboral - Union Olimpija : 62-53
Lottomatica Roma - Maroussi BC : 74-87

D Grubu
Panathinaikos - Real Madrid : 67-76
Armani Jeans Milano - Asseco Prokom :82-69
EWE Baskets Oldenburg - BC Khimki : 49-62

Efes Pilsen vs. Unicaja
77-79

Malaga'daki Omar Cook Efes'te olsaydı maçın skorunun farklı olacağını düşünüyorum... Ben uzun süredir böyle kaliteli bir gard seyretmedim diyebilirim... Takımını avucunun içinde tuttu... Maçın sonlarında da yapması gereken herşeyi yaptı... Çok kaliteli oyuncu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...