2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Forumda adı geçen oyunculardan Luka Zoric, bu gece Eurocup eleme maçında G.Canaria'ya karsı oldukça iyi bir performans sergilemiş. 12 ribaund ve %80 serbest atış yuzdesi göze carpıyor. Takımında kendisinden sonra en fazla ribaund alan oyuncunun ribaund sayısı 6. Karşılaşmayı 71-69 kazanmalarına ragmen turun favorisi Canaria.

Gaines gelse keşke...:)
tamam şutu yok hatta turnikesi bile zayıf ama bence bir takıma 1 tane olsun böyle oyuncu lazım ya...
birazda göze hitap eden bir yanı olsun takımın...
konsantrasyon düştüğünde takımı ateşleyecek bir oyuncumuz şuan yok...
Washigton geçen sene bu işleri iyi yapıyordu...
hemde bunun yanında çok iyi bir pota altı savunmacısı Gaines...

Vujcıc hala boştaymış sanırım .Epey ilginç aslında Euroleuge'in başaltı-orta seviye takımları.ACB'den bir takım yada Rus liginden parası çok bir takım kimse neden almamış .Sakatlığı falan mı var acaba ?

Gerçi ben tek bir isme yoğunlaştım kendi kendime gelin güvey bir şekilde ama paylaşayım dedim

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Vujcic hala boştamıymış?
Keşke imkan olsada getirebilsek,şahsen çok memnun olurdum...

YAbancı sitelerde sıksık boşta olduğunu okuyordum düm can işbakan da Twitter'da aynı şekilde yazmış.Wiki'de falan da öyle yazıyor..

Vujcic bu yıl ki yabancı seçimlerimize uyar mı bilmem, genç sayılabilecek, yukselmek isteyen yabancılar seçtik. Shumpert istisna ama onun da gerekçeleri var: yerli statusu, lige alışık olması gibi.

Düşüşte olan, yaşlı ve ne kadar talebini düşürse de hala ciddi bir ucret isteyecegini varsaydıgım biri Vujcic.

Bize uygun çok sayıda uzun bu yaz transfer yaptı, Avrupa pazarında seçenekler azaldı bu yuzunden. Yaz ortasında fikir değiştirip, çıta yukselttiğimizi dusunuyorum. Plan değişikligi zaman kaybına neden oldu. Yoksa baştan 4 yabancı dusunuluyordu ve Shumpert'in vatandaşlığa geçmesi, geçen sezon sonu itibariyle, beklenen, planlanan bir durum değildi gibi geliyor bana. Yine de 5.yabancı fikri 1-1.5 aydır gundemde ve görüşülen isimler vardır. Ek olarak ekim sonuna kadar nbaden gönderilenler de alternatif oluşturabilir.

Timur Saglam' Alıntı:
Vujcic bu yıl ki yabancı seçimlerimize uyar mı bilmem, genç sayılabilecek, yukselmek isteyen yabancılar seçtik. Shumpert istisna ama onun da gerekçeleri var: yerli statusu, lige alışık olması gibi.

Düşüşte olan, yaşlı ve ne kadar talebini düşürse de hala ciddi bir ucret isteyecegini varsaydıgım biri Vujcic.

.

Bence de mevcut transfer stratejimizden taviz vermemek daha iyi bizimle birlikte büyüyebilecek oyuncular seçmeye devam etmeliyiz.

Sercan Horozcu' Alıntı:
Boştakilerden bir ilk 5: Jaric-Becirovic-Giricek-Jasaitis-Vujcic, en iyi 6. adam: Alan Anderson

Can İşbakan

Vujcic'i izlemesemde izleyenler var sanırım gelmesini istiyolarsa bende takımımızda görmek isterim bence artık son plan olarak Jasa'yı getirelim. Shumpert ile 3.5luğa soyunabilirler.

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Mert Demirci":3qgvg9cn]keşke milan macvanı alabilsek

Furkan'a 2milyon lira teklif veriliyosa Milan Macvan'ada verilip getirilebilir henüz 89 lu zaten kendisi.[/quote:3qgvg9cn]
evet macvan çok iyi olur.Hem bugüne hem de geleceğe umutlu bakabilmek adına

Eğer eurocup katılırsak,alınacak yabancı kesinlikle jasa olmalı.Bu benim şahsi görüşüm,takıma uyum sıkıntısı çekmez ligi tanıyor,taraftarın sevgilisi,aynı zamanda oyun içersinde 3ve4 numara oynama imkanı olan dış şutu iyi bir oyuncu,inşallah alırız.

Mithat Duran' Alıntı:
Eğer eurocup katılırsak,alınacak yabancı kesinlikle jasa olmalı.Bu benim şahsi görüşüm,takıma uyum sıkıntısı çekmez ligi tanıyor,taraftarın sevgilisi,aynı zamanda oyun içersinde 3ve4 numara oynama imkanı olan dış şutu iyi bir oyuncu,inşallah alırız.

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum 4numaradaki sıkıntıyı kapatabilir Shumpert ile hem de 3numarada Haluk'a 10-15dakika esir olmayız

Jasaitis'i çok beğenen biri olarak eğer bir yabancı alınacaksa pota altını karartacak sertlikte bir 4,5 numaranın alınmasını tercih ederim. Uzun rotasyonumuz Rancik-Andric ve Ermal den oluşuyor unuttuğum varsa söylesin arkadaşlar. Israrla pota altının takviyesini istiyorum artık, Evren geldiğinden beri. Misal maçın bir bölümü Taylor-Evren-Jasa-Schumpert-Andric oynasak pota altı sizce de yumuşak olmazmı? Ki 3 sayı çizgisi geri çekildiğinden bu sene pota altı müdafası daha mühim oalcak. Sezonun hele ilk başlarında şutörler 3 sayılıklardan sakınacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...