2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Şu Batur "Aağbbi" nin dediklerini Kerem'in mesajından okudum. Bende öğlen alkolü fazla kaçırmışım galiba diye düşündüm :)) Vallah Batur abileri mümkünse GS'ın hakkında ne iyi ne kötü konuşsun.Hani bir laf vardır ne ölüme ne ölüne diye. Affedersiniz ama öyle bir durum yani. Acaba bu sene FBTV de yorum yapamayacak bir madik yedi demi böyle konuşmaya başladı diye düşünmedim değil. Ama benim tahminimce eğer bir final olacaksa GS-Fb finali yapmak isteniyor ve bunun subjektif koşulları hazırlanıyor olabilir basketbol camiasında.

Bu gidiş yakında Efes'in BJK ile birleşmesine kadar gider. Beşiktaş "Allen" eder, kullen eder bu işe sarılır :))

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":16p8b1yb]Manut kadar uzun olsun denilmiş boşuna böle bir söz denilmez diye aklına geliyor insanın bu kadar uzun bir adam varmı bildiğimiz

Bunu diyen blog yazarları kim acaba?[/quote:16p8b1yb]

Bi bilgim yok ama tüm haberlerini Eyüp abi paylaşıyor Facebook'ta

o açıklamalardan sonra zaten fb tv de yorumculuk yapamaz :) bu arada sevindirici haber avrupa kupasında oynama şansımız yüzünden yabancı 4numara alınıyor herhalde .

Saim Karakuzu' Alıntı:
o açıklamalardan sonra zaten fb tv de yorumculuk yapamaz :) bu arada sevindirici haber avrupa kupasında oynama şansımız yüzünden yabancı 4numara alınıyor herhalde .

Evet cidden çok önemli inşallah pazartesi en geç gerçekleşir transfer yine bi ihtimal petersburg maçına yetişir en kötü rövanşa :)

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":gcq58785]o açıklamalardan sonra zaten fb tv de yorumculuk yapamaz :) bu arada sevindirici haber avrupa kupasında oynama şansımız yüzünden yabancı 4numara alınıyor herhalde .

Evet cidden çok önemli inşallah pazartesi en geç gerçekleşir transfer yine bi ihtimal petersburg maçına yetişir en kötü rövanşa :)[/quote:gcq58785]

Transfer öyle hemen planlanmıyor benim anladığım ...

Ben hemen şuan planlanıp gerçekleşsin demedim zaten Kutay abi. Sadece bir haber dolaşıyor, o da bi önemli uzunla görüştüğümüz. Ben de bir an önce gerçekleşmesini istiyorum tabi ki..

Alperen Küçük' Alıntı:

Ben hemen şuan planlanıp gerçekleşsin demedim zaten Kutay abi. Sadece bir haber dolaşıyor, o da bi önemli uzunla görüştüğümüz. Ben de bir an önce gerçekleşmesini istiyorum tabi ki..

Ben onu okumadım hiç nerede yazıyor ben tur geçilirse belki bir uzun alınacak gibi bişiler okumuştum halihazırda bir görüşmenin olduğunu duymamıştım.

Charles Gaines efsane adam gelsin! Şutu yok ama ribaundlarıyla,savunmasıyla ve bitmek bilmeyen hırsıyla pota altını domine eder çoğu maç.

#8 Charles Gaines !

Gaines'in hirsi, yüregi yeter. Smac basketlerden sonra Owens'la gögüs gögüse carpismalarini özledim. Keske gelse Gaines.

evet tur geçilirse uzun düşünülebilir çünkü oktay hoca sezon ortasında ihtiyaç olursa 5,yabancıyı kullancaz dedi eurocup süprizi olunca transfer çalışması başlamış olmalı ilk önce evren düşünüldü iyi de oldu

Programın sunucusu bir uzun oyuncu alırlarsa Galatasaray rahatlıkla bende varım diyecektir dedi,sonrada zaten önemli oyuncularla görüştüklerini biliyoruz,duyuyoruz dedi...

Bilgilendireyimde karışıklık olmasın.. :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Programın sunucusu bir uzun oyuncu alırlarsa Galatasaray rahatlıkla bende varım diyecektir dedi,sonrada zaten önemli oyuncularla görüştüklerini biliyoruz,duyuyoruz dedi...

Allah allah BAturalp bile duydu ama medyaya hiç isim düşmedi ilginç .

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":1nqs9ld9]Programın sunucusu bir uzun oyuncu alırlarsa Galatasaray rahatlıkla bende varım diyecektir dedi,sonrada zaten önemli oyuncularla görüştüklerini biliyoruz,duyuyoruz dedi...

Allah allah BAturalp bile duydu ama medyaya hiç isim düşmedi ilginç .[/quote:1nqs9ld9]

Medyaya düşmesinin ne önemi var :)

Böyle birşey varsa ve Baturalp'in kulağına kadar geldi ise medyada daha aktif daha araştırmacı isimlerininde kulağına gelmiş olması ve bir şekilde azçok konuşulmaya başlamış olması gerkemez mi ? Dİye bir soru soruyorum sadece.Yani baturalp aktif bir muhabir yada haber yorum yazan biri değil .Onun kulağına kadar gelen bilgi Can İşbakan gibi yazarların.Salsabasket gibi sitelerinde kulağına gelmez mi idi acaba diye bir soru işareti belirdi sadece :)

Kutay bey yine yanlış anlamışsınız... :)
Bunu diyen Baturalp değil,programı sunan kişi,o da kafasıyla evet deyip onayladı o kadar...Tabiki güvenilirlik açısından ne kadar ciddiye alınmalı bilemiyorum,çünkü programı sunan kişiyi ismen bile tanımıyorum...
Ancak dediğiniz mantıklı tabiki böyle girişimler olsaydı bahsettiğiniz isimler duyardı ancak belki iyi niyetli davranıp kesinleşmeden birşeyleri paylaşmak istemiyorlardır veya bilgi teyit edilmemiştir...Belkide bu adam savuruyordur öylesine,girişim bile yoktur...
Bunların hepsi ihtimal tabiki...

Vallahi STV'den benim bekleyeceğim basketbol haberi ancak tüm basketbolcular evet diyor falan olur :).

Yani Baturalp yine camiadan biri STV'deki programcının kulağına kadar geldi ise o zaman tüm basket medyası duymalı idi hal böyle iken sızmaması ilginç ama öte yandan bu sene iş pratik olarak kesinleşmeden Furkan olayı hariç hiçbir haber çıkmadı.Furkan'da da iş bozulsun diye KSK'dan yönetimden birileri sızdırdı ve başarıya ulaştı gibi gözüküyor.

Evren olaynda bile her klübün adı çıktı nerede ise Fener,BJK,Banvit,TT hatta Tofaş bizim ilk ismimiz basına sızdığında iş bitmişti zaten.

Yani bu sene bu konuda da daha profesyonel gidiyoruz belki ondandır.Bilen varsa da söylemiyordur belki

Stv'den benimde bir beklentim yokta,hani sabah kuşağında bir basketbol programı denk gelmişken seçici davranmadan izleyeyim dedim...Bu bir tercih değildi çünkü başka seçenek yoktu,beni böyle yargılayın... :)
Neyse başlığı kirletmeyeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...