2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sizinle ilgili bişi demedim :) vallahi...

Neyse umarım alınır değerli bir uzun ben MAcvan'a taktım bu sefer onu alsınlar gerçi sezon başladı Hemofarm için biran önce euroleugeden elenirler umarım.

İlgilendiğimiz önemli uzunlardan biri Brezec ise Krasnie Krilya Samara ile anlaşmış :).Efes ile adı geçiyordur.Bu arada demek ki neymiş iş paraya bakarmış.Şaka maka Rus ligi acayip bir lig oldu .

Kutay Çamcı' Alıntı:
İlgilendiğimiz önemli uzunlardan biri Brezec ise Krasnie Krilya Samara ile anlaşmış :).Efes ile adı geçiyordur.Bu arada demek ki neymiş iş paraya bakarmış.Şaka maka Rus ligi acayip bir lig oldu .

Brezec ile mi ilgileniyorduk yoksa ironi miydi? :)

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":22lmsr4y]İlgilendiğimiz önemli uzunlardan biri Brezec ise Krasnie Krilya Samara ile anlaşmış :).Efes ile adı geçiyordur.Bu arada demek ki neymiş iş paraya bakarmış.Şaka maka Rus ligi acayip bir lig oldu .

Brezec ile mi ilgileniyorduk yoksa ironi miydi? :)[/quote:22lmsr4y]

Yok yok ironi aslında bir bilgimde yok kiminle ilgileniyoruz zaten tutmam ben kendisini ço ben başkasını istiyorum ama Efes ile dedikodusu çıkmıştı yakınlarda.

Önelemeyi geçersek muhtamel rakiplerimizden biri direk Eurocup'A katılan 12 (PAOK ile 12 oldu) takımdan biri.

saf 4 numara zor ligler başlamadan herkes hazırlık kamplarında boşta oyuncu zor anca nbade bırakılan oyuncu olursa

Rusya'da oynadıgı hazırlık maçlarında sıklıkla faul problemine giren Efes'i görünce, St.Petersburg karsısına 3 uzun ve Dogukan/Sertaç'la cıkması beklenen takımızın durumu insanı dusunduruyor. Bu acıdan ilk maçın içeride olması avantaj, bu kadar dar ve yumuşak bir uzun rotasyonuyla Rusya'da oynasaydık işimiz daha zordu.

Efes'te Raduljica sakat olmakla birlikte söz konusu maçlarda, Dudley-Kerem-Nachbar-Roberts rotasyonuyla oynadı. Birbirlerini tamamlarlar mı, yeterince sert mi gibi sorulardan önce, belirli bir standartta olan 4 uzunla oynadıklarını vurgulamak gerekli.

Çarşambaya kadar transfer olmayacak buyuk ihtimal, Shumpert'in 4 numarada şapkadan tavşan cıkarmasını beklemek zorunda kalabiliriz.

Macvan Almanya'da ALBA'ya %70 iki sayı yüzdesi ile 16 sayı 9 rebo 4 asist ile oynadı.

Bu arada Alba 6 sayı ile kazandı son çeyreğe 16 sayı önde girmişlerdi halbuki Tur ortada gibi.Hemofarm bir an önce elenir umarım :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Macvan Almanya'da ALBA'ya %70 iki sayı yüzdesi ile 16 sayı 9 rebo 4 asist ile oynadı.

Bu arada Alba 6 sayı ile kazandı son çeyreğe 16 sayı önde girmişlerdi halbuki Tur ortada gibi.Hemofarm bir an önce elenir umarım :)

Macvan diye diye getircez sanırım Kutay abi :)

Bizim transferden önce, takımın kendi arasında, sonra taraftar ile bütünleşmesi ve son saliseye kadar sisteme sadık kalıp terini parkeye akıtacaklara ihtiyacımız var.

Yoksa şampiyonluk yolunda en büyük iki rakibimizin kadroları hemen hemen aynı şekilde bir arada, senelerdir oynayan oyunculardan kurulu. Bizim 1 nisan şakası olarak koyduğumuz adamı rakip, takımına transfer etti mesela:) Bu yüzden ben öncelikle heyecan-ruh- taraftar transferi istiyorum takımımıza.

Heyecan ve ruh tamam da taraftar çekmek konusunda da mantalite değişikliğine gidilmeli..üçü de olsun tabi ama gönlümden geçen de olsun :) hem sadece bu seneyi kurtarmak için değil :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Heyecan ve ruh tamam da taraftar çekmek konusunda da mantalite değişikliğine gidilmeli..üçü de olsun tabi ama gönlümden geçen de olsun :) hem sadece bu seneyi kurtarmak için değil :)

Evet zaten artık günü/seneyi kurtarmak için adım atılmıyo ve atılmıcaktırda bu çok güzel..

TT alsın,Trabzon'a gitmesin...Tufan'ı severim ve o muhteremin başında olduğu bir organizasyonda oynamasını istemem...Aslında eski ritmini bulabilse 3 numara'yı yedeklemek için bizde kullanabilirdik...2 numarada zorda 3 numarada süre alabilirdi...Gerçi artık eskiye dönmesi zor görünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...