2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

T.ederim Tugay hakkında bir kaç yazı gördüm iyi oyuncu olduğu söylenmişte ondan sorayım dedim...Boyu filanda fena değil ancak ince yapılıymış demekki...

Adriyatik basketbolunu yakından takip edenlerin soyledigine gore, Zoric, Dragicevic kadar yetenekli ve hızlı değilmiş, fakat Zoric daha atletik, blok zamanlaması ve ofansif ribaundlarda daha etkiliymiş. Post savunmasında ve pota altı mucadelesinde daha savaşçı ve basarılı olan Zoric'e karşılık, Dragicevic birebir yuzu donuk oyunda daha hızlı ve basarılı. Zoric'in hucum silahları, alçak posttan dışa pas alıp verebilen, jump sutu ve hucum ribaundlarına odaklanması ama post-up'ı pek yokmuş. Dragicevic hucumda daha cok yuzu donuk oyunu, topu yere vurabilmesi ve sutuyla oynamayı seviyormuş, post-up'ı Zoric'ten daha iyiymiş. Zoric 2 yıl once evlenmiş ve bu son iki yıldaki istikrarlı gelişimini buna bağlıyorlar. Duzenli hayat.

Timur Saglam' Alıntı:
Adriyatik basketbolunu yakından takip edenlerin soyledigine gore, Zoric, Dragicevic kadar yetenekli ve hızlı değilmiş, fakat Zoric daha atletik, blok zamanlaması ve ofansif ribaundlarda daha etkiliymiş. Post savunmasında ve pota altı mucadelesinde daha savaşçı ve basarılı olan Zoric'e karşılık, Dragicevic birebir yuzu donuk oyunda daha hızlı ve basarılı. Zoric'in hucum silahları, alçak posttan dışa pas alıp verebilen, jump sutu ve hucum ribaundlarına odaklanması ama post-up'ı pek yokmuş. Dragicevic hucumda daha cok yuzu donuk oyunu, topu yere vurabilmesi ve sutuyla oynamayı seviyormuş, post-up'ı Zoric'ten daha iyiymiş. Zoric 2 yıl once evlenmiş ve bu son iki yıldaki istikrarlı gelişimini buna bağlıyorlar. Duzenli hayat.

kentheros siz misiniz Timur bey ?

imkansız ama bir fikir nba den bir iki oyucu uzun rotasyonu içi 4-5 için earl barron 5 için al harrington 4 için ikisi new yorktan imkansız ama

Murat Lale' Alıntı:
imkansız ama bir fikir nba den bir iki oyucu uzun rotasyonu içi 4-5 için earl barron 5 için al harrington 4 için ikisi new yorktan imkansız ama
al harrington gerçekten imkansız ama :)

nba de boşa çıkaçak uzunlar ve türkiye liginde çok iyide iş yapar nba piyasasını takip etmek lazım

Dragicevic'i seyrettim ben de.Hücum performansı çok dikkatimi çekmişti özellikle.Mahmudi'nin elinde bambaşka bir oyuncu olabileceğine katılıyorum.Zaten Sırp ekolüyle yetişmiş , üstüne Mahmudi felsefesiyle elimizde çok iş yapabileceğini düşünüyorum.Gerçi düşünülüyor mu acaba bilemiyoruz tabii.

Savunması nasıl Eren ?

Macvan'a nazaran piyasası çok kuvvetli değil sanırım istersek alabiliriz.Tabi Macvan'ı alamıyorsak :).Zoric'de alınabilecek bir oyuncu ama hem ayakları çabuk hem post-up'ı olan 4 numaralı da savunabilecek bir oyuncu almamız gerek bence. Rancik böyle bir oyuncu için ağır kalabilir.Haluk ve Shumpert'de undersize kalabilir.

Macvan'la kıyaslamamak lazım tabii.Macvan daha sert bir oyuncu ona göre.Dragicevic hatırladığım kadarıyla savunmada aksamamasına rağmen savunmasıyla ön plana çıkan bir oyuncu değildi.Daha çok hücumdaki aktifliği ve yumuşaklığı aklımda kalmış , oldukça iyi bir şutu vardı en başında.

kısmetse geçelim turuda gerçekten kukubün transfer girişimi varmıdır yoksa ocak ayınımı bekliyorlar?

Turu geçersek 1 takviye yaparız bence ama -Allah korusun- elenirsek mevcut kadroyla devam ederiz diye düşünüyorum, en azından ocağa kadar.

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":k1xoylm1]Telekomun yeni aldığı uzun Tony Gaffney'i izlemişliği olan varmı?
bostonda pek oynatmıyorduk ince bir 4 numara.[/quote:k1xoylm1]
UMass teki senior senesinde cok yakin bir arkadasimla arkadasti. Enteresan isler yapabilecek bir oyuncu, hatta Unsal ile konusurken yanilmiyorsam o demisti Stephane Lasme etkisi yapabilir belki diye yaniliyorsam da UMass'teki arkadasim demistir. O seneki diger uzun da UF mezunu San Antonio'lu Matt Bonner kardesi Luke tu UMass'te.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...