2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Evet Kutay, Dragicevic yaşı çok genç olmamasına ragmen ancak son bir yıldır yukselişe geçen bir isim bu yuzden takibi, bilgi toplaması kolay bir oyuncu değil keza Zoric'te benzer durumda biri sayılır(dunya şampiyonası hariç) Bu nedenden, oyuncular hakkında en dogru bilgiye o ligleri direkt izleyen birilerine sorarak almak istedim.

Oyuncular gundemde mi değil mi bilmiyoruz, zaten önerecek halimiz yok. Kendi aramızda tartısıyoruz sadece. Mahmudi gibi yugoslav ekolunu iyi bilen biri, bu bolgedeki çogu oyuncuyu yakından tanıyordur diye dusunuyorum. Önce su turu geçelim hele.

Timur Saglam' Alıntı:
Evet Kutay, Dragicevic yaşı çok genç olmamasına ragmen ancak son bir yıldır yukselişe geçen bir isim bu yuzden takibi, bilgi toplaması kolay bir oyuncu değil keza Zoric'te benzer durumda biri sayılır(dunya şampiyonası hariç) Bu nedenden, oyuncular hakkında en dogru bilgiye o ligleri direkt izleyen birilerine sorarak almak istedim.

Oyuncular gundemde mi değil mi bilmiyoruz, zaten önerecek halimiz yok. Kendi aramızda tartısıyoruz sadece. Mahmudi gibi yugoslav ekolunu iyi bilen biri, bu bolgedeki çogu oyuncuyu yakından tanıyordur diye dusunuyorum. Önce su turu geçelim hele.

İyi düşünmüşsünüz.Geri dönüşler de olumlu gözüküyor.

Valla Timur bey'in analizlerini,araştırmalarını büyük bir zevkle takip ediyorum bu başlıkta,zaman bulursa Nba'den boşa çıkabilecek uzunlar içinde bir araştırma ve analiz rica edelim...Boş zamanı vardır umarım... :D

Cem G.' Alıntı:
UMass teki senior senesinde cok yakin bir arkadasimla arkadasti. Enteresan isler yapabilecek bir oyuncu, hatta Unsal ile konusurken yanilmiyorsam o demisti Stephane Lasme etkisi yapabilir belki diye yaniliyorsam da UMass'teki arkadasim demistir. O seneki diger uzun da UF mezunu San Antonio'lu Matt Bonner kardesi Luke tu UMass'te.

Dediğiniz gibi hakkında olumlu şeyler söyleniyor,biraz araştırdım fena bir transfer değil gibi...İnce yapılı olduğu söylendi ancak hakkında söylenenlere göre çok kırılgan bir oyuncu değil gibi...

Cem G.' Alıntı:
UMass teki senior senesinde cok yakin bir arkadasimla arkadasti. Enteresan isler yapabilecek bir oyuncu, hatta Unsal ile konusurken yanilmiyorsam o demisti Stephane Lasme etkisi yapabilir belki diye yaniliyorsam da UMass'teki arkadasim demistir. O seneki diger uzun da UF mezunu San Antonio'lu Matt Bonner kardesi Luke tu UMass'te.

Savunmacı yönüyle Telekom'a geliyor oluşu, epeyce ironik. Bakalım devam ettirecek mi bu oyununu, yoksa takıma katılan her yabancı gibi 2. haftada 'koyver gitsin' moduna mı girecek?=)

Dragicevic Ergin Atamanın yıllardır soylediği oyuncu mu acaba, kızılyıldızda oynardı? yoksa başka bir dragicevic mi

Ataman'ın kimi kast ettiğini bilmiyorum ama Kızılyıldız'da oynamış olan Tadija Dragicevic. Alba'yla anlaştı bu yıl için. Buducnost'ta oynayan Vladimir Dragicevic.

Timur Saglam' Alıntı:
Ataman'ın kimi kast ettiğini bilmiyorum ama Kızılyıldız'da oynamış olan Tadija Dragicevic. Alba'yla anlaştı bu yıl için. Buducnost'ta oynayan Vladimir Dragicevic.

Kızılyıldızdakini söylüyordu Ataman. O dragicevic olsa hiç itirazım olmaz. Buducnosttakini tanımıyorum ama o da iyi duruyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla

Yetenek açısından V.Dragicevic iyi olsa da aradıgımız ozellikler acısından Zoric sanki daha uygun gibi gozukuyor. Tabi daha bu iki oyuncu dısında alınabilecek bilip bilmediğimiz bir dolu oyuncu da var.

Timur Saglam' Alıntı:
Yetenek açısından V.Dragicevic iyi olsa da aradıgımız ozellikler acısından Zoric sanki daha uygun gibi gozukuyor. Tabi daha bu iki oyuncu dısında alınabilecek bilip bilmediğimiz bir dolu oyuncu da var.
Aradığımız özellikler açısından kesinlikle Zoric.Macvana bütçemiz yeter mi onu ordan koparabilir miyiz bilmiyorum.
Bu arada Ergin Atamanın zamanında çok istediği dragicevic şimdi Albada

Arkadaşlar Jeremiah Massey'in herhangi bir takımla kontratı bulunuyor mu?Eğer yoksa bence takımımız için ideal bir 4 numara olur. Hem atletik yapısı ile hareketli uzunları savunabilmesi ve savunmaya yeterince sertlik getirebilmesi hemde hücumda orta derecedeki dış şutuyla opsiyon yaratması açısından çok yararlı olur bence. Bu sene herhangi bir euroleague takımıyla anlaştığını duymadım çünkü.

Massey savunmayı seven bir oyuncu mu idi ki ?

Bir Euroleauge takımı ile anlaşmadı ama L. Kuban'a gitti Mike ile buluştular tekrar.

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
TT Jasaitisle ilgileniyormş :S

Kaynak . http://www.basketdergisi.com

Muhtemelen uydurma haber bu sene çok yüksek değil bütçeleri hem Jasa'nın istediği ücreti verecekler hemde bize buy-out verecekler.Keşke alsalar iyi para kazanırız ama doğruluk payı olduğunu sanmıyorum.

En son Prokom ile adı geçiyordu.

Olur mu olur, Jasa işi..: )

Kerem;

Shumpert'la ilgili bir bilgim yok kardeşim, ama o da olacaktır bugün yarın. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Kupa maçlarında görürüz.

Shumpert'in işlemleri bitmiş bile olabilir bu sene bu tarz ayrıntıları pek sızdırmıyoruz.Shipp'in de oynayıp oynayamayacağı son anda bellii oldu güya yada İlkan ile ilgilenmiyorduk ertesi gün aldık :)

Bu arada Telekom zaten 8 yabancı oyuncu ile sözleşme yapmış olmadı mı ? Nasıl alacak Jasa'yı :roll:

Teşekkür ederim Çağlar...Umarım kupada yeni ismi ile izleriz kendisini...

Bu arada Jasa işi gerçek demekki,keşke olsa diyorum alacağımız uzun için ek bütçe yaratmış olurduk...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...