2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Teşekkür ederim Çağlar...Umarım kupada yeni ismi ile izleriz kendisini...

Bu arada Jasa işi gerçek demekki,keşke olsa diyorum alacağımız uzun için ek bütçe yaratmış olurduk...:D

Nasıl olabilir ki zaten 5 yabancıları vardı 3 tanesini yolladılar 3 tane yeni aldılar 8 kontrat olmuş oldu.Giden oyuncuların kontratı mı yoktu ki ?

Kesin kontrat yapmamışlardır. Lig de kupa da başlamadığına göre göndermemişlerdir daha federasyona.

Bu arada bu mesajları Basketbol Dünyası'ndaki lig başlığına taşıyacağım birazdan. Bilginiz olsun ;)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Nasıl olabilir ki zaten 5 yabancıları vardı 3 tanesini yolladılar 3 tane yeni aldılar 8 kontrat olmuş oldu.Giden oyuncuların kontratı mı yoktu ki ?

Abi bahsettiğimiz kulüp TT ise olabilir yani...Olmadı tazminat verir gönderirler,belkide yabancılarının hepsini değiştirmeye karar vermişlerdir...Oyuncularlada anlaşma yoluna gidip hepsini göndereceklerdir...Sözleşme yapmamışta olabilirler tabi,ihtimal dahilinde...

Dediğim gibi bahsedilen kulüp TT olunca herşey olabilir diyorum ben...

Bu arada diğer kulüpleri biraz fazla konuştuk sanırım,orda konuşuruz o zaman...:D

Wesson harici hepsini yolladı Telekom. Schaffartzik de dahil olmak üzere. Sezon başlamadı, kontrat sıkıntı olmaz. Oyuncuların parası sıkıntı yaratır sadece, onu da paşalar gibi ödüyorlar zaten.

Olin Gençlikli David Lee Dizon ve Trabzonsporlu Michael Wright'ın vatandaşlık işlemleri tamamlandı ve iki basketbolcuda T.C. pasaportu aldı.

David Dixon "Davud Kamer", Michael Wright ise "Ali Karadeniz" ismini aldı.

Uzun yıllardır Türkiye'de oynayan David "Davud", yazın 2 sene önce Türkiye'de tanıştığı İdil Keleş ile yazın Amerika'da evlenmiş ve müslümanlığı seçmişti.

Türkiye Kupası'nın başlamasına kısa süre kala işlemleri tamamlanan iki oyuncu, yerli statüsünde lisansları yetişirse Türkiye Kupası maçlarında oynayabilecek.

Basket faul'de de böyle bir haber var Shumpert konusunda net bir bilgisi olan var ı ?

Telekomu korku denizleri sardıysa eğer..Jasaitis transferi de olacaktır.Bütçeye filan çok aldırış edeceklerini sanmam

Diğer Yandan Becirovicte minimum 500.000 euro alıyordur Geçen sezon Telekomdan 1.000.000 euro istediğini biliyorum

Wesson faydalı bir oyuncu olduğu aşikar ama 5 tane takım kursam hiç birine almam

Telekom Komedyası sürüyor demek ki..Faruk Akagün son koçluk yaptığında hücum süresi 30 saniye miydi:p
Yıllar sonra Faruk Akagünün koçlukta başarılı olabileceğini sanmıyorum zamanında ne kadar iyi koç olursanız olun zaman değişiyor basketbol değişiyor.Koray Mincinozlu da da olmadı.Faruk Akagünde de olmaz.Bakalım Telekomda da tek set İsolation mı olacak:)

Son olarak Ben olsam Schfartziki yollamazdım.Öyle görünüyor ki Akagün Becirovici Guard olarak kullanacak ama bu da onun hücumdaki verimliliğini düşürecektir

Kutay Çamcı' Alıntı:
Massey savunmayı seven bir oyuncu mu idi ki ?

Bir Euroleauge takımı ile anlaşmadı ama L. Kuban'a gitti Mike ile buluştular tekrar.
Mike Kuban'dan bizden aldıgından fazlasını alıyordur ama Mike'ın da Massey'in de ucretlerini belki karsılayabilirdik diye dusunuyorum. Ama olayın temeli, temmuz başında 5 yabancıyı dusunmedigimiz için, Rancik ve Andric'le uzun transferini kapatmamızda yatıyor diye dusunuyorum. Yoksa alınabilecek uygun maliyetli bir suru iyi oyuncu vardı.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Shumpert'in işlemleri bitmiş bile olabilir bu sene bu tarz ayrıntıları pek sızdırmıyoruz.Shipp'in de oynayıp oynayamayacağı son anda bellii oldu güya yada İlkan ile ilgilenmiyorduk ertesi gün aldık.

Bir de 19.00'da sahada 5.yabancıyı gormeyelim mi :) bak sen...

Olur olur :) adının ve soyadının baş harfi aynı olup Muğla'nın M'si olursa daha iyi olur :) bence

Telekom Hakan'ıda alacak sanırım yani Becirovic'den sg olarak da yararlanabilirler ismini yazamadığım :) Alman oyuncuyu gönderseler bile .

Becirovic o kadar almıyordur gibi geliyor bana 500 bin Euro nerede ise 700 bin dolar eder. Rasic 350 bin dolar civarına sözleşme imzalamış TT ile Becirovic'in de hali hazırda çok iyi bir piyasası yoktu tamam yetenekli bir oyuncu ama alsın alsın Rasic'den biraz fazla alsın.

Temenni ederim TT Jasayı alır ama pek ummuyorum.

Can Becirovic U.Olimpia'dan 350bin euro alıyormuş zamanında, bana biraz dusuk gelse de yine de cok buyuk farklar yoktur gerçek aldığıyla diye dusunuyorum.

Kaldı ki piyasanın son demlerine kalan oyuncular genelde talep fazlasından ötürü fiyat kızıştırmak için kalmadı. Çogu dususte olan eski yıldızlar, herkes bir zamanlar aldıgı ucretleri hayal ediyor. Jasa bizden aldıgı parayı, oynamak istedigi ust duzey kuluplerden kolaylıkla alabilecegini dusunuyordu, keza A.Anderson, Vujcic, Becirovic, A.Hutson gibi oyuncularda aynı beklentidelerdir. Ama haliyle veren çıkmadı ki, herkes artık hayalindeki ucreti değil, mevcut sartlarda en fazla verene imza atmaya başladı. Zaten tek istisna ve herkesin umudu olan durum, bir Rus takımı çıkar da dolgun bir sozleşme kaparım beklentisi.

Bu yuzden Jasa TT'ye bizden aldıgının biraz altında bir ucrete bile imza atabilir bence(daha iyi teklif olmadıgı için). Akşam pazarı ilginç sonuçlar dogurabilir gorecegiz.

Timur Saglam' Alıntı:
Can Becirovic U.Olimpia'dan 350bin euro alıyormuş zamanında, bana biraz dusuk gelse de yine de cok buyuk farklar yoktur gerçek aldığıyla diye dusunuyorum.

Kaldı ki piyasanın son demlerine kalan oyuncular genelde talep fazlasından ötürü fiyat kızıştırmak için kalmadı. Çogu dususte olan eski yıldızlar, herkes bir zamanlar aldıgı ucretleri hayal ediyor. Jasa bizden aldıgı parayı, oynamak istedigi ust duzey kuluplerden kolaylıkla alabilecegini dusunuyordu, keza A.Anderson, Vujcic, Becirovic, A.Hutson gibi oyuncularda aynı beklentidelerdir. Ama haliyle veren çıkmadı ki, herkes artık hayalindeki ucreti değil, mevcut sartlarda en fazla verene imza atmaya başladı. Zaten tek istisna ve herkesin umudu olan durum, bir Rus takımı çıkar da dolgun bir sozleşme kaparım beklentisi.

Bu yuzden Jasa TT'ye bizden aldıgının biraz altında bir ucrete bile imza atabilir bence(daha iyi teklif olmadıgı için). Akşam pazarı ilginç sonuçlar dogurabilir gorecegiz.

Onu bende araştırdım Timur.Union Olimpijadan 350.000 euro aldığı doğru ama oraya istediği ücretten düşük bir ücrete imza attığını okumuştum.Kendi ülkesinin takımı olduğu için oldukça fedakarlık yapmış.Geçen senede telekomdan 1 milyon euro istediğini bizzat Murat hocadan duydum.

Ama piyasanın son demleri olması konusunda haklısın 400-500 bin euroya iş bitmiştir heralde

Evet Eurocup'da gruplara kaldığımıza göre artık yapılacak '2' yabancı transferini düşünebiliriz. :)

Bir Pg ve bir Pf/C alınmalı görüntü itibariyle.

Eren Akın' Alıntı:
Evet Eurocup'da gruplara kaldığımıza göre artık yapılacak '2' yabancı transferini düşünebiliriz. :)

Bir Pg ve bir Pf/C alınmalı görüntü itibariyle.

Bu saatten sonra 1numaraya transfer çok zor bence, tam bir 4 numara alsak yeterli sanırım.

St Petersburg maçları Andriç ve Taylor a olan güvenimi tamamen bitirdi. 1 ve 5 pozisyonları için radikal bir karar alınmalı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...