2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Darıus gelsin diyorsunuz ama unuttuğunuz bir durum var. Geçen sene darıus takım savunmasını aksatan pozisyon kayıpları yaşıyordu top kapma sevdaları yüzünden. Darıus'un gelmesi durumunda bu anlamda ıslah edilmesi gerekir

Oktay MAhmudi'nin takımlarında pek sakatlık disiplinsizlik olmadıktan sonra genel oyuncuyu sezon başında veya ortasında değiştirme pek olmuyor gibi hatırlıyorum

Horace Jenkins dışında bir örnek hatırlamıyorum . ona bile uzun süre sabır gösterilmişti ki onun tek sorunu kötü performans değil taktik disiplini olmaması idi.

Bir yabancı daha alırız ama mevcut oyunculardan değişen olacağını sanmıyorum.

Bizim pota altına takviyeye ihtiyacımız var, o yüzden oraya yoğunlaşmalıyız bence. Ermal gibi potaya yakın etkili olan bir oyuncu almalıyız mutlaka. Andric de, Rancik de yumuşak kalıyorlar.

Hapoel'de ne isi var Willie Solomon'un!! Willie Solomon+Milan Mavcan!

Oktay Mahmudi'nin elinde en iyi zamanlarini yasadi biliyoruz Solomon'un! Benim gozumde Naumoski ve Rivers'tan sonra en iyi 3.gelmis gecmis Turkiyeye guard'tir! Hakan Koseoglu'da olabilir!

Evren'i aldıktan sonra süper gider Willie Solomon onun yanına pota altında oynayabilecek Mirsad'ı da getirirsek tadından yenmez.Uçarız...

Takımın başında Oktay Hoca var, Eurocup'a da katılıyoruz..Yani kaliteli oyuncuların gelmemesi için hiç bir sebep yok.Bir 4-5 numara lazım.Guard mevkisi için Taylor'a güvenebilirmiyiz gerçekten bilmiyorum.

Willi Solomon-Evren Buker-Preston Shumpert-Mavcan-Andric.

Bu ilk 5'i kurabilirsen zaten Turkiye liginde final oynayamassan ayip derler sana!

gerçekçi olmak gerekirse ben bir tane 5 numara ile transferi kapatıcağımızı düşünüyorum.oyun kurucu transferi olmaz.

Abartmaya gerek yok bence,çok zor dönemde çok riskli iki maç oynadık ve amacımıza ulaştık...
Macvan oluyorsa Macvan,olmuyorsa Zoric'i alıp takım kimyasını oturtmaya çalışmalıyız...Yoksa her oyuncuyu daha iyisiyle değiştirebiliriz,Rancik gitsin X gelsin,o gitsin y gelsin...

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2x8vyw52]Willi Solomon-Evren Buker-Preston Shumpert-Mavcan-Andric.

Bu ilk 5'i kurabilirsen zaten Turkiye liginde final oynayamassan ayip derler sana!

Ne solomon'u ya ne işi var onun parçalının içinde![/quote:2x8vyw52]

Buna ben de katılıyorum açıkçası. Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da karakterini hiç sevmediğim biridir kendisi..

Solomon, tamamen Anti-Evrenist arkadaşların Evren olayına gönderme yapmaya çalıştıkları bir şahsiyet. Aynısını coppy Dexter içinde yapmışlardı. Ne zaman bitecek bu evren karşıtlığı anlamadım. Adam ikimaçta Domercant i sildi. Formasının hakkını vermiyor mu. Hangi saygısızlığı yaptı da bitmez bir öfke var bu adama. Yazık gerçekten yazık.

Ya bir transfer yapılmalı ya da üç. Pota altında yakın teması mucadeleyi seven, ribaundı iyi, sertlik katacak, serbest atış çok kötü olmayan bir uzun kesin gerekli. Ha ekstra kaynak ve daha buyuk hedefler konacaksa, Andric ve Rochestie daha iyi seçenekler bulabilirsek değiştirilebilir. T.Kupası maçları aydınlatıcı olabilir.

Chatman gibi bir oyuncu bulduktan sonra Rochestie neden gitmesin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...