2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Oynadığı dakikaya oranla aldığı ribaund ortalaması dikkat çekici...Gerçi 2.16 boyu olan ve atletik yetenekleri fena gözükmeyen bir oyuncu için normal rakamlar...İyi bir bitirici gibi gözükmüyor ancak yinede izlemek lazım tabiki,rolü neydi,ne kadar top kullanıyordu vs vs...İhtiyacımız olan uzunun bitiriciliği birinci planda olmasada bence bu konuda çokta vasat olmamalı...

fener enes i rahat bırakmıyor eğer oynama hakkı elinden alınırsa orada ..şöle fenere inat bize gelse ne güzel olurdu....ne güzel bir hayal

U.Olimpija kadrosundaki tüm oyuncular serbest kalabilir .FİBA nezdinde sorun aşadıkları oyuncularla ilgili sorunu çözemezlerse.

Bu arada FİBA'nın sitesinde kararlara bakarken fark ettim .Beşiktaş o kadar fazla ceza almışkı.Hem Kadın hem Erkek takımı oyuncuları ile ilgili olarak..

vroman iyi oyuncudur dünya şampiyonasında oynadı lübnan adına iyi maçlar çıkardı geçen sene lübnan liginde oynadı

Kutay Çamcı' Alıntı:
U.Olimpija kadrosundaki tüm oyuncular serbest kalabilir .FİBA nezdinde sorun aşadıkları oyuncularla ilgili sorunu çözemezlerse.
İlievski'yi alabilsek guzel olurdu. Kevinn Pinkney'i önermiştim ama açıkcası o zaman Andric'ten beklentim daha buyuktu, boyalı alanda daha dominant olmasını umuyordum. Rancik ve Andric'li rotasyonun ribaund ve sertlik açığını Pinkney yeterince kapatır mı, zor. Aynı sebepten tek başına ele alındıgında ribaund ve boyalı alan becerisi fena olmayan Vroman, bu rotasyonda yetersiz kalabilir.

Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":2ihg3d8t]U.Olimpija kadrosundaki tüm oyuncular serbest kalabilir .FİBA nezdinde sorun aşadıkları oyuncularla ilgili sorunu çözemezlerse.
İlievski'yi alabilsek guzel olurdu. Kevinn Pinkney'i önermiştim ama açıkcası o zaman Andric'ten beklentim daha buyuktu, boyalı alanda daha dominant olmasını umuyordum. Rancik ve Andric'li rotasyonun ribaund ve sertlik açığını Pinkney yeterince kapatır mı, zor. Aynı sebepten tek başına ele alındıgında ribaund ve boyalı alan becerisi fena olmayan Vroman, bu rotasyonda yetersiz kalabilir.[/quote:2ihg3d8t]

Kontratının Garanti kısmı 350 bin euroymuş İlievski'nin .İnterbasket'de bir haftaya kadar netleşir denmiş

U.Olimpija'ya oynayacakları ilk Euroleague maçına kadar sure verilmiş bildiğim kadarıyla. Gecikme bize yarar, diger secenekler ve karar vermek için zaman kazanırız.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ben Kevinn Pinkney'i daha çok isterim şahsen,beğendiğim bir oyuncudur,onun kontratı ne kadardır acaba?Tabi ikisinide alsak daha iyi olur...:D

Onu bilmiyorum diğer oyuncu FİBA'lık olduğu için kontrat şartları dosyasında var.

Baxter BJK'den geçen sene 450 bin dolar almış (tam olarak alamamış o paraya imza atmış ) .Nicevic'de 650 bin dolar zamanında her ikisi de primler hariç.

Uzun oyuncu piyasası ile ilgili belki biraz fikir verir

Teşekkür ederim bilgi için...Gerçi tam olarak oyuncunun piyasasını bilemediğim için kestiremedim ancak oda benim bilgisizliğim... :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Teşekkür ederim bilgi için...Gerçi tam olarak oyuncunun piyasasını bilemediğim için kestiremedim ancak oda benim bilgisizliğim... :)

Bende bilmiyorum ama oldukça makuldür zaten makul olmasa Olimpija alamazdı.Geçen seneyi de İsrail liginde vasat yada vasat üstü istatistiklerle geçirdi yanılmıyorsam.

Enes Avrupa'da bir takima giderse bonservis vermek zorunda ve o yuzden bu cekisme sirasinda hayatta Avrupa'ya donmez. Eger eligibility alamazsa tahminen NBDL yapar 1 sene drafte kadar.

Takimi izlemedim ama eger icerde size eksikligi varsa Zoubek bunu kapatir. Duke gecen sene makine usulu bir takimdi, Scheyer, SIngler, Smith sayi atari Zoubek de iceriyi kapardi. Plumlee ikizleri onun yerini kapamaya caliscak. Sistemimizi falan izleyemedim hic ama Zoubek'in en onemli hucum ozelligi muthis screencidir. Tahminen Turku-Ermal pick and roll u iyi yapiyordur ama Zoubek de is yapar. Dahasi eger 2 3 numaralari screenlerden cikarip sut attiriyorsak, Zoubek'ten saglam screenci bulamayiz. Istatistiklerde gozukmez ama denk gelirseniz dikkat edin ne kadar saglam, sert ve dogru yerde screen koyduguna.

Mahmuti'nin önceki yıllarda 2 ve 3 numaraları screenden çıkartarak şut attırmayı sevdiğini biliyoruz; ama bu yıl Shipp ve Evren'in oyun yapısı bir Granger, Langdon Domercant kadar uygun değil sanki. Yine de seyretmek lazım elbette.

robert kurz diye bir oyuncu var bana göre bize uyar ispanyada granada oynuyorelona ve valencia bence o takıma çok bile iyi bir basketbolcu isteyen araştırsın bizde böyle yuncular bulmamız lazım kaliteli takımlara karşı istatislikleri iyi barceleona ve valencia karşı

Vlado İlievski bizim takıma oldukça faydalı olur.Çok beğendiğim bir guarddır kendisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...