2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

İverson'ı Beşiktaş'a getirecek sponsor bize de Sarunas'ı alsın değil mi...

Uzun oyuncu buluruz da Taylor aşama kaydedemezse guard bulabilir miyiz supheli. Rusların piyasayı yukselttiği yetmiyormuş gibi, başaltı-orta sınıf oyuncu piyasasına Çinliler de girdi. Ederinden fazla veren bu iki piyasanın yonelmediği kaliteli oyuncu bulmak kolay değil.

Jarvis Varnado..
Bu sezonki draftlardan ilgi çekici bir çocuk..2.tur 11.sıradan miami seçti kendisini..
Ama serbest bırakılmış olacak ki İtalya 2.lig takımlarından biriyle anlaşmış.

Missisipi State mezunu olan oyuncu 2.06 boyunda kanat genişliği 7-3,7-4 civarı..

Senior sezonunda
13.8 sayı 10.3 ribaund 4.7 Blok ortalamalarıyla mezun oldu
son 3 sezon blok ortalamaları 4.6-4.7-4.7
1e1 savunması çok iyi değil.Çünkü fiziksel olarak henüz istenilen düzeyde değil.Hücumda ise sol posttan döndüğünde bitirebiliyor ama onun dışında sayılarını genelde ikinci şans sayılarından elde ediyor.İyi bir ribaundçu olmasının ekmeğini yiyor hücumda

Amerikada ''The best shoot-bloker in the country'' olarak anılıyormuş

Bakalım İtalya 2.liginde neler yapacak.Takibimde olan oyunculardan birisi olacak..

Can listemde olan oyunculardan biriydi Varnado, ne ara serbest kaldı anlamadım, ara ara kontrol ediyorum listeleri sanırım nbaden gonderilmeden gorusmelere başladı ve anlaştı. Tam bir blok canavarı ama cogu sadece blok becerisi olan kısıtlı yetenekteki uzunlardan değildi bana gore. Eger tutarsa birkaç yıla Avrupa'nın orta sınıf kaliteli uzunları arasında yer alacaktır. Olabilecek potansiyelli oyunculardan biri kaçtı.

Timur Saglam' Alıntı:
İverson'ı Beşiktaş'a getirecek sponsor bize de Sarunas'ı alsın değil mi...

Uzun oyuncu buluruz da Taylor aşama kaydedemezse guard bulabilir miyiz supheli. Rusların piyasayı yukselttiği yetmiyormuş gibi, başaltı-orta sınıf oyuncu piyasasına Çinliler de girdi. Ederinden fazla veren bu iki piyasanın yonelmediği kaliteli oyuncu bulmak kolay değil.

Havacılık firması olsun Adamın derdi sevgilisi gibi duruyor Atina -İstanbul arası özel uçak ayarlarsak gerisi kolay :).

Beşiktaş İverson işi olmasa bile dişe dokunur bir tansfer yapacak sanırım

Tugay EREN' Alıntı:
aslında biz rochestienin yerine iversonu alabilsek kötü mü olur. :p
Oktay mahmudi iverson'u her gün tesislerden evine kadar kovalardı..Koç Cem Akdağ olsaydı eğer iverson bizimde seçeneklerimiz arasında olabilirdi sanırım

Roma Dasic ile 4 aylık anlaşma yaptı diye yazmış bir üye interbasket'de.

İsmi burada da geçtiği için buraya yazdım.

Bu arada BJK-Hemofarm ilk maçmış..

Can Akan' Alıntı:
Jarvis Varnado..
Bu sezonki draftlardan ilgi çekici bir çocuk..2.tur 11.sıradan miami seçti kendisini..
Ama serbest bırakılmış olacak ki İtalya 2.lig takımlarından biriyle anlaşmış.

Missisipi State mezunu olan oyuncu 2.06 boyunda kanat genişliği 7-3,7-4 civarı..

Senior sezonunda
13.8 sayı 10.3 ribaund 4.7 Blok ortalamalarıyla mezun oldu
son 3 sezon blok ortalamaları 4.6-4.7-4.7
1e1 savunması çok iyi değil.Çünkü fiziksel olarak henüz istenilen düzeyde değil.Hücumda ise sol posttan döndüğünde bitirebiliyor ama onun dışında sayılarını genelde ikinci şans sayılarından elde ediyor.İyi bir ribaundçu olmasının ekmeğini yiyor hücumda

Amerikada ''The best shoot-bloker in the country'' olarak anılıyormuş

Bakalım İtalya 2.liginde neler yapacak.Takibimde olan oyunculardan birisi olacak..
Ligimiz SEC cikisli oyuncu dolu zaten, Jarvis de zamaninda uzse de bizi farkli bir oyuncuydu.

Herhangi bi duyumum vs yok sadece keşke diyorum;

Taylor gitse Ender gelse :) Shumpert Türk olsa,Jasa gelse ve de bir saf 4 numara gelse ne güzel olurdu :) :) :) Sadece hayal tabii.

Hayır değil.Ancak 10 tane yabancı ile oynayamayacağımıza göre bir bölgeye seçim yapmamız gerekiyor eğer Shumpert Türk vatandaşı olursa.Ender alamayacağımıza göre hakan kösedağdan daha iyi bir türk o bölge için var ise bilmek isterim.Bu yalnızca benim düşüncem.Hakan kösedağ çok kötü bir basketbolcu değil bence.

Hakan Kösedağ bu u17 den genç yetenek falan sanırım :=)[/quote]

irfanduzguner' Alıntı:
Hayır değil.Ancak 10 tane yabancı ile oynayamayacağımıza göre bir bölgeye seçim yapmamız gerekiyor eğer Shumpert Türk vatandaşı olursa.Ender alamayacağımıza göre hakan kösedağdan daha iyi bir türk o bölge için var ise bilmek isterim.Bu yalnızca benim düşüncem.Hakan kösedağ çok kötü bir basketbolcu değil bence.

Hakan Kösedağ bu u17 den genç yetenek falan sanırım :=)
[/quote]

1) Benim söylediğim şeyler olursa sadece hayal olduğunu söledim 5 yabancı oluyor;)

2) Hakan Kösedağ diye bir basketbolcu YOK!

Ender yerine Hakan Köseoğlu'nu tercih ederim.Ancak hedeflerin büyümesi gerekiyor.Artık oyun kurucu bölgemizde çok daha kaliteli oyuncular olmalı.Tabii hedef şampiyonluksa.

Serkan Dursun' Alıntı:
Ender yerine Hakan Köseoğlu'nu tercih ederim.Ancak hedeflerin büyümesi gerekiyor.Artık oyun kurucu bölgemizde çok daha kaliteli oyuncular olmalı.Tabii hedef şampiyonluksa.

Ender 10 gömlek üstündür, Hakan'dan kesinlikle.

Ender'in kimseden 10 gömlek üstün bir oyun kuruculuğu yok.Onun gibi bir el freni olduğu dürece Efes şampiyonlukta fenerbahçenin gerisinde olacaktır.Tabii doğruyu bulup oynatmazlarsa ayrı.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Roma Dasic ile 4 aylık anlaşma yaptı diye yazmış bir üye interbasket'de.

Bizimle adı geçen (forumda geçen) oyuncuların haberlerini basketbol dunyası bolumune yazıyorum Kutay.

Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":vey53p9r]Roma Dasic ile 4 aylık anlaşma yaptı diye yazmış bir üye interbasket'de.

Bizimle adı geçen (forumda geçen) oyuncuların haberlerini basketbol dunyası bolumune yazıyorum Kutay.[/quote:vey53p9r]

Peki :?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...