Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Seibutis'de 2 numara,Taylor gitsin o gelsin ne alaka anlamadım?
Seibutis'de 2 numara,Taylor gitsin o gelsin ne alaka anlamadım?
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Tufan Ersöz boşta onu düşünebiliriz.
Sercan Düşmez' Alıntı:Geçen sezon Oyak Renoult'da harika maçlar ve insanüstü istatistikler sergileyen benim de çok beğendiğim Heytvelt bize ilaç olmaz mı sizce?
Emir Kalyoncu' Alıntı:Preston Shumpert'in Turk yapilmasi gibi bir formulu 2-3 tane daha yabanci oyuncuyuda Turk yapip oynatmaliyiz..Bunun icin subenin calismasi gerekiyor.
Piyasada kaliteli oyuncular ya Efes ya da Fener Ulkerde, geriye kalan Turkiye Ligindeki 150 kusur Turk oyuncuda Galatasaray'in sampiyonluk,final hedeflerine karsilik veremez..Takimda ust duzey oyuncu olarak bir Ermal ve Tutku var.
James Thomas(Erdemir),Bootsy Thorthon(Efes) tarzi 2-3 senedir Turkiye'de forma giyen oyunculari Turk vatandasligina gecirip takima kazandirmak,siradan Turk oyuncularini transfer etmekten (Cemal,Tufan,Murat Kaya,Fatih Solak,Mehmet Yagmur,Inanc Koc,Can Akin vs....tarzi oyunculardan) daha olumlu sonuclar verecektir.
Serkan Erdogan-Oguz Savas-Ender Arslan-Kerem Gonlum-Sinan Guler gibi 12 Dev Adamin oyuncularini alamiyorsan, yabancilari Turk yap direkt ilk 5'te oynat.
Timur Saglam' Alıntı:Bir forumda Vroman Jackson'la ilgilendigimiz yazıyor ama kaynak gostermemiş. Pek ihtimal vermiyorum.