2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Serkan Dursun' Alıntı:
Ender yerine Hakan Köseoğlu'nu tercih ederim.Ancak hedeflerin büyümesi gerekiyor.Artık oyun kurucu bölgemizde çok daha kaliteli oyuncular olmalı.Tabii hedef şampiyonluksa.

Ender'in oyun tarzını bende sevmem,yani çok sevdiğim bir guard değildir...Ancak onu Hakan Köseoğlu'na tercih ederim demeyi bırak ikisini aynı cümlede bile kullanmak Ender'e hakarettir...

Kimse darılmasın,kırılmasın sadece şaşırdığım için yazıyorum..
Vay be Ender'i beğenmiyoruz ne takım olmuşuz gerçi insanlar R.Rubio'yu da beğenmiyor Iverson gelecek diyorlar muhalefet olabilenler var herkesin tatmin olabileceği transfer yapmak zor gerçekten..
Ender gelirse bu takıma sınıf atlatır heleki elde T.Rochestie gibi bir soru işareti varken..

veliyigit
.5.periyot 22.30'da GS TV'de. Dobra dobra açıklamalar Hakan Üstünberk'ten.Merak ettiğiniz her konuda net aydınlanacaksınız. Soru işareti yok
4 minutes ago via web .
Hakan Üstünberk salon,Shumpert,transfer,yeni transferlerin performansı...Tüm konulara net olarak açıklık getirecek ve nihai durumu söyleyeck

Gs tv'de su an acıklama yapıyor Hakan bey, Shumpert'in vatandaşlık işi yatmış, federasyon yorumu ilk resmi maçın oynadığı tarih şeklindeymiş. Başvuru için zamanlama da biraz geç kalmışız. Nufus cuzdanıyla dogum belgesi arasında fark varmış Shumpert'ta bu yuzden zaman kaybetmişiz 3 hafta. Kesin konuşuyor. Hatta onumuzdeki hafta abd'li olarak lisans çıkarılacak.

Sene çöpe gitmek üzere. Yabancı transferi de kapandı. Yerli transferinin kapandıgı su dönemde, bu pota altı rotasyonuyla işimiz oldukça zor.

Yaşlı, guçsüz yumuşak da olsa Huseyin Beşok transferini dusunmeyişimiz su an çok pahalıya patlamakta. Birbirini tamamlamayan 3 uzunla ne yapacagız goreceğiz. Son çare, Taylor'ı gonderip uzun alınabilir. Ama sanıyorum kısa vadede transfer dusunulmuyor.

Eurocup sonrası doğan uzun ihtiyacı soruldu. Oktay hoca karar verir denildi. Ama Shumpert olayı sonrası (Shumpert'in gitmesi sozkonusu değilmiş) yabancı rotasyonu değişmeden transfer mumkun değil zaten, hali hazırda 5 yabancımız var.

skandal
trabzonspor bu işi bitirebiliyor ama bizim yöneticlerimiz biteremiyor
ve hala YÖNETİCİ sfatıyla o koltukta oturup açıklama yapabiliyor...
şu amatörlükden bir türlü kurtulamadık, çok yazık....

Timur Saglam' Alıntı:
Yaşlı, guçsüz yumuşak da olsa Huseyin Beşok transferini dusunmeyişimiz su an çok pahalıya patlamakta. Birbirini tamamlamayan 3 uzunla ne yapacagız goreceğiz. Son çare, Taylor'ı gonderip uzun alınabilir. Ama sanıyorum kısa vadede transfer dusunulmuyor.
Bunu bu forumda kaç kez söyledim Timur..Hüseyin Beşok bu kadroda tamamlayıcı olarakta olsa bulunmalıdır dedim 10 12 dakika oynasada bulunmalıdır dedim..Defalarca

Yabancı guardlarımızdan birini yollayıp yada 6.yabancı yapıp bir uzun almak şart.

Yazıklar olsun. Bir de çıkıp geç kaldık yapamadık diyorlar. Trabzon kadar olamadılar.

O zaman şuan elde kalan tek alternatif Taylor'u yollayıp, o beğenmediğimiz Hakan Köseoğlunu almak. Açılan kontenjan ile uzun takviyesi yapmak. Tabi bunu da becerebilirler mi meçhul.
Mevcut kadroyla devam edersek pota altında çok sıkıntı yaşayacağımızı zaten bilmeyen yok.

Taylor gönderilip Hakan Köseoğlu gelse ne değişecek?
Hakan Köseoğlu gibi hayatında pota görmemiş bir guard ile şampiyonluğa oynayabileceğimiz düşünülmüyor sanırım...Bahsedilen değişiklik yapılsada sıralama takımı olacağız,yapılamasada...Böyle hayati bir hamleyi yapamayan beceriksiz ve vizyonsuz bir yönetim ve başkan ile Kobe gelse ne yazar...Sen o kadar doğru iş yap şu şube için ancak bir tane yaptığın şey bunların hepsini götürsün,şaka gibi...4 doğruyu bir yanlış götürürmü,gördüğümüz gibi bazen götürüyor işte...

Gerçi suç birazda benim gibi umut edenlerde,hayal kuranlarda,sen yönetiminin çapını bilmiyormusun be kardeşim herşey tamamlanmadan ne hayaller kurarsın...

Taylor'u 6. yabancı yapıp. Evren'i de 1 numara da değerlendirebiliriz yada biraz daha radikal br hale ile Shipp 6. yabancı olabilir ama bir uzun daha şart.

3 uzunla sezon gider ama Rancik ve Andric, Ermal'i tamamlayacak oyuncular değil hatta geçen seneki 4 yabancımız içerisinde en zayıf halka olan (özellik olarak, yurekli hucumda insiyatif alarak oynaması, elinin duzgun olması dısında pota dibi savunması ve bitiriciliği zayıf, ribaund becerisi ve sezgisi vasat, oyun bilgisi olarak Wilkinson'dan dusuk, topun kıymetini bilme, paylaşma konusunda Wilkinson'ı aratan) Rancik'le sözleşme uzatılması, ustune de yetenekli olsa da henuz hazır olmayan ve Ermal'in açıklarını kapatamayacak Andric'in tercih edilmesi işi oldukça zorlaştırıyor. Henuz erken ama Beşiktaş, Telekom, Spartak gibi ortalama sayılabilecek pota altı gucune sahip ekipler karşısında bariz bir ribaund, boyalı alan savunması ve bitiriciliği sorunu yaşadık.

Subat ayına dogru hamle yaparlar buyuk ihtimal. Ama o zamana kadar özellikle Eurocup'ta ciddi sorunlar yaşabiliriz.

Yapacağımız tek hamle var,buda imkansıza yakın...
Efes bırakmaz bir,bıraksalarda bizimkiler ellerine yüzlerine bulaştırırlar iki...
Ender Arslan'dan bahsediyorum tabiki...O alınıp Taylor'a yol verilir,bir tane yabancı uzun alınır...Tablo ancak böyle düzelebilir,başka bir yol yok...Gerçi bu yolda yok gibi ya neyse...

Şampiyonluk önemli değil, daha dogrusu o bir sonuç. Öncelikle dengeli bir takım olmanın yolunu bulmak lazım. 6.yabancı almak iş değil, bu durumda kim tribune çıkacak, rotasyon nasıl ayarlanacak, yabancıların huzuru gibi sorunlar olabilir. Geçen sene Efes fazlasıyla yaşamıştı.

Taylor ve Andric'in su an istenilen formda olmadıklarını kabul ediyor Hakan bey, aynı zamanda bu genç oyunculara zaman verilmesi gerektiğini, acele kararlar verilmesinden yana olmadıgını soyledi. Ama aslolan Oktay hocanın istegidir anlamında konuştu. Oktay hocanın mutlaka alternatif planları vardır.

Zaten Spartak ve kupa maçlarında gorduk ki, ribaund ve pota altı sorunları yaşarken, hoca cözümü iki uzunu yanına alıp, 4 kısaya dönmekte buluyor(bence de dogru yapıyor)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Taylor gönderilip Hakan Köseoğlu gelse ne değişecek?
Hakan Köseoğlu gibi hayatında pota görmemiş bir guard ile şampiyonluğa oynayabileceğimiz düşünülmüyor sanırım...Bahsedilen değişiklik yapılsada sıralama takımı olacağız,yapılamasada...Böyle hayati bir hamleyi yapamayan beceriksiz ve vizyonsuz bir yönetim ve başkan ile Kobe gelse ne yazar...Sen o kadar doğru iş yap şu şube için ancak bir tane yaptığın şey bunların hepsini götürsün,şaka gibi...4 doğruyu bir yanlış götürürmü,gördüğümüz gibi bazen götürüyor işte...

Gerçi suç birazda benim gibi umut edenlerde,hayal kuranlarda,sen yönetiminin çapını bilmiyormusun be kardeşim herşey tamamlanmadan ne hayaller kurarsın...

Hakan'a bu kadar takıyorsanız o zaman hiç guard alınmaz. Geçen sene Evren'i orada kullanmadık mı? Evren Tutku guard olarak kullanırız, uzun takviyesi yaparız. Taylor da ya yolcu abbas yada tribüne. Bizim öncelikli eksikliğimiz pota altı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...