2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Can Akın Olinde oynuyor çatır çatır. Taylorun ne fazlası var Candan mesela?

Madem olmuyordu Shumperti niye oynatmadık antalyada? Beşiktaşı yenebilirdik belki de. neresinden tut elinde kalıyor. böyle yöneticilik olur mu? Trabzon Olin hallediyor, pes yani.

Shipp olmaz giderse 2 numarada sıkıntı yaşarız bu kezde,Taylor gitse bir numarada sıkıntı yaşarız,Taylor gidip yerli bir guard alsak kimi alacağız piyasada bizi hedeflere taşayacak yerli guardmı var,yani ne demek istiyorum,bende bilmiyorum vallahi...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Shipp olmaz giderse 2 numarada sıkıntı yaşarız bu kezde,Taylor gitse bir numarada sıkıntı yaşarız,Taylor gidip yerli bir guard alsak kimi alacağız piyasada bizi hedeflere taşayacak yerli guardmı var,yani ne demek istiyorum,bende bilmiyorum vallahi...

:) Shipp alındığı zaman Evren hesapta yoktu ayrıca Göksenin ve Melih'de var.Bana ne olursa olsun bir şekilde bir uzun şart gibi geliyor.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":recqj6z8]Shipp olmaz giderse 2 numarada sıkıntı yaşarız bu kezde,Taylor gitse bir numarada sıkıntı yaşarız,Taylor gidip yerli bir guard alsak kimi alacağız piyasada bizi hedeflere taşayacak yerli guardmı var,yani ne demek istiyorum,bende bilmiyorum vallahi...

:) Shipp alındığı zaman Evren hesapta yoktu ayrıca Göksenin ve Melih'de var.Bana ne olursa olsun bir şekilde bir uzun şart gibi geliyor.[/quote:recqj6z8]

Uzun ne kadar şart ise bence Shipp'te şart :) bence taylor gönderilebilir 4 numara almak için 1 numaraya nasıl bi çözüm olur bilemem ama göksenin melih evren doldururlar sanki 1 2 numarayı

2 numara havuzumuz daha iyi 1 numaraya göre yani Shipp'in gitmesi daha mantıklı ancak Shipp gibi bir oyuncunun kaybedilmemesi lazım,Taylor gönderilebilir ancak yerine yine yabancı bir guard almak zorundayız,yerli çözüm üretmek imkansız gibi o bölgeye...Melih ve Göksenin Evren'i yedekler 2 numarada deyip Shipp'i göndermek ve uzunu almak en mantıklısı gibi görünsede,beni mutsuz eder bu karar...

Kolay çözüm yok :) her zaman ki gibi. Öncelikle 5 yabancıdan da iyi verim almak zorundayız. Tıpkı geçen sene ve Dee, Hite'lı sezon gibi(Britton hariç). Bu yuzden özellikle Rancik ve Andric performanslarını artırmak zorunda. Şu an için Shipp ve Shumpert dısında (belki biraz da Rancik) istenileni veren yabancı yok. Shipp keşke 1-2 oynayabilen biri olsaydı ama saf sg. Yani Taylor ve Shipp'in işini tek başına yapacak bir pg/sg. Oktay hoca dusunuyordur en iyisini.

Tutku-xxx(Evren)
Shipp-(melih-göksenin)
Shumpert-(caner-haluk)
Rancik-xxx
Ermal-Andric

x lerin yerine 1 Türk 1 yabancı şart :)

Nba'den umut veren oyunculardan J.Crittenton C.Bobcats tarafından serbest bırakılmış. Arenas'la hoş olmayan bir olay yaşamışlar, karakterini bilmiyorum. Potansiyelli bir pg adayı. (...ydı bizim için) Can tanıyordur muhtemelen.

Timur Saglam' Alıntı:
Nba'den umut veren oyunculardan J.Crittenton C.Bobcats tarafından serbest bırakılmış. Arenas'la hoş olmayan bir olay yaşamışlar, karakterini bilmiyorum. Potansiyelli bir pg adayı. (...ydı bizim için) Can tanıyordur muhtemelen.

Bu elaman 1-2 oynar sanırım alalım birde uzun alalım Taylor ve Shipp'i de malesef yollayalım.

Bişi yapmalı...

Crittenton'u Wizards'dan takip ettigim icin taniyorum. Bir baska taliplisi cikabilir " nba''den ". Crittenton yetenekli bir oyuncu, patladigi zaman tutulmasi zor bir oyuncu. Lakers formasi ile iyi oynadigi maclardan biri.

http://www.youtube.com/watch?v=ySkkeM9X ... 1&index=20

Birtane daha buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=8Tyv6dE8 ... re=related

Goruldugu gibi sutu olan, iceriye penetre edebilen, assist yapabilen bir eleman. Rakip oyuncularin uzerine oynayaip faul cikarabilen bir eleman. Shumpert turk yapilsaydi Taylor yerine Crittenton bizi ucurur idi, tek kelime ile ucurur idi. Nba'den taliplisi cikmaz ise, avrupa'ya yollu dusebilir ve izleme sansi bulabiliriz.

Ah,ah birde Ishmail Smith vardi, kesilebilecek yetenekli guardlardan. Shumpert'in turk yapilamamasi, sadece oyuncu transferi anlaminda sikinti yaratmasi disinda, onu saha icinde turk kulanamama gibi sikinti yaratti.

Hayalarimiz yikildi desek yeridir.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Timur Saglam":2rqkj8jx]Nba'den umut veren oyunculardan J.Crittenton C.Bobcats tarafından serbest bırakılmış. Arenas'la hoş olmayan bir olay yaşamışlar, karakterini bilmiyorum. Potansiyelli bir pg adayı. (...ydı bizim için) Can tanıyordur muhtemelen.

Bu elaman 1-2 oynar sanırım alalım birde uzun alalım Taylor ve Shipp'i de malesef yollayalım.

Bişi yapmalı...[/quote:2rqkj8jx]

Kendileri cok iyi bir 1 numaradir, yasi genc, nba tecrubesi var, ek olarak inanilmaz yetenekli. Ah keske olsa idi, inanirmisiniz Shumpert olayi gerceklesmeden once, birileri kesik yesin diye takip ediyordum, Crittenton'da vardi aralarinda. Pek umudum kalmadi maalesef.

Şu hali ile kadroda 6 tane guard var ve 1 tanesi kadroaya giremeyecek zaten yabancılardan giden olmazsa Melih yada Gökseninden biri kadroya giremeyecek sanırım.YAbancı uzun gelmezse Sertacın kadroda kalacağını varsayarsak.

Çok düşündüm ve çözüm bulamadım,ne yaparsak yapalım,Shumpert'in türk olması ve alınacak bir uzun ile takımımızın ulaşacağı noktaya artık sene sonuna kadar ulaşmak imkansız...

Kerem Bey ayıp oluyor ama neredeyse ırkçı ilan edeceksiniz beni..
Ben sadece beyaz uzunların bilhassa uzunların oyun zekası bakımından siyahi uzunlardan genellikle daha iyi olduğunu düşünürüm.

Uzun tercihlerinde ben Hırvat ya da Sırp uzunları tercih ederim genelde..

Crittentona gelince oldukça potansiyelli bir oyuncudur.Kesinlikle faydalı olur.Penetresi kuvvetlidir.saha görüşü iyidir.
Ama Rochestie ile aynı profilde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...