2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bana kalirsa bu seneyi dogru basketbol oynamaya calisarak! gecirmek en mantiklisi.Seneye muhtemel Turk Telekom birlesmesi ile, dogru yoneticiler ile,Efes ve Fener ile rekabet edebilecek bir takim kurulmasi gerekir.Haluklarla,Canerlerle bir yere kadar. Bu saatten sonra da yapilacak transfer Galatasarayi ne final oynatir ne sampiyon yapar.

20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.

Euro lig macında D.W izledim iceriye öle bir girip smac vurduki kim bu eleman dedim,bir baktım bizim D.W cıktı içim kan agladı...

Volkan Özger' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":1ya3eyv3]20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.

Euro lig macında D.W izledim iceriye öle bir girip smac vurduki kim bu eleman dedim,bir baktım bizim D.W cıktı içim kan agladı...[/quote:1ya3eyv3]

Geçen seneki takım kalitesi o kadar çok yüksekti ki o kadroya bir Ermal,Shumpert ve Tutku yeterdi.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bana kalirsa bu seneyi dogru basketbol oynamaya calisarak! gecirmek en mantiklisi.Seneye muhtemel Turk Telekom birlesmesi ile, dogru yoneticiler ile,Efes ve Fener ile rekabet edebilecek bir takim kurulmasi gerekir.Haluklarla,Canerlerle bir yere kadar. Bu saatten sonra da yapilacak transfer Galatasarayi ne final oynatir ne sampiyon yapar.

Haluk neyse de Caner bu takımda müthiş bir rotasyon oyuncusudur ki yanlış hatırlamıyorsam 2-3 defa ilk 5te başladı,hatta mümkünse gelecek sene de bizde olsun...

Kürşat Turkay' Alıntı:
Ender + Uzun çok şey değiştirir....Enderi Ermal bile kırmızı halıyla bekliyormuş..Ah gelse...

Ender'i pek beğenmem ama Taylor'dan çok daha iyi olduğu kesin...Ayrıca Efes kendi adamını rakibe verip rakibini güçlü bir hale getirecek değildir herhalde...

Volkan Özger' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":1d9b2zhq]20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.

Euro lig macında D.W izledim iceriye öle bir girip smac vurduki kim bu eleman dedim,bir baktım bizim D.W cıktı içim kan agladı...[/quote:1d9b2zhq]

One smaçta öyle yahu ;) d-wash umarım önümüzdeki seneler de takımızda düşünülür...şu anda D-wash oluşunda Cem Akdağ'ın etkisi çok önemli...

İke Diogu Maccabi ile görüşüyormuş.Papadopoulos'da PAOK'da devam edecek deniyor.

Kutay Çamcı' Alıntı:
İke Diogu Maccabi ile görüşüyormuş.Papadopoulos'da PAOK'da devam edecek deniyor.
Gist'ten sonra Diogu'yu da beklentiler arasından siliyoruz. Zamanlama acısından değişikliklerin onumuzdeki bir hafta içinde yapılması önemli. Daha faza beklenirse, Efes maçıyla beraber eksiklikler sonçlara yansımaya başlayabilir.

6.yabancı tercihi o kadar dogru olur mu, supheliyim. 3+2 ve kadroda 2 avrupalı yabancı bulundurma sartı dusunuldugunde, Rancik, Andric ve gelecek uzun kesin kadroda olacak demektir. Yani Shipp, Taylor, Shumpert'ten biri kesilecek mecburen. Taylor pg oldugu için avantajlı. Kısacası 6.yabancı fiilen Shumpert ya da Shipp'in oynama sansını azaltacak (performanstan bagımsız olarak).

Jasaitis dısında boşta kaliteli Avrupalı yok galiba, sıkıntı burada. Avrupalı oyuncu bulmadan 5 yabancılı dengeli bir rotasyon kurulamıyor ya da eldeki Avrupalılar performanslarını artıracaklar. Bu konuda ise ne yazık ki fazla bir umidim yok, çunku sorun sadece form sorunu değil, oyun tarzı sorunu.

D.Wash takımda kalmayı çok istiyordu, taraftarı çok seviyordu ama Oktay hoca ''disiplinsiz'' diye istemedi. Zamanında Willie Solomon, Henry Domercant gibi guardları adam eden Oktay hocamızın, gerçek bir takım oyuncusu haline gelmiş D.Wash'ın yerine ''bugün bir yığın emeği 2 top kaybıyla mundar eden'', T.Rochestie'i tercih etmesi bana çok komik geliyor. İsterse bir sonraki maç 35 sayı 10 asist yapsın yinede görüşüm değişmeyecek. T.Rochestie asla bu takımın guard'ı olacak seviyede bir oyuncu değil. Oktay Hocanın yaptığı bu hatanın zararlarını şuan görüyoruz, umarım daha fazla görmeyiz. Bu kadar kaliteli bir kadronun guardı Rochestie olmamalı.

Oyun kurucu

Antonio Daniels
Javaris Crittenton
Dee Brown
Will Conroy
Sundiata Gaines
Sarunas Jasikevicus

Forvet

Simas Jasaitis
Adam Morrison
Da'sean Butler

Uzun

Jeff Pendergraph
Magnum Rolle
Stanley Robinson
Tiney Gallon

Alpaslan Koç' Alıntı:
sarunas jasikeviciusssssss ismi yeter ya.düşünülebilir mi acaba? ölüsü rochestieden iyi midir? =))
gelse süper olur eskisi gibi 1 milyon dolarda kontrot istemez.düşünülse 700 bine imza atabilir.ama uzuna ihtiyaç var alpaslan.

NBA?in ünlü ismi Allen Iverson?la imza aşamasında olan Beşiktaş Cola Turka, bir yabancı transfer daha yapacak.

Kadrosuna yıldızlar katmak isteyen Siyah ? Beyazlıların listesinde, Iverson transferinin ardından ABD?li forvet Qyntel Woods da yer alıyor. NBA?de Portland, Miami ve New York?ta forma giydikten sonra Avrupa?ya gelerek Olympiakos?a transfer olan Woods, daha sonra Fortitudo Bologna ve geçen sezon Prokom?da oynamıştı.

Şu anda serbest olan Woods, sosyal paylaşım sitesi Twitter?da kendisine ait profilden kendisine yöneltilen, ?Bu sene nereye gideceksin?? sorusunu yanıtladı. Woods, ?Allen Iverson ile beraber Türkiye?ye? yanıtını vererek transferi için bilgi verdi.

29 yaşındaki 2.03?lük oyuncu, 2 ve 3 numarada forma giyebiliyor. Geçen sezon Prokom?da Euroleague?de 16.9 sayı 5.3 ribaunt 2.5 asist 1.1 top çalma ile oynayan Woods, Olympiacos formasıyla 2007-08 sezonunda Euroleague?de çeyrek final mücadelesi vermişti.Basket dergisinden alintidir

Woods turkiye geliyormus belki bize geliyordur

bu da mixbasketten alinti
Allen Iverson ile kesin anlaşmaya varan Beşiktaş Cola Turka'nın, Iverson transferi netleşmeden önce alternatif olarak Avrupa'nın önemli forvetlerinden biri ile prensip anlaşmasına vardığını yazmıştım. Bu oyuncu ABD'li forvet Qyntel Woods'du. Oyuncu bugün kendi twitter hesabından "bu sezon AI ile birlikte İstanbul'da olacağım" şeklinde bir açıklama yapmış..

Tabi bu gelişmelerin ardından BjkBasket.org yöneticileri, coach Burak Bıyıktay'a sordu son gelişmeleri. Woods ile Iverson transferi netleşmeden önce görüşüldüğünü ve prensip anlaşmasına varıldığını onaylayan Bıyıktay, iddiaların aksine bu oyuncunun transferinin şu aşamada artık düşünülmediğini söylemiş. Kadroda Iverson ile birlikte 3 kıta dışı oyuncusu olacak zaten Siyah-Beyazlıların, o nedenle şimdilik bu transferin (oldukça iyi bir maliyetle geliyordu oysaki) rafa kaldırıldığı açıklandı. Öte yandan Iverson transferi de artık kesin diyebiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...