Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Keremleri alalım, yanına Sinan da gelirse yok demeyiz Asıl ben çok şey istiyorum galiba
Keremleri alalım, yanına Sinan da gelirse yok demeyiz Asıl ben çok şey istiyorum galiba
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Keremleri alalım, yanına Sinan da gelirse yok demeyiz Asıl ben çok şey istiyorum galiba
Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.
Volkan Özger' Alıntı:[quote="Emre Elmalıdereoğlu":1ya3eyv3]20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Bana kalirsa bu seneyi dogru basketbol oynamaya calisarak! gecirmek en mantiklisi.Seneye muhtemel Turk Telekom birlesmesi ile, dogru yoneticiler ile,Efes ve Fener ile rekabet edebilecek bir takim kurulmasi gerekir.Haluklarla,Canerlerle bir yere kadar. Bu saatten sonra da yapilacak transfer Galatasarayi ne final oynatir ne sampiyon yapar.
Kürşat Turkay' Alıntı:Ender + Uzun çok şey değiştirir....Enderi Ermal bile kırmızı halıyla bekliyormuş..Ah gelse...
Volkan Özger' Alıntı:[quote="Emre Elmalıdereoğlu":1d9b2zhq]20 sayı 7 ribaund D-Wash. Çok da yüzdeli atmış. Biz elimizdeki tutmuş, takıma alışmış Washington'u yollayıp, soru işareti Taylor'u aldık.
Gist'ten sonra Diogu'yu da beklentiler arasından siliyoruz. Zamanlama acısından değişikliklerin onumuzdeki bir hafta içinde yapılması önemli. Daha faza beklenirse, Efes maçıyla beraber eksiklikler sonçlara yansımaya başlayabilir.Kutay Çamcı' Alıntı:İke Diogu Maccabi ile görüşüyormuş.Papadopoulos'da PAOK'da devam edecek deniyor.
gelse süper olur eskisi gibi 1 milyon dolarda kontrot istemez.düşünülse 700 bine imza atabilir.ama uzuna ihtiyaç var alpaslan.Alpaslan Koç' Alıntı:sarunas jasikeviciusssssss ismi yeter ya.düşünülebilir mi acaba? ölüsü rochestieden iyi midir? =))