2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

ya ben sarunası istiyorum yemişim ıversonu :) :) tek basına rüya takımı dağıtmamış mıydı :) jasikevicius > iverson

PG(Beşiktaş):Allen Iverson, Mire Chatman, Cüneyt Erden
PG(Fenerbahçe):Roko Ukiç, Lynn Greer, Engin Atsür(sakat da olsa)
PG(Efes Pilsen):Andrew Wisnievski, Kerem Tunceri, Ender Arslan
PG(Galatasaray):Taylor Rochestie, Tutku Açık

Bunu taraftar görüyor yönetim göremiyor :( .

20 dk. önce Bjk resmi açıklamayı yapmış İverson hakkında.. Valla diyecek söz yok, helal olsun abi..

Edit:

Nafiz vermiş zaten.. =)

dayım söyledi iverson konusu açılınca.dedim adamlar iversonu aldı.bizde jasikeviciusu alsak.dayımın söylediği beni yıktı.gazetede okumuş.jasikeviciusta fenere geliyomuş.

bi bilgisi olan var mı bu konuda şaka gibi ya

Alpaslan Koç' Alıntı:
dayım söyledi iverson konusu açılınca.dedim adamlar iversonu aldı.bizde jasikeviciusu alsak.dayımın söylediği beni yıktı.gazetede okumuş.jasikeviciusta fenere geliyomuş.

bi bilgisi olan var mı bu konuda şaka gibi ya

Gazete okumaya devam etmemesini öneriyorum.

Fenerbahçe'nin Sarunas'ı alması zor birşey değil, bizim için de zor değil onu getirmek. Şuanki durumu pek iç açıcı değil ama kim alırsa alsın Jasikevicius Jasikevicius'tur. Keşke alsak.

Top 3

Oyun Kurucu

Rafer Alston
Antonio Daniels
Sarunas Jasikevicus

Hangisi gelse Taylor'dan daha fazla katki yapar. R.Alston sokak basketbolunu benimsemis bir eleman, benim icin winner bir oyuncudur. Tutka oynatir, Alston mac kazandirir. A.I gibi olmasada, ses getirir. Gelebilir, bosta ve A.I ile karsi karsiya oynamak ister. Wizards'a bilene " back up " olarak isterdim, Hinrich'den daha cok katki verirdi. Antonio Daniels, oyun kurucu olmasina ragmen gayet iyi bir atlet. Defansi iyi, sutu olan bir oyuncu. Takimi gayet oynatir. Bosta ve gelebelir. Rafer'da, Antonio'da nba'de tutunmus oyuncular, epey tecrube edinmis, ve nba takipcilerin tanidigi oyuncular, getirirsek epey konusulur.

Gecelim Saras'a. Saras takimi oynatir, uzunlari besler. Litvanya ekolunun en buyuk oyun kurucularindan biri. Yunanistan'da, Pana taraftarlari tarafindan nasil karsilandigini biliyoruz. Binlerce kisi karsilamisti. Hos Yunanistan'da basketbol 1.numarali spor amaJasikevic bunu hakediyor.

Oktay hocaya birisi su listeyi gostermeli yahu, Taylor'da israr etmenin anlami yok, sayet bizim forma ona buyuk geldi ve bizi asla iyi biryerlere tasiyacak oyuncu degil. Kucuk takimlarin buyuk oyuncusu. Oktay hoca su listeden sadece Rafer'i istemez. Nedeni ise bencil olmasi. Sarunas ve Antonio oktay hocanin kriterlerini giriyor. Biraz yaslilar ama iyi oyuncular, tecrubeliler. Bizi iyi yerlere tasiyacak oyuncular. Alternatifler ise, Javaris Crittenton, Dee Brown, Will Conroy, sundiata Gaines. Bakin secme firsatimiz var. Pahali kacarsa, ucuza yonelme gibi. Alternatifler bilene Taylor'dan kat kat daha iyi oyuncular. Umarim Taylor en kisa zamanda yollanir.

Salih kötülemek için demiyorum kesinlikle ama Alston gelirse Eurolig ayarında bir klübe gelir ve 1 milyon dolardan aşağı imza atmaz avrupada. Ben mi kaçırdım, adama birşey mi olduda gelebilecek listesinin en başıan yazıyorsun.
Geçen seneden birşey değişmediyse her türlü bir Nba takımında yer bulur bulamazsa bile dediğim şartlarda avrupaya gelir bence.

Nba kapilar kapanmis Rafer icin, cin'den 2 tane taleplisi varmis, az once okudum. haber 12 gun oncenin. herhalde olmadi o is. Bende Nba'de devam eder diye dusunuyordum ama uzun bir zamandir bosta. En son Miami birakmisti.

Neden olmasin, para sorun olmaz ise, ki Rafer'a bir sponsor filan bulabiliriz, bulmamiz lazim. A.I'de Besiktas'a geldi yahu, 2 seneligi 4 mil, sudan ucuz. Getirebiliriz, en azindan oyle umuyorum. Gonlumden gectigi icin listenin en basina koydum, diger 2 oyuncuda en az onun kadar katki verebilecek kadar iyi oyuncular. Benim icin farketmez ucunden birisi kabulum :)

Rafer Alston, 2009/10: $5.25 million.
Antonio Daniels, 2009/10: $6.6 million.
Allen Iverson, 2009/10: $3,099,729,

Ya beyler daha önce söylemiştim biliyorum ama içim rahat etmedi bir daha söyleyecem :) . İnşallah yönetim de bizim kadar düşünüyordur transferi(her ne kadar umudum olmasada).

Sezon başında nereleri hayal ediyorduk. Şimdi ise bizi oralara ulaştıracak guardı kara kara düşünüyoruz.

Hayal kurmak güzel ama bizler kurduklarımızla kalacağız bu gidişle :) Transfer girişimi falan olsa kulübe yakın kişiler mutlaka çıtlatırdı. Eldeki oyuncuların iyi kattkı vermesini ummaktan başka yapılabilecek birşey yok.

Eldekilere guvenmek hayalcilik yahu :)

Misal az once verildi ve acik olarak guard bolgesinde " en onemli bolge " eziliyoruz. Biz guard bolgesinde rakiplerimiz ile yarisamayiz, eger yarisiriz diyen varsa, hayal kuruyordur. Efes,Fenerbahce,Besiktas bizden onde, Telekom'da Becirovic var ama onlarda sistem islemiyor, keske bizim takimda olsaydi demekten gecemiyorum. Ki kucuk takimlarin guardlari fena degil. Aliaga'da Randle, Coleman ikilisini cok begeniyorum, Randle " skorer " Coleman " savunmaci ". Simdi burdan cikip kim diyebilir, Taylor, Randle'e tutabilir, ki Holston Karsiyaka'da kritik noktalarda " ucluk ile maci getiren " oyuncu olurken, bizim Taylor ust uste yaptigi top kaybi ile maci kaybetirdi. Oyun kurma becerisi " iyi degil " savunmaci da degil kendileri. Ben Randle, Holston'u alt edebilir mi diye dusunuyorum koskoca Galatasaray'in guardinin, ki buyuk takimlarin guardlarina deginmiyorum.

Washington'u elde tutup, Becirovic'i transfer etseydik mesela, kimse burda guard sorununa deginmeyecekti, bizi istedigimiz yerlere tasiyabilirdi bu oyuncular. Ki goruyoruz Washington cok iyi gidiyor Euroleague'de. Bizi seviyordu, takimi icin oynuyor, " Besiktas macini sakat sakat kazandirdi ". Cok iyi oynamisti o mac, keza Efes maci cok iyi oynamisti, bize buyuk maclari kazandiriyordu. Simdi kucuk maclari kazandirabilecek mi diye bekliyoruz Taylor'u.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...