2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sühan Cem' Alıntı:
İyi de Kutay takım zaten İstanbulda ev derken nereyi kastedecek ki daha:)

Adam Twitter'a yeni girmiştir :) back to home derken bugün İstanbul'a vardık değilde tekrar evimizde oynamaya sıra geldi gibi bir anlam var.

Adam gönderilmiş olsa gönderildiği takımın galibiyet malubiyet sayısını da eklemezdi zaten iletisine.

daha 1-1 iken gönderildim demiş olmasını diledim ben sanırım:) Sen de haklısın. Sanırım maçı kazanacağımıza inanmıştım demek istedi.

Sühan Cem' Alıntı:
daha 1-1 iken gönderildim demiş olmasını diledim ben sanırım:) Sen de haklısın. Sanırım maçı kazanacağımıza inanmıştım demek istedi.

Benim gözümde de kredisi pek kalmadı ama Oktay hoca pek oyuncu değiştirmeyi sevmiyor gibi geliyor bana

Bu arada transfer yapma niyetimiz var mı yok mu ? Bilgisi olan kimse yok mu ? Öyle bir niyet yoksa boşuna yıpratmayalım kendimizi .

Kafaları karıştırmak için söylemiyorum, sadece bir bilgi, belki yukarılarda da yazılmıştır.. Dee Brown'u Mavericks serbest bıraktı.. Aynı şekilde 3. sıradan draft edilen Adam Morrison da artık serbest.. Taylor'dan daha fazla katkı yaparlar diye düşündüm bir an..

Emre Yüksel' Alıntı:
Kafaları karıştırmak için söylemiyorum, sadece bir bilgi, belki yukarılarda da yazılmıştır.. Dee Brown'u Mavericks serbest bıraktı.. Aynı şekilde 3. sıradan draft edilen Adam Morrison da artık serbest.. Taylor'dan daha fazla katkı yaparlar diye düşündüm bir an..

3.sıradan draft edilmiş ve serbest öyle mi?
Dee de iyi katkı verirdi taylora nazaran keşke gelse...

Dee Brown keşke gelse geçen seneki washington gibi bir rolle çok iyi katkı verir çünkü içeriye drive eden oyuncumuz az sanki edenlerin de bitiriciliği yok. Tutku giriyor turnikeleri sallıyor resmen potaya doğru. Neyse shipp ve taylor gidip yerlerine dee brown ve gaines gelse bence güzel bir kadro olurdu :)

Suat Aydın' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":3r4tdeer]Kafaları karıştırmak için söylemiyorum, sadece bir bilgi, belki yukarılarda da yazılmıştır.. Dee Brown'u Mavericks serbest bıraktı.. Aynı şekilde 3. sıradan draft edilen Adam Morrison da artık serbest.. Taylor'dan daha fazla katkı yaparlar diye düşündüm bir an..

3.sıradan draft edilmiş ve serbest öyle mi?
Dee de iyi katkı verirdi taylora nazaran keşke gelse...[/quote:3r4tdeer]
Adam Morrison çok büyük şeyler beklenen bir oyuncuydu.2006 Ncaa sayı kralıydı.Müthiş bir şutördür ama atletik yetenekleri ve savunması zayıf denilebilir.3.sıradan seçilmişti.28.1 sayı ortalamasıyla ncaa sayı kralıydı..

Müthiş hırslı bir oyuncudur.Zayıf olan yeteneklerini hırsı ve kazanma arzusuyla absorbe eder ve diğer ilginç yanı bu arkadaşımız şeker hastasıdır.Molalarda kendisine insülin enjekte edilir.2.04 boyunda morrison Avrupada çok iyi işler yapabilecek bir forvettir.

Diğer taraftan zamanın olgunlaştırdığı bir dee brown bu takıma çok faydalı olabilir.Avrupadaki ilk sezonunu bizde geçirmişti ve çok toydu.Ben sene başında Oktay Mahmudinin yerinde olsaydım tecrübelenmiş bir dee browna teslim ederdim bu takımın pg mevkisini

Diğer bir nokta ise kesinlikle Shipple yolların ayrılmaması taraftarıyım.Shipp bu takımın bu sezonki en başarılı transferlerinden birisi gün geçtikçe süre aldıkça çok daha iyi olacaktır.

Rochestie ve Luksa Andric benim için hala soru işareti diğer taraftan keşke Adam morrison gibi 3 numaramız da olsaydı demekten kendimi alamıyorum

Adam Morrison demeyin yahu, gulmekten oluyorum onun su goruntuleri aklima geldikce...

http://www.youtube.com/watch?v=6BJEl1ylNkg

:)

Bu arada Lebron'un yuzugu yok, Morrison'un var " 2 tane " :)

Evet Dee Brown'un bu takimi oynatacagindan eminim. Hani bir winner degil ama cok iyi bir takim oyuncusu. Ilk geldiginde ligin ilk yarisini muthis oynamisti. Banvit'e karsi yaptigi resital http://www.youtube.com/watch?v=EW7oL2vc ... =1&index=6.

Ìstanbul'u, evini cok seviyor. Bizleri seviyor. Bencede yararli olur. Jeff Pendergraph ile gelirse daha guzel olur, ikisinin alley-oop sovlarini izlemek isterim. Gerceklesecegini sanmiyorum, en azindan bir uzun alsak Taylor'u gonderip, oda zor, vakit gecmeden keske takviye yapsak, is isden gecktiken sonra takviye bile yapamayiz. Birsey olacagi yok gibi gozukuyor, bakalim.

uzun takviyesi olmayacaksa sertaça süre verelim.10 dk oynasın.
2.14lük bir oyuncu ribaunt katkısı yapacaktır.3kişi ile uzun rotasyonu oynuyoruz.
pf:rancik-andric
c:ermal-sertaç
olabilir aslında o da transfer olmayacaksa.

Bu sene şampiyonluk benim için 2. planda. Andric - Melih - Göksenin - Sertaç'tan 2sini kazansak yeter bana bu sene
Seneye ise Ermal , Tutku , Evren kesin kalırlar takımda ve Shumpert da Türk olunca 4 tane sağlam Türk olur kadronda. Bir de İlkan gelince 5 pozisyonda 5 tane sağlam Türk oyuncun olur. (2 tane olunca öp başına koy derdik eskiden )
Cemal'in de cezası bitiyor diye hatırlıyorum ve o da takıma katılabilir pivot yedeği olarak. Bi de atletik yabancı pivot alırsak pota altı sorunu bitmiş oluyor.
3 numarada Shumpert zaten seneye şampırt olarak oynayacak. O bölgeye yabancı 3 alabiliriz bu nedenle. 4 numarada Andric ve İlkan henüz genç oldukları için arada 4e kayacak birini almamız lazım. Shumpert idare etse de Eric Daniels tarzı bi oyuncu iyi olur 3 numaraya şampırtla süreyi paylaşmak için. Eric Daniels hem 4te harbi harbi oynar hem de sorumluluk alan bir karakter yapısı vardır. Böylece 3-4-5 çözülmüş olur.
2 numarada elimizde Evren var. Ayrıca Göksenin veya Melih'ten biri de yedek olarak kalır takımda. Oraya skorer bir yabancı almamız lazım . Top elindeyken potayı düşünebilecek , deyim yerindeyse gamsız bir oyuncu. Mesela Gerald Fitch tarzı bir adam. Ama bu şekilde takım oyunuyla alakasız bir oyuncu istenmiyorsa Marcus Jenkins tarzında topu seven , skorer ama takım oyununa yatkın bir 2 numara da alınabilir.
1 numarada ise Tutku olur yine seneye. Arada Evren de kayar bu bölgeye ama yine de son yabancı hakkımızı buradan kullanmak lazım. Oyun karakteri olarak Darius gibi , Solomon gibi bir oyuncu iyi olabilir. En azından Tutku'nun savunmada çok iyi olmadığını düşünürsek kalıplı bir savunmacı pg hiç fena olmaz. 2de Jenkins olduktan sonra zaten çk atmasına gerek yok. Rashad Wright bile olabilir bu seçim. Hem Jenkins'le Alba'da beraber oynamışlıkları da var. Hatta Avrupa pasaportu var diye hatırlıyorum ben Rashad'ın ama yanlışsa biri düzeltir umarım
Kadroya bakacak olursak
Kasun - Ermal - Cemal
İlkan - Andric
Eric Daniels - Şampırt
Evren - Jenkins - Göksenin(Melih)
Wright - Tutku
Bu kadro sizce seneye şampiyonluğa oynar mı ? Ve bu kadro maliyet olarak ne kadara patlar ? Bilen ya da ortalama tahmin yürütebilen biri varsa cevap verebilir mi ?

SpeeDee keşke gelse müthiş olur gerçekten. İstanbul'u da Galatasaray'ı da çok seviyor. NBA'den isteyen olmadığı sürece getirmek çok zor olmasa gerek ama biz boşuna yazıp çiziyoruz gibi. Yönetimin, teknik heyetin transfer gibi bir düşüncesi yok gibi görünüyor.

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
SpeeDee keşke gelse müthiş olur gerçekten. İstanbul'u da Galatasaray'ı da çok seviyor. NBA'den isteyen olmadığı sürece getirmek çok zor olmasa gerek ama biz boşuna yazıp çiziyoruz gibi. Yönetimin, teknik heyetin transfer gibi bir düşüncesi yok gibi görünüyor.
Üstte yazdığım kadro şablonuna Dee de bir alternatif olabilir

Deniz Baskın' Alıntı:
Lazaros Papadopoulos çok iyi olur bence bizim takıma

Galatasaray basketbol takiminin bu kadro yapisiyla daha ilk St.Petersburg macinda geleceginin nasil olacagini ustune basa basa soylemistim. Rochestie'yi 1 kere izlemek bana kafi geldi.2. kere yorum yapmaya gerek yok.Ya Ermal ve Shumpert olmasa bu takimda?

Lazaros Papadopolus ve serbest birakilan Jasikevicius...Bunlar keske alinsa.Bunlar her taraftarin gormek isteyecegi isimler. Ozellikle Sarunas'in Peristeri ile idmanlara ciktigi haberi var. Hep diyorum boyle vizyonu dusuk yoneticilere sahip Galatasaray klubu degil Jasikevicius'u almak, Rochestie'yi !! takimda tutsun buyuk basari.

Yazik. Kimbilir Oktay hoca kimleri hayal ediyor,kimlerin transfer edilmesini istiyor...Ayni Rijkaard gibi.Ey yonetim !

Shumpert Türk olacağını varsaydığımız için çok mantıklı bir hamleydi ancak bu statüde oynamadığını göz önüne alırsak verilen para,yaşı vs. çokta mantıklı bir hamle olmadı açıkcası...Bu pozisyon için çok daha açını ve iyisini alabilirdik...Adam Morrison belki Nba'de tutunamamış olabilir ancak,avrupada gittiği takımda çok iş yapar...Keşke bu takım biz olsaydık...

Dee içinde düşüncem şu andaki amerikalı guardımız gibi her cebinden iki tane çıkartır...Geldiğinde çok sevinmiştim,hatırlıyorum çok eleştirilmişti ancak ilk yılına göre bence hiçte fena oynamamıştı...Hatta bazı maçları aklıma geliyorda vay be diyorum...Herzaman büyük oyuncu olduğunu düşünmüşümdür...Darius etkisi yapar denmiş ben Dee'yi çok daha başka bir yerde görüyorum şahsen...

Öncelikle burada transfer üzerine beyin fırtınaları yapan, paylaşımlarda bulunanlara sonsuz teşekkürler...

Ama transfer yapılacağına dair fısıltılardan hareketle mi yoksa güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre mi transfer yapılacağını düşünüyorsunuz?

Çünkü çoğunluk kendini inandırmaya daha da ötesi şartlandırmaya başlamış transfer konusunda...

Bence de Taylor derhal uçak biletleri hazırlanıp Almanya'ya ya da ülkesine gönderilmeli bu oyuncu bu ligin ve doğal olarak büyük hedeflerin oyuncusu değil, bizi kaldıramaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...