2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Timur Saglam' Alıntı:
Bazı boştaki oyuncular,

Pg/sg:
Sundiata Gaines
Mustafa Shakur
Crittenton
Curtis Jerrells
W.Conroy(Çin'de deneniyordu bir ara)
Kenny Hasbrouck
Patrick Beverley(basarılı bir Ukrayna sonrası basarısız bir Olimpiyakos denemesi var.)

3 ya da 3.5(3 ve 4'ü aynı basarıda oynayabilenler) :
5 yabancı olarak devam edilecekse, iç-dış oynayabilecek, ribaund ve boyalı alan katkısı verebilecek oyuncu, en onemli seçim bana kalırsa.
Jasaitis (3.5 olmasa da Shipp'ten cok daha fazla ribaund katkısı verebilir. İki dominat uzun alındıgı takdirde, 3 uzunu Shumpert-Jasaitis ikilisiyle destekleyerek pota altını dengeleyebiliriz.)
Q.Woods
Da'Sean Butler (nbaden ayrılacagına ihtimal vermesem de)

Pf/C:
L.Zoric
V.Dragicevic (sertlik, savunma katkısı sınırlı olur; daha cok iki uzunu birlite değiştirirsek pas alabilen, yuzu donuk, sırtı donuk oynayabilen uzun olarak olabilir.)
Stanley Robinson
Sean Williams
S.Lasme
J.Gist
İ.Diogu (nbaden gelir mi bilmem.)
L.Papadapoulos (son durumu nedir bilmiyorum, poak'tan ayrılmış.)
A.Hutson (Hutson'da Dragicevic gibi ancak iki uzunu birden değiştirirsek gelebilecek biri, sebebi malum.)

Kesin transfer yapilacakmi bu Takima.. eger yapilicaksa.. bende fikrimi söylim kimi isterdim diye : ).. yapilmicaksa bosa hayaller üretmeyelim...

M.Rolle ve Jeff Pendergraph her sezon birkaç potansiyelli oyuncu bazı nedenlerden ötürü bırakılabiliyor bu tip oyuncular ikiside. M.Rolle Nba için kırılgan kalsa da Avrupa'da iş yapabilir. Jeff daha hazır bir goruntu çiziyor. Draft sitelerinde haklarında fazlaca bilgi mevcut ama butun çaylaklarda oldugu gibi tabiki de risk de var.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Magnum Rolle nasıl bir oyuncu boşa çıkmış ?

Dave-Te' Thomas of CBS Sports said that Rolle had a good wingspan and was very athletic. He added while larger NBA forwards might push him around, he was an intense player and would not back down if challenged. Thomas compared Rolle to former LSU teammate Tyrus Thomas

Tyrus Thomas'a benzettigine gore, atletik ve savasci bir oyuncudur.
51. Siradan draft edilmis okc tarafindan ve haklari Indiana'ya verilmis.

On opening day of the summer league, the Pacers beat the Orlando Magic 86?77 behind Rolle's 13 points, five rebounds, two blocks and a steal.

In the second game, an 80?69 loss to the New Jersey Nets, Rolle scored 9 points, brought down 3 rebounds, and rejected three shots. Against the Utah Jazz, Rolle's 10 points, 4 rebounds, and four blocks facilitated an 83?74 Pacers win. The fourth game, which The Bahamas Tribune said was the most thrilling of the summer league, featured a 27-point deficit erased by Indiana for a comeback win over the Boston Celtics. Rolle had a double-double, with 19 points and 11 boards. The Pacers and him wrapped up the Orlando Summer League with a 77?73 defeat by the Oklahoma City Thunder, in which Rolle posted 16 points, eight rebounds and two blocks

Iyi bir performans gostermis .

24 yasinda Bahamaliymis. Bahama milli takiminda oyniyormus.

2.11: boyunda.

mevki: pf,c

buda Wizards ile calismasi. Orta mesafe sutlari fena degil.

http://www.youtube.com/watch?v=b8TYJEJb9oA

http://www.youtube.com/watch?v=8OTybeBs ... re=related

Nedense tuttum bu elemani :) boyu avantaj, orta mesafe sutu fena degil, atletik bir oyuncu. Denemekte fayda var. Video'da bizim aradigimiz ozellikler bulunuyor.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Ah ah Oberto'ya verecek maliyetimiz olsa. Bizim aradadigimiz oyuncu. Atlet degil ama zeki, pasor bir oyuncu. Will Conroy bosta, muthis bir skorer, defans yapabilen, pas ozelligi olan bir eleman. Taylor'un yerine getirilmeli, yahut Crittenton. Conroy bu takimi ucurur, uzunlari besler, oyuna agirligini koyar.

Conroy'un istatistikleri.

http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... erID=46434

Tamam d-league olcu degil ama bir bakin yahu, cogu mac double double yapmis. Kesin ve net bu tur bir oyuncuya ihtiyac var. Umarim Oktay hoca israr etmez Taylor'da.

Will Conroy D-LEAGUE'DE EN ÇOK DİKKATİMİÇEKEN OYUNCULARDAN BİRİSİ OLMUŞTUR HEP,TAYLOR GÖNDERİLİP CONROY ALINIRSA DAHA İYİ OLUR SANKİ...

Dünkü KSK mağlubiyeti moralleri biraz bozdu ancak ekstra bir yenilgi olduğunu düşünüyorum. Pota altında öyle ekstra ribaundları vermedik, diğer maçlara oranla daha iyiydik bu konuda. Holston mucize 3lükler soktu bu da oyundan soğuttu bizi. Tam rakibi yakalamışken Taylor'un 2 top kaybı direncimizi kırdı. Taylor ile böyle maçlar olacak, dünkü olay sürpriz değil. Taylor ile böyle maçları daha yaşayacağız. Bazen de Erdemir maçında olduğu gibi ekstra şutlar sokup galibiyet de getirecek Taylor. Dengesiz bir oyuncu. Bir oyun kurucunun da böyle dengesiz olması bizim için iyi değil. O yüzden bu konuda bir hamle yapmalıyız. Koç da görüyordur bunu mutlaka. Bir uzun hamlesi de yine aynı şekilde.

Gördüğümüz kadarıyla daha ligin başında birden 2 hamle yapmak istemiyoruz. Tamam 2 sini birden yapmayalım ama en azından bir uzun yada oyun kurucu takviyesi yapıp öyle bakalım duruma. Dünkü gibi tam maçı çevirmiş, iyi de oynamışken ufak hataların maçları bize kaybettirmesine izin vermememiz lazım. Umarız ki yerinde iyi hamleler ile daha iyi takım oluruz.

Pendergraph'den enstantaneler, pota altinda baya aktif, hos rakip Warriors ama farketmez iyi bir performans gostermis. Bayless'in de hakkini vermek lazim. Muthis oynamis, iceriden,disaridan. Nba'de kendinden birsey beklerken portland seyircisi, sakatligi sebebiyle gonderilmis yerine Oberto takviyesi yapilmis. Atletik, potansiyeli bir isim. Alalim yahu firsat gelmisken :)

http://www.youtube.com/watch?v=SsNKjrgt ... re=related

Patrick Beverley:

Gonna have some great news very soon twitter stay tune!!!!!!!!

Iyi haberler ile gelecegim yakinda.

Bakalim nereye gidecek ?

Lazaros Papadopoulos çok iyi olur bence bizim takıma

Bizim ihtiyacımız olan atletik, şutu olan, ribauntlarda etkili, savunmacı bir 4 numara. Papadopoulos hem 5 numara hem de ağır. Ayrıca eski formunda olduğunu zannetmiyorum. Çok iyi bir oyuncu olduğu kesin ama bize yararlı olurmu tartışılır.

Bu arada biz serbest kalan onca oyuncu için sayfalar yazıyoruz burada ama teknik ekip bizim kadar transferi düşünüyormu ? :)

bu saatten sonra biz transfer yapmayız şimdiye kadar 100 isimden fazlası yazıldı ama belki süpriz bir transfer olur piyasa kapanmak üzere benim aklımdaki 5 yabancı şöyle olmasını isterdim shumpert türk olmak şartıyla ike dieogu,macvan,jasaitis,crittenton,rakoçeviç

Sühan Cem' Alıntı:
1-1, back to home. very confident.

Rochestie Twitter'a böyle yazmış. Acaba gönderildi mi takımdan?

back to home'dan kasıt İstanbul olmalı bir daha ki maç için Yalnız very confident'ı anlamadım :) gerçi kendine fazla güvendiği belli bazen öyle gözü kapalı gidiyorki sonra topu kaybediyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...