2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Salih GOZMEN' Alıntı:
[youtube:3ap28pmk]http://www.youtube.com/watch?v=-Fk5DqNS5mo[/youtube:3ap28pmk]

Eleman tam bizim aradigimiz tipte bir oyuncu. Muthis bir atlet, nbadraft sitesi 10 vermis atletizimine. yukarida ki video kanitliyor neden 10 numara verildigini. Allah vergisi olan sicrama yetenegini cok iyi kullaniyor. Blok vuruyor, smac basiyor, yurekten oynuyor. Ortaligi karistirir, ribaund ceker, ribaund kovalar, blok vurur, smac basar. Tutku Acik, cok iyi besler, son mac Andric'i besledigi gibi. Artik getirsinler soyle bir uzun elimizden kacmadan, gercekten ihtiyacimiz var bir uzuna.

Salih genç ve Avrupa tecrübesi olmaması bizim için sorun çıkartmaz mı?

Nba'da 59 siradan secilen bir oyuncu Orlando tarafindan. Beklentilerin yuksek oldugu bir oyuncu. " steal " olabilir mi diye forumlarda adina topic acilan oyuncu. Size birsey soyleyim, Wesley Matthews, kimsenin draft etmedigi bir oyuncu iken, coach Jerry sloan onu denedi ve suan nba'de " keeper " durumunda yani kalici. Isin ilginc yani, Utah ile anlasmasaydi Karsiyaka getirecek idi Matthews'i.

Kaan Kural'dan duydum. Demek istedigim anlasildi herhalde, bu oyuncu Mathhews gibi bir potansiyel olabilir, ve ben buna inaniyorum, nba'da bilene var olabilecek potansiyele sahip. Jerome Randle, Aubrey Coleman, ikiside cok basarali oynuyor Aliaga'da. Draft edilmedi bu oyuncular. Dionte Christmas, draft edilmedi, gecen sezon Israil'de gecirdi ve bu sezon Mersin'de basarili bir sekilde devam ediyor.

Artik genc bir oyuncu getirebilirsin, Avrupali, tecrubeli bir uzun kalmadi piyasada. Stanley Robinson, Jeff pendergraph gibi oyuncular potansiyeli, ve bizim aradigimiz uzunlar. Blok tehtidi olan, yurekten oynayan, atletik olan, taraftari costuran oyuncular.

Andric'in yanina sert bir oyuncu ariyoruz, ve bu oyuncular bosta. Teknik ekip transfer istiyor mu ? istiyor ise cabuk davranmaliyiz, yoksa belli bir zaman sonra sadece vasat oyuncular kalacak yada hicbirsey kalmiyacak.

Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Salih GOZMEN":25wx9veg]Kaan Kural'dan duydum. Demek istedigim anlasildi herhalde,

Somut bir gelişme, haber mi var, tam anlayamadım?[/quote:25wx9veg]

Benim anladığım Kaan Kural'dan duyulan bizim ile ilgili değil oyuncu ile ilgili birşeyler.

Transfere pek niyetimiz yok gibi geliyor artık bana hiç mi kokuus çıkmaz öyle bir niyet olsa ?

Evet iki cumle birbiri ile baglantili. Antonio Daniels d league kadar dusmus. Uzuldum acikcasi, bu denli kariyerli bir oyuncuya d league'de oynamak yakismiyor. Bu arada Tiny Gallon Kizilyildiz ile anlasmamis. Youtube'da kizilyildizlilar ayaga kalkmis "welcome Tiny Gallon" diye. Isin asli d league oynayacak tiney Gallon, Maine red clavs takimi ile. Celtics begenir ise oraya gidecek. Bu gece draft edilecek Daniels :) gercekten gulunc bir durum. Bakalim hangi takim draft edecek. Keske biz getirsek... Stephane Lasme'da dusmus d-league'e. Maine red Claws'da oynayacak.

Super basket programında Yiğiter Uluğ " Messina Velickovic'le yaşadığı problemlerden sonra artık kadroda düşünmüyor kiralanabilir Galatasaray ve Velickovic'i bir arada düşünmek görmek çok güzel olabilir." dedi. Peki İspanya bağlantısı bu kadar güçlü bir yorumcu bunu durup dururken söyler mi ?

Seckin Hasseli' Alıntı:
Super basket programında Yiğiter Uluğ " Messina Velickovic'le yaşadığı problemlerden sonra artık kadroda düşünmüyor kiralanabilir Galatasaray ve Velickovic'i bir arada düşünmek görmek çok güzel olabilir." dedi. Peki İspanya bağlantısı bu kadar güçlü bir yorumcu bunu durup dururken söyler mi ?

söylemez ama bence velickovic kiralansa bile yine bir euroleague takımında oynar.

Pota Altı Rotasyonu Hkk.

Değerli arkadaşlar, kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlara baktıktan sonra bir kaç yazmak istedim.

Öncelikle yabancı oyun kurucumuz Taylor zayıf bir oyuncu, beklenen kumaşa sahip olduğunu düşünmüyorum ama bu dakikadan sonra setleri bilen, yırtıcı, defansı kuvvetli ve maliyetsiz bir guard bulmak çok kolay değil, kaldı ki bana göre asıl sorunu Shumpert'i Türk yapamadığımız için pota altında yaşarken yabancı oyuncu olarak bi guard almak ne kadar akıllıca emin değilim(son federasyon kurallarını bilmiyorum ama bir takımın sezon içinde alıp gönderdiği yabancı oyuncu sayısında sınırlama mevcut, her yeni çıkartılan yabancı oyuncu lisansında katlanarak giden lisans bedelini söylemiyorum bile)

Bir numara pozisyonunu Evreninde katkısı ile Tutku, Evren, Taylor olarak bir şekilde idare edebiliriz.

Ancak pota altında Shumpertteki planın tutmaması sebebiyle ciddi sıkıntı yaşamaktayız. Bu noktada hedefimiz şampiyonluk ya da final ise bu pota altıyla bu mümkün değil, hayal kurmamak lazım. Pota altı zayıf olan, Ruzic'in 5 numara oynadığı bir rakibe karşı bile 15 hücum ribaundu veriyoruz, ve Oktay hocanın istediği hızlı hücumları bu sebeple yapamıyoruz. Hedefimiz 3-6 arası bir nokta ise bu kadro yeterli.

Benim önerim sene başında boşta kalan Hakan Köseoğlu nereye gitti bilmiyorum ancak bu oyuncu boşta ise Taylor'ı gönderip Hakan'ı rotasyona eklemek ve pota altına ribaundcu ve atletik özellikleri olan bir Amerikalı almak(pota altında ciddi anlamda atletizm sorunumuz var, hatta takımın tamamında atletizm sorunu mevcut)

Not: Biliyorum ki Oktay Hoca kumaşı kaliteli, oyunun her iki yönünüde oynayabilen oyuncular ile yola çıkmak istedi fakat rotasyon açısından Fatih Solak'ın ne derece önemli olduğu(yerli oyuncu)sanırım bir kez daha anlaşılmıştır.

Re: Pota Altı Rotasyonu Hkk.

Benim tavsiyem de Rancik'i gönderip yerine daha atlet zıpzıp iş yapabilecek oyuncu bulmak.Makedonya Milli Takımında oynayan eleman vardı, adını şimdi unuttum onun tarzında hatta eski oyuncumuz Owens tarzında bi elemana ihtiyac var.

Rancik'i yormaya gerek yok.

Seckin Hasseli' Alıntı:

Bizim Ribaunt ve sertlik sorunumuzu çözer mi asıl soru bu olmalı?

Salih GOZMEN' Alıntı:
Nba'da 59 siradan secilen bir oyuncu Orlando tarafindan. Beklentilerin yuksek oldugu bir oyuncu. " steal " olabilir mi diye forumlarda adina topic acilan oyuncu. Size birsey soyleyim, Wesley Matthews, kimsenin draft etmedigi bir oyuncu iken, coach Jerry sloan onu denedi ve suan nba'de " keeper " durumunda yani kalici. Isin ilginc yani, Utah ile anlasmasaydi Karsiyaka getirecek idi Matthews'i.

Kaan Kural'dan duydum. Demek istedigim anlasildi herhalde, bu oyuncu Mathhews gibi bir potansiyel olabilir, ve ben buna inaniyorum, nba'da bilene var olabilecek potansiyele sahip. Jerome Randle, Aubrey Coleman, ikiside cok basarali oynuyor Aliaga'da. Draft edilmedi bu oyuncular. Dionte Christmas, draft edilmedi, gecen sezon Israil'de gecirdi ve bu sezon Mersin'de basarili bir sekilde devam ediyor.

Artik genc bir oyuncu getirebilirsin, Avrupali, tecrubeli bir uzun kalmadi piyasada. Stanley Robinson, Jeff pendergraph gibi oyuncular potansiyeli, ve bizim aradigimiz uzunlar. Blok tehtidi olan, yurekten oynayan, atletik olan, taraftari costuran oyuncular.

Andric'in yanina sert bir oyuncu ariyoruz, ve bu oyuncular bosta. Teknik ekip transfer istiyor mu ? istiyor ise cabuk davranmaliyiz, yoksa belli bir zaman sonra sadece vasat oyuncular kalacak yada hicbirsey kalmiyacak.

Madem çok ısrar ediyorsun gelsin o zaman yahu ;)

Re: Pota Altı Rotasyonu Hkk.

Burak Barut' Alıntı:
Benim tavsiyem de Rancik'i gönderip yerine daha atlet zıpzıp iş yapabilecek oyuncu bulmak.Makedonya Milli Takımında oynayan eleman vardı, adını şimdi unuttum onun tarzında hatta eski oyuncumuz Owens tarzında bi elemana ihtiyac var.

Rancik'i yormaya gerek yok.

Jeremiah Massey oyuncunun adı.Mike ile Kuban da oynuyor bu sezon.Çok atletik bir 4 numara Massey.Rancik in yerine çok daha iyi olur bende aynı fikirdeyim.

Rusya da 3 maçta 14 sayı 9 ribaunt ortalamasıyla oynuyor.

Seckin Hasseli' Alıntı:

Menejeri Madrid'de kalacağını açıklamış.

Ya alsınlar bi pota altına yabancı taylor u yollasınlar gerekirsede 6. yabancı getirsinler o zaman taylor un yerinede yada hiç transfer yapmasınlar böyle devam edelim

Alperen Küçük' Alıntı:
Ya alsınlar bi pota altına yabancı taylor u yollasınlar gerekirsede 6. yabancı getirsinler o zaman taylor un yerinede yada hiç transfer yapmasınlar böyle devam edelim

Zaten bu dediklerin dışında, başka bir yol yok Alperen:)

Bence bu sene hedefi lig finalinden ziyade Avrupa Sampiyonlugu olarak belirlemek daha mantikli olur buna göre transfer yapmak lazim bence. Taylor yollanip iyi bir oyun kurucu ve iyi bir pota alti oyuncusu alinirsa bu sene Eurocup'in favorisi oluruz.

Bence de ilk hedef normal sezonu en az 3. bitirmek olmalı. Ki önümüzdeki seozn en azından Euroleague elemelerine katılabilelim. Play Offlara doğru duruma göre şansımızı değerlendirip iyi bir transfer yapılabilir. Ama hocanında 4 numara istediğine inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...