2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Rancik ve Taylor eğer final isteniyor ve Eurocupta başarı isteniyorsa gönderilmeli..Ender transferi olur mu bilmem ama Enderin mutlu olduğunu düşünmüyorum orda..Keşke gelse ve içeriye Ribaunt toplayan bir isim alırsak daha iyi bir takım oluruz..Yoksa yarı finalde Efes yada Fb ezer geçer...

Anlamadığım bu durumu hemen hemen Galatasaray taraftarının %90'ı görmüş ve yapılması gerekeni söylüyor,peki bizim idareciler bu durumun farkında değiller mi eğer farkındaysalar neyi bekliyorlar ?

Bu seneyi tamamen adaptasyon senesi olarak görmüyor isek (ki görmemeliyiz)bir hamle yapmamız gerek.

Alperen Küçük' Alıntı:
Ender hangi renklere gönül veriyo bilen var mı ?
Mehmet Okur' un da geldiği bir kupada-2007 olması lâzım-millî takım hazırlık kampında bir gs-fb futbol maçı gibi bir mizansende röpörtaj yapmıştı ntv deki Murat Kosova'nın muhabirlik yapan eşi ve Mehmet Okur fb takımının kalecisi, Ender de GS takımının forvetiydi. Attığı gölü kutluyordu. Mehmet'in o boyla nasıl kaleclik yaptığına hayret etmiştim ve kaleci olarak bir kaç futbol maçına çıktığını söylemişti. Ordan aklımda kalan bir anektod.
Pazar günü Tofaş-Efes maçını Efeş bençinin tam karşısında izledim. Ender oyuncular sırasının en başında, antrenörler ile yan yana oturdu ve maçı bazen eli çenesinde bazende ayak darbeleriyle parkelerin kalite kontrolu yaparak geçirdi. Sanki Efes koçu oyuncuların arasına karışırsa arada kaynar oyunra girer der gibi en yakın sırada oturttu Ender'i ve ilk kez 2. periyodun son 5 dakikasında ve toplamda sadece 2-3 kez birkaç dakikalığına oyuna soktu.

Dün açık ve net görüldü ki Taylor ve Rancik bize bu sene fayda sağlamayacak,bir an önce bu iki oyuncuyu gönderip yerlerine takıma level atlatacak oyuncular alınması gerekiyor...

az önce geçen yılın maçlarına baktım d-wash :? nasıl yardırıyormuş.
keşke geri gelse. :(

Panionios Milos Vujanic'i Kadrosuna Kattı
Eski Efes Pilsen'li, 2003 Euroleague sayı kralı Milos Vujanic Panionios ile anlaştı. Sezona genç bir kadro ile Nenad Markovic yönetiminde başlayan Yunan kulübü üst üste gelen mağlubiyetler ve sahada varlık gösteremeyen oyun sonrası ilk olarak coach değişikliğine giderek Yiorgos Bartzokas'ı takımın başına getirdi. Ardından da 2007'de Panathinaikos'ta Yunan ligi, Yunan kupası ve Euroleague kazanarak üçleme yapan kadronun önemli parçalarından biri olan Milos Vujanic'i aldılar.

Van Den Spiegel AJ Milano'dA Oleksiy Pecherov'un sakatlığından dolayı altı hafta oynayamayacak olması, Marijonas Petravicius'un da yine sakatlıktan dolayı oynadığı maçlarda verim verememesi üzerine uzun oyuncu sıkıntısı çeken Milano Tomas Van Den Spiegel ile 2 aylık kontrat imzaladı. Daha önce de uzun bir İtalya kariyeri olan Belçikalı pivot Cska Moskova'nın Avrupa'nın zirvesinde hakimiyet kurduğu senelerde iyi bir rol oyuncu olarak görev almıştı. Geçen sene Real Madrid forması giyen Van Den Spiegel sezon öncesi hiçbir kulüple sözleşme imzalamadığından dolayı boştaydı.

Belki ücretleri çok olacaktı ama keşke takıma dahil edilebilselerdi...

Emin Doğanca' Alıntı:
Tugay EREN":1afz39ga]az önce geçen yılın maçlarına baktım d-wash :? nasıl yardırıyormuş. keşke geri gelse. :([/quote] Linkini atarmısın ?[/quote:1afz39ga] tbl sitesinde beşiktaş maçının özetine baktım.orada 5 dklık videoda neler yaptığını görürsün.link [url="http://video.tbf.org.tr/mac-videolari/bl/28-hafta-galatasaray-cafe-crown-besiktas-cola-turka-mac-ozeti' Alıntı:
http://video.tbf.org.tr/mac-videolari/b ... -mac-ozeti[/url]

oktay hoca ile 5-10 dakika muhabbet etme şansı yakaladım.şuan için transfer gözükmüyor diyebilirim.süre dağılımı sebebi ile 6. yabancıyı almayı düşünmüyor.takımın geleceği için umutlandım.hocanın söyledikleri arasında en kritik olanı ''taraftar sahip çıkarsa'' cümlesiydi.bu cümleyi euroleague isteğimiz,eurocup'ta başarı sağlamak,önümüzdeki yıllarda şampiyonluk yaşama durumumuz gibi sorularıma cevaben genel olarak söyledi.

Volkan Çoban' Alıntı:
oktay hoca ile 5-10 dakika muhabbet etme şansı yakaladım.şuan için transfer gözükmüyor diyebilirim.süre dağılımı sebebi ile 6. yabancıyı almayı düşünmüyor.takımın geleceği için umutlandım.hocanın söyledikleri arasında en kritik olanı ''taraftar sahip çıkarsa'' cümlesiydi.bu cümleyi euroleague isteğimiz,eurocup'ta başarı sağlamak,önümüzdeki yıllarda şampiyonluk yaşama durumumuz gibi sorularıma cevaben genel olarak söyledi.
Pota altı sorunları için ne dusunuyor, bu konu hakkında birşeyler dedi mi, Volkan?

Saras halen boşta ve Yunanistan'da sıradan bir takımla antrenmanlara çıkıyor. Malaga 2 aylık kontrat teklif etmiş ancak kısalığından dolayı kabul etmesi beklenmiyor. Taylor'ın yerine öyle güzel olurki. Iverson'un gelişiyle ligimizin tanınırlığının arttığı bu günlerde yapılacak akıllıca bir girişimle olumlu sonuç alınabileceğini düşünüyorum.

Yasi 34 olsada kalitesi tartisilmaz.. Ne kadar para isterki.. E
gönder tayloru ekle üstüne.. Al Jasikeviciusu adam bosta bukadarmi zor anlamadim.. En az 1
2 sene bizi idare eder..

Bana da transfer düşünülmüyor gibi geliyor ama öte yandan düşünülüyor olsa bile Oktay Hoca bu konularda çok ketum düşünülüyor olsa bile düşünülmüyor diyecek yapıda.

Ligi 3. bitirerek yarı finale kalmayı çok önemsiyorum bu durumda durumda göre BAnvit gibi euroleague önelemesi oynama şansımız olabilir.

Öte yandan mevcut uzun rotasyonu ile bu hedef için bile işimiz çok kolay değil.Ermal ile Andric'in yanyana oynamadığını (yada oynayamadığını) düşünürsek takımda Rancik'in yedeği 4 kısalı sistem.Rancik kötü oynuyor ise yada yorulmuş ise taktik bir varyasyon olarak değil zorunlukluktan 4 kısaya dönüyoruz.Bu pek sürdürülebilir bir durum değil.Rakibin o sahada olan beşi yada oyunun o anki momentumu bizim açımızdan 4 kısa oynamaya uygun değilse bile mecburen 4 kısaya dönüyoruz.

Elimizdeki 3 numaralardan hiçbiri 3.5 numara değil malesef Shumpert bile 4 kısalı sistemde oynamaya alışık net bir 3 numara 3.5'dan 4 değil yani.

Rancik'de pek umut vermiyor açıkcası hele hele alternatifi olmayan bir oyuncu olarak bakınca durum çok kötü bence bir oyuncunun alnernatifi yoksa çok daha komple ve defosu az olmalı.Kaldı ki Rancik boyunu posunu bir kenara bırakırsak pota altı oyuncusu gibi oynamıyor pek.

Şampiyonluk ,final falan bir tarafa mevcut kadro yapısı ligi 3. bitirmek dahi oldukça zor olacak.Hiç değilse sağlam bir 4 numara almamız gerek.

Gelecek yıl takıma İlkan katılacağı için belki bir oyuncuyla uzun süreli anlaşmak istemiyor olabiliriz ama hazır Enes Kanter Ncaa'de oynayamayacak iken düşünülmez mi acaba?Ya da Enes Türkiye'ye dönmeyi düşünür mü acaba?

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Gelecek yıl takıma İlkan katılacağı için belki bir oyuncuyla uzun süreli anlaşmak istemiyor olabiliriz ama hazır Enes Kanter Ncaa'de oynayamayacak iken düşünülmez mi acaba?Ya da Enes Türkiye'ye dönmeyi düşünür mü acaba?

Enes'in Avrupa hakları hala Fener'de değil mi ? Değilse bile yetiştirme ücreti falan isteme hakkı vardır.

Ayrıca eğer hedef daha yukarlarsa zaten bu sene değilse bile seneye Rancik olmamalı kadroda.Sözleşme 1+1 ise ne ala değilse ne bir şekilde anlaşılmalı.Yani gelecek oyuncuya da İlkan'a da yer bulunur.

Enes in Avrupadaki ve doğal olarak Türkiyedeki hakları fenerde.Yani fenerin izni olmadan bir takımda oynayamaz.Fenerin yetiştirme ücreti isteme hakkı var.Birde yetiştirme ücretini fener belirliyor yani herşey fenerin elinde.Uçuk bir ücret ister doğal olarak.Yani bu iş imkansıza yakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...