2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sühan Cem' Alıntı:
Bence de ilk hedef normal sezonu en az 3. bitirmek olmalı. Ki önümüzdeki seozn en azından Euroleague elemelerine katılabilelim. Play Offlara doğru duruma göre şansımızı değerlendirip iyi bir transfer yapılabilir. Ama hocanında 4 numara istediğine inanıyorum

Abicim inanmaya bırakmasan işi hocanın arkasındasın bir maç soruver :)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":3lf4v4zt]Ya alsınlar bi pota altına yabancı taylor u yollasınlar gerekirsede 6. yabancı getirsinler o zaman taylor un yerinede yada hiç transfer yapmasınlar böyle devam edelim

Zaten bu dediklerin dışında, başka bir yol yok Alperen:)[/quote:3lf4v4zt]

Evet bütün yolları söyledim:) bakalım hamle veya hamleler gelcekmi

Taylor'u gönderip uzun almak mantıklı değil kanımca,bir bölgeyi tamamlarken diğer bölgeyi boşaltmaktır bu...Bu takımın Taylor giderse her şekilde bir oyun kurucuya daha ihtiyacı vardır...Rancik'i gönderip Ermal ve Luksa'yı tamamlayabilecek bir uzun almak daha mantıklı şu şartlarda...Üç cephede savaşacağımız düşünülürse Tutku ve ona destek olabilecek bir Evren ile o bölgeyi geçeceğimizi düşünmüyorum...
1,5 oyun kurucu bu takıma herhalde yetersiz gelecektir...Tutku'nun herhangi bir sakatlığında elimizde yarım oyun kurucu kalacak...Tutku'nun bu durumu yaşamasıda geçmişini ele aldığımızda çok uzak bir ihtimalmiş gibi gözükmüyor açıkcası...

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1u9dxaof]Bence de ilk hedef normal sezonu en az 3. bitirmek olmalı. Ki önümüzdeki seozn en azından Euroleague elemelerine katılabilelim. Play Offlara doğru duruma göre şansımızı değerlendirip iyi bir transfer yapılabilir. Ama hocanında 4 numara istediğine inanıyorum

Abicim inanmaya bırakmasan işi hocanın arkasındasın bir maç soruver :)[/quote:1u9dxaof]

Vallah son maç oyuncu değiştirme kutusuna bir tekme attı bana gelecek diye korktum. Şimdi o soruyu sorarım bir tane vurmaya kalkar diğer basketçilerde anlamaz silindir geçmiş gibi oluruz:)

İnanması yok, aslında çıkardığı beşlerle bile anlaşılıyor 4 numara aradığı. Son maçta Rancik'i 3'e çekti Shipp'i bile denedi 4 numarada kısa süreli. Schumpert'e süre verdi dört kısaya geçtiğinde. Caner 3 numarada oynarken içe kat etmesini istedi. Bu yüzden Caner 3,5 numara oynadı. Sanırım epey ribaunt aldı Caner. iş Hakan Üstünberk'in de bunun farkına varması.

Aradigimiz pivotu buldum :)
Face'de basketbol sayfam var oraya bu yaziyi birakmis Senegalli bir adam. 25 yasindaymis ve 2,10 boyundaymis :)
Kalan kismini anlamadim ne demek istiyor tercüme edebilecek biri vardir heralde.

Dear Sir, receive my greetings more sportives.My name's Mbissane Malick Hane I am basketball player I am Senegalese I am 25 years old and I measure 2,10m(7' 0"). I address this message to you to have share of my greater desire to adhere your team.I can play center or forward. Indeed the scale and the recognition which... I carry for this club are incomparable for that I will like to make tests at you.Ceci being you will not doubt my talents by no means. In waiting of a favorable continuation please accept Mister my greetings best

Bu da Facebook Profili :)

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 490&v=wall

Re: Pota Altı Rotasyonu Hkk.

Gelme imkanı varsa bir dakika düşünülmez zaten.

Ozan Deniz' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3cykzp0i]Benim tavsiyem de Rancik'i gönderip yerine daha atlet zıpzıp iş yapabilecek oyuncu bulmak.Makedonya Milli Takımında oynayan eleman vardı, adını şimdi unuttum onun tarzında hatta eski oyuncumuz Owens tarzında bi elemana ihtiyac var.

Rancik'i yormaya gerek yok.

Jeremiah Massey oyuncunun adı.Mike ile Kuban da oynuyor bu sezon.Çok atletik bir 4 numara Massey.Rancik in yerine çok daha iyi olur bende aynı fikirdeyim.

Rusya da 3 maçta 14 sayı 9 ribaunt ortalamasıyla oynuyor.[/quote:3cykzp0i]

Salih Coskun' Alıntı:
Aradigimiz pivotu buldum :)
Face'de basketbol sayfam var oraya bu yaziyi birakmis Senegalli bir adam. 25 yasindaymis ve 2,10 boyundaymis :)
Kalan kismini anlamadim ne demek istiyor tercüme edebilecek biri vardir heralde.

Dear Sir, receive my greetings more sportives.My name's Mbissane Malick Hane I am basketball player I am Senegalese I am 25 years old and I measure 2,10m(7' 0"). I address this message to you to have share of my greater desire to adhere your team.I can play center or forward. Indeed the scale and the recognition which... I carry for this club are incomparable for that I will like to make tests at you.Ceci being you will not doubt my talents by no means. In waiting of a favorable continuation please accept Mister my greetings best

Bu da Facebook Profili :)

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 490&v=wall

uahuahaua süpermiş bak bu! Şu Afrilkalılar Avrupaya tüymekte kullandıkları yaratıcılıklarını başka yerlerde kullansalar soğuk füzyonuda bulmuşlardı Satürne mekikte göndermişlerdi. Neyse fazla dalga geçmeyelim ben böyle dedim ya adam yarın kesin birinci durta draft olur.

ya ben anlamıyorum neden 2 15lik sertaçı denemiyoruz ribaunt olarak biz zaten hücümda bir şey beklemeyiz çok iyi bir sistemimiz var neden düşünmez hocamız hayretler içerisindeyim ?

Saim Karakuzu' Alıntı:
ya ben anlamıyorum neden 2 15lik sertaçı denemiyoruz ribaunt olarak biz zaten hücümda bir şey beklemeyiz çok iyi bir sistemimiz var neden düşünmez hocamız hayretler içerisindeyim ?
Oynatmayacaksan alma kardeşim,Tamam yetenekli ilerisi için transfer edildi ama bu adam kulübede dura dura pişmiyor ki oynaya oynaya gelişiyor,Furkan Aldemir 91'li 2 sezon'dur üst seviyede oynuyor hemde aslanlar gibi ama biz öylesine alıyoruz,bak taraftar görsün ileriye yönelik bir takım oluşturuyoruz gibisinden.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Boşta kimler kaldı ? gerçi sanırım yok transfer gibi bir niyetimiz
Bizim kulüp ihtiyacı olduğu halde transfer yapmaz yapmaz en sonunda iş işten geçince britton johnson gibi birini getirir,sezon içi yapılan transfer konusunda hiç güvenim yok bizim basketbol şubesine.

biz daha transfer rotasyon form derken elin oğlu gitti son şampiyonu sahasında devirdi

tebrikler valla

inşallah bizde aynı başarıyı gösteririz eurocup ta

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":gn6wyomh]ya ben anlamıyorum neden 2 15lik sertaçı denemiyoruz ribaunt olarak biz zaten hücümda bir şey beklemeyiz çok iyi bir sistemimiz var neden düşünmez hocamız hayretler içerisindeyim ?
Oynatmayacaksan alma kardeşim,Tamam yetenekli ilerisi için transfer edildi ama bu adam kulübede dura dura pişmiyor ki oynaya oynaya gelişiyor,Furkan Aldemir 91'li 2 sezon'dur üst seviyede oynuyor hemde aslanlar gibi ama biz öylesine alıyoruz,bak taraftar görsün ileriye yönelik bir takım oluşturuyoruz gibisinden.[/quote:gn6wyomh]
aynen katılıyorum inş hocamızın aklına gelir bu isim .

Efes Pilsen Coachu Perasovic'in savunma zaafiyeti gerekçesiyle süre vermediği Ender Arslan ya mücadeleye girip, eski günlerine dönmeye çalışacak, ya da "Bırakın, gideyim" havasını yayacak.

Ender, ya coachunun beklentilerini karşılamak için daha çok çalışacak, ya da ?Bundan fayda yok? imajını verip, bir taraflara gitmeye çalışacak.. İçindeki fırtınaları tahmin etmesek, ikinci yolun daha kolay olduğunu söyleyebiliriz ama bizim mücadeleyi bırakmamakla tanıdığımız Ender kafasını toparladığında mutlaka ilk yolu seçecektir..

Bekleyelim.. Görelim..
Basketfaul.

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":32lszgdn]Ender hangi renklere gönül veriyo bilen var mı ?
fenerbahceli olması lazım.[/quote:32lszgdn]

Eğer fenerbahceliyse hazır fenerde yedek guard yokken belki.. ama engin dönünce 2.5 uncu guard olur onu kabul etmez bize gelir inş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...