2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Shumpert joker bir oyuncu ama onun da fiziksel dezavantajları var. Savunmada eziliyordu. Ama Shumpert, geçirdiği 2 yıllık Euroleague tecrübesinden sonra, Eurocup ve Türkiye ligi için süper bir oyuncu. Galatasaray Cafe Crown'un bu sene sadece Türkiye'de oynayacağını düşünürsek ve Shumpert'ın Türk olacağını da varsayarsak, Fenerbahçe Ülker'in Emir Preldzic'den alacağı verimden fazlasını alır. Benim düşüncem; eğer Shumpert Türk olursa, ligimizde bu sene Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown finali olur.

ergin ataman ın röportajından...
gerçekten türk statüsünde bir shumpert müthiç bir transfer olur.....

şimdi kaldı sırada shumpertıda sayarsak 2 isim ya bence hüsoyu alıp birde 4numaraya almalıyız isim bana çok zayıf kaldık gibi geldi gerekirse 5yabancıyla çıkalım maçlara 125bin doalrı düşünecek değilizdir herhalde efese 500bin doalr veren bunu düşünmez umarım :) :)

Sırdaş Kasımoğlu' Alıntı:
evet eyüp abi bu shumpert transferi hakkında bilgi verebilirmisin?
Shumpert transferi bitti, bir süprizle açıklanacak!

Ayrıca başka gelişmelerde var, eğer gerçekleşirse, bütün forum halay çeker :):):):)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Sırdaş Kasımoğlu":vkfxpnsn]evet eyüp abi bu shumpert transferi hakkında bilgi verebilirmisin?

Ayrıca başka gelişmelerde var, eğer gerçekleşirse, bütün forum halay çeker :):):):)[/quote:vkfxpnsn]

Abi ileti sayının birden 5 olduğunu görünce çok garibime gitti.Neyse haberler güzel görünüyor.Halay çekilecekse halaybaşı ben olurum izninizle :) .

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Sırdaş Kasımoğlu":3urvd1yc]evet eyüp abi bu shumpert transferi hakkında bilgi verebilirmisin?

Ayrıca başka gelişmelerde var, eğer gerçekleşirse, bütün forum halay çeker :):):):)[/quote:3urvd1yc]
Gene bizi heyecanlandırdın Eyüp abi biraz ipucu versen :)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Sırdaş Kasımoğlu":8amj4th5]evet eyüp abi bu shumpert transferi hakkında bilgi verebilirmisin?

Ayrıca başka gelişmelerde var, eğer gerçekleşirse, bütün forum halay çeker :):):):)[/quote:8amj4th5]

o süpriz türk vatandaşlığıdır ama diğer gelişmeler acaba ne =) bu sene galiba ilk 2 de bitiririz ligi sen ne dersin eyüp abi?

Efes'i veya Fener'i geçmek kolay değil, ama bence çok güçlü bir takım oldu Galatasaray.
Burda taraftar desteği çok önemli, eğer salona büyük bir kitle çekebilirsek, işte o zaman herşey berraklaşır.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Sırdaş Kasımoğlu":fc8xwmp8]evet eyüp abi bu shumpert transferi hakkında bilgi verebilirmisin?

Ayrıca başka gelişmelerde var, eğer gerçekleşirse, bütün forum halay çeker :):):):)[/quote:fc8xwmp8]

Shumpert süprizi türk vatandaşlığıdır büyük ihtimal ama ipucu ver abi halay çekme konusunda böyle üstü kapalı söyleme. :)

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Efes'i veya Fener'i geçmek kolay değil, ama bence çok güçlü bir takım oldu Galatasaray.
Burda taraftar desteği çok önemli, eğer salona büyük bir kitle çekebilirsek, işte o zaman herşey berraklaşır.

banvit'i atlamamak gerekir. onlarda çok iyi kadro kurdular.

Serkan Angün' Alıntı:
Umarim Eyüp abi nin bahsettigi sürprizler Jasa ve Furkan dir.Forum o zaman bayram yerine döner
valla bunların olacağını hiç sanmıyorum ama keşke olsa furkan bence bu saatten sonra olmaz ama jasa olabilir güzelde olur shumperti 4 numaraya çekilir fıstık gibi ilk beş olur valla=))))

Bence jasa olması zor gibi ama daruıs olabilir .

Arkadaşlar lütfen kimseyi gereksiz yere heyecanlandırmayın..Eğer bir bildiğini varsa açıkça yazın ki herkes öğrensin..

Sadece gönlümden geçenleri yazdim Furkan inda kurulan bu kadroda şampiyonluk mücadelesinde yanimizda olabilecegini düşündüm.

Serkan Angün' Alıntı:
Sadece gönlümden geçenleri yazdim Furkan inda kurulan bu kadroda şampiyonluk mücadelesinde yanimizda olabilecegini düşündüm.
Bunu bende çok istiyorum..Keşke Furkan gelse..Zaten sözüm sana değil..Sürprizlerden ve foruma halay çektirecek gelişmeler var diyip.. insanları beklentiye sokanlara..

Eyüp abiye bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum. Bildiğini yazıor işte adam herşeyi sölese iki dakikaya salsa basket kopyalıo vs.

fenerle efesi gecmek zormuş sanki bana barcelona oldular

gecensenekinden daha güclüyüz ,burda feneri öven cok arkadaş var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...