2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Takımımızda bariz bir 4 numara açığı varken neden Tofaş'ta kiralık oynayacağına anlam veremedim doğrusu...3 tane uzunumuz var,bir tanede genç oyuncumuz var bunların yanında,İlkan olayı doğru ise bence vakit geçirmeden takıma katılmalı...Tabi o bölgeye bir yabancı düşünmüyorsak bu söylediklerim geçerli...

Bence 4 numarada bi açık falan yok rancik andric ve ermal 4 numaralar andric e 5 diyebiliriz eğer eksik söylersek takımdan bence 2 ve 5 numarada olabilir bi nevi yani

Bu Ermal ile Andric'i 4 numaraya veya 5 numaraya yakın görmekle alakalı bir durum,Ben bu iki oyuncuyu 5 numaraya daha yakın buluyorum ve tam anlamıyla bir 4 numaraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum,sen demekki bu oyuncuları 4 numaraya yakın görüyorsun olabilir yani.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bu Ermal ile Andric'i 4 numaraya veya 5 numaraya yakın görmekle alakalı bir durum,Ben bu iki oyuncuyu 5 numaraya daha yakın buluyorum ve tam anlamıyla bir 4 numaraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum,sen demekki bu oyuncuları 4 numaraya yakın görüyorsun olabilir yani.
Ermal ve Andric hem 4 hem 5 oynayacaklar gibi görünüyor şu anki durum itibariyle.

4 ve 5 numaraya çok takılmamak lazım sonuçta Shumpert 4 numara oynayabiliyor. Rancik zaten bir 4 numara. Ermal & Andric & Sertaç 4-5 olabilir maç anında ve pota altı sertliği çok kuvvetli olur. Ayrıca yine Oktay hocanın dediği gibi haluk ve caner de 4 numaralarda kullanılabilinir. Yeterli oyuncu sayısının olduğunu dusunuyorum.

İlkan içinde inşallah alınır ve Tofas ta bir yıl daha kalıp iyice pişer. Muthiş bir hamle olacaktır gelecek sezon için.

İlkan transferi bitti gibi, yakında açıklanır.
Bu sene Tofaş'ta oynayacak seneye GS forması giyecek.

eyüp bey shumpert nezaman açıklanacak ve basket takımımız antremanlara başladımı bilginiz varsa,teşekkürler.

Sinan Çelik' Alıntı:
eyüp bey shumpert nezaman açıklanacak ve basket takımımız antremanlara başladımı bilginiz varsa,teşekkürler.
6 oyuncu idman yapıyormuş Recep Şen yönetiminde.
Shumpert transferi bitti, yerli oyuncu statüsünde oynayacak olması nedeniyle bürokratik işlemlerin bitmesi bekleniyor.

Eyüp Yıldız' Alıntı:

hemen imzalasınlar şansa bırakmayalım. Sertaç'ta önümüzdeki bir sene ağırlık çalışmalarına önem verir ve kas yaparsa(İlkan gibi) çok iyi olur.

Bir sonraki sezon dehşet olacağız dehşet

Niye üzülelimki? İroni yaptın herhalde :)

Bu arada İlkan şu an bizim takımda oynayacak kapasiteye sahipken, üstelik yerli kadromuzu güçlendirecekken kiralık verilmesini anlayamadım. Biri beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

Eyüp Yıldız' Alıntı:
evet bu hamle bile artık söylemekten bıktık ama basketbola bakış açımızı değiştirdiğimizi gösteriyor :) diğer yılda 5 yıllık sözleşme imzalayacakmış gerçekten melih ve sertaç kendini geliştirir ilkanda bomba gibi dönerse of of yani :)

Evet cidden yaptıklarımız sevindirici bunun meyvelerini önümüzdeki seneler toplarız ben eminim takımımızdan bu sezonda zorlarız efes ve feneri diye düşünüyorum :)

Samet Semiz' Alıntı:
Niye üzülelimki? İroni yaptın herhalde :)

Bu arada İlkan şu an bizim takımda oynayacak kapasiteye sahipken, üstelik yerli kadromuzu güçlendirecekken kiralık verilmesini anlayamadım. Biri beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

Transfer daha kesin değil sanırım
Bil bilgim yok ama tahminim var.Tofaş'a oyuncuyu almak için teklif yapmışızdır Tofaş bu sezon için satmayı kesin düşünmüyoruz şu saatten sonra yerine oyuncu bulamayız demiştir.Biz de seneye başka takımlar devreye girmesin diye mecburen tamam demişzdir.

kutay abi aynen öyle olmuş bizimkilerin de teklifi çocuk bizimle sözleşme imzalasın bu yıl sizde kiralık oynasın olmuş ve anlaşılmış diğer yıl zaten tutamazlardı kadroda çok iyi oldu bu durum :)

Bu yıl çıktığı TBL'de kurduğu iddialı kadrosuyla büyük başarılar hedefleyen Medical Park Trabzonspor, üstyapının yanında altyapıya da önem verdiğini KTÜ (Karadeniz Teknik Üniversitesi) ile ortaklaşa giriştikleri proje ile ortaya koydu.

Buna göre KTÜ ismiyle kurulacak bir takım Bölgesel Lig'de Medical Park Trabzonspor'un pilot takımı olarak mücadele edecek. A takım kadrosundaki bazı genç oyuncuların da çifte lisansla oynayacağı takımda daha çok altyapı oyuncuları görev yapacak. Takımın koçluğunu Medical Park Trabzonspor yardımcı koçu Taner Günay yapacak, Taner hocanın yardımcılıklarını ise Rüçhan Tamsöz ve Erol Önsel üstlenecekler.

salsa

adamlar o kadar doğru işler yapıyor ki öncelikle bir pilot takım transferi şart

Bizimde bir pilot takımımız olabilir mesela. Olin Gençlik Edirne :)
Adamlar bizdeki oyuncuları topladı iyi kötü.

Saim Karakuzu' Alıntı:
Bu yıl çıktığı TBL'de kurduğu iddialı kadrosuyla büyük başarılar hedefleyen Medical Park Trabzonspor, üstyapının yanında altyapıya da önem verdiğini KTÜ (Karadeniz Teknik Üniversitesi) ile ortaklaşa giriştikleri proje ile ortaya koydu.

Buna göre KTÜ ismiyle kurulacak bir takım Bölgesel Lig'de Medical Park Trabzonspor'un pilot takımı olarak mücadele edecek. A takım kadrosundaki bazı genç oyuncuların da çifte lisansla oynayacağı takımda daha çok altyapı oyuncuları görev yapacak. Takımın koçluğunu Medical Park Trabzonspor yardımcı koçu Taner Günay yapacak, Taner hocanın yardımcılıklarını ise Rüçhan Tamsöz ve Erol Önsel üstlenecekler.

salsa

adamlar o kadar doğru işler yapıyor ki öncelikle bir pilot takım transferi şart

:) Erol hoca da yyardımcı hoca ha , ah gençlik yıllarımız ah

Saim Karakuzu' Alıntı:
kutay abi aynen öyle olmuş bizimkilerin de teklifi çocuk bizimle sözleşme imzalasın bu yıl sizde kiralık oynasın olmuş ve anlaşılmış diğer yıl zaten tutamazlardı kadroda çok iyi oldu bu durum :)

Kesineleşti mi yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...