2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

allahın sopası yok işte.kontenjan açmak için o kadar dolap çevirip emiri türk yaptılar ama engin sakatlandı.şimdi ne yapacaklar bakalım ;) artık devşirme sayısını 2 ye çıkartır sayın demirel.

Bu arada Mike Wilkinson'la AJ Milano ilgileniyormuş.Sevinirim oraya giderse.En azından hakettiği gibi bir EL takımında forma giyer.

Perşembe günü Eyüp abinin radyo programına Oktay Mahmuti konuk olacakmış o programda artık herşey netleşir herhalde önümüzdeki sene ile ilgili

bizim anlaşmayacağımız belliydi sertaç transferinden sonra şu radyo programından sorna artık shumpertte kesinleşir ne olacağıda kesinleşir ..

bu sene bu takım cok iş yapacak cok umutluyum,ilk macı ızlemeyı dört gözle beklıyorum..

Hüseyin takım arıyor kendine, yurt dışını da düşünmüyor artık. E onu alabilecek takım sayısı da oldukça az artık. Aliağa bunlardan biri ve şu an için en ciddisi. Henüz resmi sözleşme imzalanmadı yalnız, her an bi u dönüşü olabilir. Çünkü artık transferin son demleri..

hüseyinin bize geleceğini düşünmüyorum ben bu vakitten sonra biz sanırım bir 5numara transferi daha gerçekleştirip kapatırız olayı ..

İlkan transferi kesinlikle süper olur.Düşündüğümüzde Rancikin bir yedeği yok.
Sertaçtan daha çok gelecek vaadettiği de kesin.Solak olmasıda bi avantaj olabilir.
Fakat Tofaşla bu sene sözleşme yenilemişti yinede transfer edilebilirse Mahmudi rüzgarı esmeye devam ediyor demektir.

yine erken sevinçler yaşamayalım ama gerçekten inanılmaz ötesi bir transfer olur 2milyon dolar furkana verebiliyorsak 500bin dolara ben alabileceimizi düşünüyorum bu ismi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...