Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Olursa bu iş İlkan bir güzellik yapacak artık sana..=)
Olursa bu iş İlkan bir güzellik yapacak artık sana..=)
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Şifreli birşey değil yahu..: ) Transfer sezonunun ilk gününden beri İlkan'ı alsak ne güzel olur diyor Güngör kardeşimiz, en az 40 kere yazmıştır herhalde bu başlığa.=)
Güngör CAN' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":1zl00fxj]Şifreli birşey değil yahu..: ) Transfer sezonunun ilk gününden beri İlkan'ı alsak ne güzel olur diyor Güngör kardeşimiz, en az 40 kere yazmıştır herhalde bu başlığa.=)
Bence bayan basket hakkında konuşmuşlar.Halil Pınarbaşı' Alıntı:Bazı oyuncularımız sadece Euroleague için yada lig için düşünülüyor.
Fcn blog twitter
Kimi kastediyorlar?
Altyapıdan falan cıkan 1 cocuk mu bu İlkan Karaduman ben tanımıyorum da .Aykut Ogut' Alıntı:İlkan Karaduman bencede satın alınıp 1 yıl Tofaş'ta oynamasına izin verilmeli. seneye eurolegue için ve şampiyonluğun en büyük adaylığına oynacağımıza göre kadroya katılmalı. Belki bu sene şampiyon olamasak bile seneye olacağımıza çok inanıyorum.
Baran Mertoğlu' Alıntı:hadi insallah olur bu transfer,sene sonunda bakarsınız furkanı da alırız fenerin yıllar once yaptıgı semih-oguz-omer gibi furkan-ilkan-sertaç seklinde neden biz yapmayalım?