2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

İlkan olursa süper bir yatırım olur.

Sakatlık olmaksızın biz Sertaç'a gerekli süreleri verirsek,İlkan'da zaten takımında çatır çatır oynar önümüzdeki sene çok büyük kazaç sağlarız.

Geçen seneki yabancılarımız arasında en sevdiğim adamdı Mike.Sessizce işini yaptı , hem de fazlasıyla.Kendisi için hayırlı olmasını diliyorum , umarım dizleri daha sağlıklıdır ve ileride tekrar Galatasaray'da görmek nasip olur kendisini.

Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.

Kerem Kayacan' Alıntı:
Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..

birde GS TV den iyi malzeme çıkıyor caner topaloğlu açıklama yaptı efesten gelen ermal ve shumpert inanılmaz katkı sağllayacak diye ne beklersiniz açıklayın işte :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kerem Kayacan":1gsrj5sl]Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..[/quote:1gsrj5sl]
Saim'e katılıyorum. Mike geçen sezon sakat sakat oynarak takımın bana göre en iyi oyuncusuydu. Mutlaka kalmalıydı. Gittiği takımda başarılar diliyorum.

Tek basina aldigi ribaundlar yeter kaldi ki savunmasi kötü degildi illa savunmasi kötü olan birisi olacaksa o da Ranctikti bana göre.

Saim Karakuzu' Alıntı:
birde GS TV den iyi malzeme çıkıyor caner topaloğlu açıklama yaptı efesten gelen ermal ve shumpert inanılmaz katkı sağllayacak diye ne beklersiniz açıklayın işte :)
Pot kırılması hoş değil ama açıklanmaması oldukça mantıklı,bazı baskılara maruz kalmak istememeleri kadar doğal birşey yok.Çünkü resmi olarak bizim oyuncumuz olduğu bilinirse birşeyler dahada zorlaşacaktır.

Türk statüsünde oynayacaksa Efes neden birakti Shumpert'i?

Rakocevic ile ABDli oyuncular kavga etmişti.Bu sebepten ABDli oyuncuları takımdan temizlediler.

Mike bu lige gelen en iyi oyunculardan biriydi...
Hem dışarıdan hem içeriden bize çok yararı oldu...
Savunması da gayet iyiydi, bende kalmasını çok isterdim...
Yeni takımında başarılar...

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kerem Kayacan":3oswo2dw]Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..[/quote:3oswo2dw]
valla Wilkinson savunmayı zayıflatıyorsa ben bir daha buraya yazı yazmam. Elime basketbol topu almam. Hayatımdan basketbolu çıkarırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...