Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Hayır Kutay abi , henüz kesin birşey yok.
Kutay Çamcı' Alıntı:Kesineleşti mi yani ?
Hayır Kutay abi , henüz kesin birşey yok.
Kutay Çamcı' Alıntı:Kesineleşti mi yani ?
kendisi adına çok sevindim hakediyor herşey için sağol gerçekten 4numara eksiği varken alınsa muhteşem olurdu ama neyse ..Kerem Kayacan' Alıntı:Mike Wilkinson, Rus takımı Lokomotiv Kuban'a gitmiş.
http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010 ... inson.html
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..Kerem Kayacan' Alıntı:Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..[/quote:1gsrj5sl]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Kerem Kayacan":1gsrj5sl]Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.
Pot kırılması hoş değil ama açıklanmaması oldukça mantıklı,bazı baskılara maruz kalmak istememeleri kadar doğal birşey yok.Çünkü resmi olarak bizim oyuncumuz olduğu bilinirse birşeyler dahada zorlaşacaktır.Saim Karakuzu' Alıntı:birde GS TV den iyi malzeme çıkıyor caner topaloğlu açıklama yaptı efesten gelen ermal ve shumpert inanılmaz katkı sağllayacak diye ne beklersiniz açıklayın işte
Saim, fazla söze gerek kalmıyor.Saim Karakuzu' Alıntı:birde GS TV den iyi malzeme çıkıyor caner topaloğlu açıklama yaptı efesten gelen ermal ve shumpert inanılmaz katkı sağllayacak diye ne beklersiniz açıklayın işte
Salih Coskun' Alıntı:Türk statüsünde oynayacaksa Efes neden birakti Shumpert'i?
Salih Coskun' Alıntı:Türk statüsünde oynayacaksa Efes neden birakti Shumpert'i?
her maçını canlı izledim eğer savunmada takımı zayflattı diye yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama sizin wilkinson bizde oynayan wilkinson değil ya ben yanlış adamı izledim o bloktan sonra yerlere atlayan savunmasıda iyi olan birisi bence ..[/quote:3oswo2dw]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Kerem Kayacan":3oswo2dw]Mike Wilkinson hücumda çok yönlü ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen savunmada takımı zayıflattığını düşünüyorum.