2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Çok doğru hamleler yapıyoruz genç oyuncu bazında maşallah :)

Sıra İnşallah Birkan Batuk ve Furkan Aldemir'de :) ;)

Eray Demirdöven' Alıntı:
Çok doğru hamleler yapıyoruz genç oyuncu bazında maşallah :)

İnşallah Birkan'ı daha gerçekleşecek olarak görüyorum, eğer ilgilenirsek önümüzdeki sezon sonu :)

Güngör CAN' Alıntı:
[quote="Eray Demirdöven":1tnzkxtc]Çok doğru hamleler yapıyoruz genç oyuncu bazında maşallah :)

Verelim seneye Melih+Caner+Haluk+Para Alalım Birkan+Furkan'ı.[/quote:1tnzkxtc]

Melih geleceğin Serkan Erdoğanı olacak bence

sen yanılacaksın güngör :) abi şaka gibi ya bunun üzerine 3yıllık shumpert harika olurdu abi şimdiden gelecek sene için transfere ihtiyaç yok bu seneyi geçtim gelecek sene için :)

Selamlar, Melih ile kaç yıllığına anlaştık bilen var mı?
Salsa'da şöyle bir cumle var:
...Böylece şu anda Ümit Milli Takımda yer alan dört oyuncu uzun süreli sözleşmeler ile G.Saray bünyesine kazandırılmış durumdalar...

Gokhan Mertler' Alıntı:
Selamlar, Melih ile kaç yıllığına anlaştık bilen var mı?
Salsa'da şöyle bir cumle var:
...Böylece şu anda Ümit Milli Takımda yer alan dört oyuncu uzun süreli sözleşmeler ile G.Saray bünyesine kazandırılmış durumdalar...

Melih'le 3 yıllık imzalandı diye anımsıyorum ama yanlışşa düzeltsin biri.

Melih geleceğin Serkan Erdoğanı olacak bence[/quote]

Melih bence geleceğin Cüneyt Erden'i :) boyu,üçlükleri falan onu anımsatıyor bana ;)

Güngör CAN' Alıntı:
[quote="Eray Demirdöven":3kkzqbiy]Çok doğru hamleler yapıyoruz genç oyuncu bazında maşallah :)

Verelim seneye Melih+Caner+Haluk+Para Alalım Birkan+Furkan'ı.[/quote:3kkzqbiy]

Melih değil Fatih Solak gitsin yahu ;)

Eray Demirdöven' Alıntı:
Melih geleceğin Serkan Erdoğanı olacak bence

Melih bence geleceğin Cüneyt Erden'i :) boyu,üçlükleri falan onu anımsatıyor bana ;)[/quote]

Üçlükleri biraz Serkan Erdoğana benziyor baya baya... Aslında Harun Erdenaya benziyor pickten çıkıp direkt şuta kalkabiliyor sanki çok maçını izlemedim, milli maçlarını izledim bu yaz öyleydi sanki.

Basketbol şubelerimizde benimsenen bu duruşun tüm şubelere sirayet etmesi dileğiyle.Yinede ben bu yıl katılmasını isterdim takıma ancak olsun,böyle genç oyuncuları alıp hadi sen biraz takımında ısın demekte uzun süredir özlediğimiz şık hareketlerden idi.Bir tane kaldı onuda kimseye kaptırmayalım. :)

umarım birkan ve furkan da bizim takımımıza katılır furkanın bize gelmesi biraz zor gibi gorukuyo zira karsıyaka da furkanı birakmak istemiyor,birkan konusundaki karsıyakanın dusunceleri nasıl onu bilemem.umarım her ikisinide galatasaray forması altında gorebiliriz.

Birkan ı istemiyorum.Gerek yok bu sene de yok seneyede yok.Sinan dusunulebilir seneye Birkan sadece kadroyu sisirir. Tabi onumuzdeki seneyı konusmak ıcın cok cok erken ama gelecegimiz gecmisimzden parlak gozukuyor orası kesin.İlkan ,Sertac,Melih,Göksenin bu oyuncular bence dogru yatırım yapılacak ciddi potansiyeli olan oyuncular.Özellikle Göksenin sans bulursa 3-4 sene icinde A milli takımın 1. oyun kurucusu olabilir bence.Gercekten ozellikle o cocuktan cok fazla sey bekliyorum.

merhaba arkadaşlar..

gerçekten futtbolda yapamadığımız atakları baskkette yapıyorum ve yönetimi bu konuda tebrik ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...