2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Genşlere yatırım iyi hoş da tüm kadroda 20 yaş ve altı olursa olmaz herhalde.Sözleşmesi bitiyorsa seneye Kerem Gönlüm'ü alalım hem artık bize gelebileceği ortam oluştu.Hem kısa vade de faydası olur hem de bu forma ona o bu formaya çok yakışır.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Genşlere yatırım iyi hoş da tüm kadroda 20 yaş ve altı olursa olmaz herhalde.Sözleşmesi bitiyorsa seneye Kerem Gönlüm'ü alalım hem artık bize gelebileceği ortam oluştu.Hem kısa vade de faydası olur hem de bu forma ona o bu formaya çok yakışır.

Evet sanırım Kerem'in sözleşmesinde son sene ben %100 eminim Kerem diğer sezonadn itibaren formamızı giyecek :)

tüm kadro 20 yaş altı olmaz zaten Kutay abi :) 5 6 genç iyidir bunlardan 2 3ü pişerse tofaşta vs.. :) geleceğin rotasyonunu hazırlarız:)

diğer yılın kadrosu bile hazır kadroda cane rolmaz sanırım diğer yıl ama taylorda dahil bütün yabancılarımız ,inş olur kadroda çok genç bir takım olduk 4numaraya diğer yıl kerem takviyesi olayı tamamlar birde 3numarayla 2transferle olayı kapatırız :)

ümit miller başarısız oldular bizde bu oyun cuları topluyoruz hiç umut vermediler biz oyunculardan nasıl ümitlenecez

Barış Gül' Alıntı:
ümit miller başarısız oldular bizde bu oyun cuları topluyoruz hiç umut vermediler biz oyunculardan nasıl ümitlenecez

Onların başarısız olmalarının sebebi bireysel yeteneksizliklerinden değildi.Takım olunamamasından kaynaklandı bana kalırsa.

Barış Gül' Alıntı:

Şöyle bir şey var öncelikle.

1- Siz hiç olumlu yorum yapmaz mısınız? Forumdan süresiz uzaklaştırılma sebebinizi unutmadık.

2- 5 sene sonra iyi de olsalar kötü de olsalar, piyasadaki en iyi Türk oyuncular bu oyuncular olacak. Acaba alternatifiniz var mı kimi alalım Türk olarak?

3- Türkçe'ye biraz özen gösterelim lütfen.

Barış bey diyecek hiçbirşeyim yok size ümitler bir turnuvada kötü oynadı diye almayacakmıydık onlar takım olamadılar sorun buydu anladınız ? Şu adamları Fenerbahçe alsa sanırım olay çıkardı ülke gazetelerinden tut sitelerine kadar ..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Barış Gül":rbjrpbc7]ümit miller başarısız oldular bizde bu oyun cuları topluyoruz hiç umut vermediler biz oyunculardan nasıl ümitlenecez

Şöyle bir şey var öncelikle.

1- Siz hiç olumlu yorum yapmaz mısınız? Forumdan süresiz uzaklaştırılma sebebinizi unutmadık.

2- 5 sene sonra iyi de olsalar kötü de olsalar, piyasadaki en iyi Türk oyuncular bu oyuncular olacak. Acaba alternatifiniz var mı kimi alalım Türk olarak?

3- Türkçe'ye biraz özen gösterelim lütfen.[/quote:rbjrpbc7]

Virgülüne dokunmuyorum.

barış beye biraz fazla yüklenmişsiniz,bencede bu hamleler ve transfer politikası güzel ama,çok fazla abartılmamalı,bu gençlerin hepsinin yıldız olacağı, takıma fayda sağlayacağı kesin değil,içlerinden bir tane yıldız çıksa yeter,geçmişte bunların örneklerini gördük murat kaya takımımıza geldiğinde bu isimlerden daha iyiydi,fatih solakta öyle ama ne oldu hangisi şu an yıldız,bu işler oyuncuların göstereceği ilerlemeye bağlı,ümit milli takımın perfonmansına bakarsak barış beye hak vermek lazım,bir tek melih biraz parladı,yorumlara bakıyorumda bu oyunculardan çok şey bekleniyor,böyle beklentilere girmek oyunculara negatif etkide yapabilir,ama inşallah dördüde gerekli gelişimi gösterir ve yıldız olur takımımızda önümüzdeki yıllarda önemli başarılar kazanır...

Yıllardır çektimiz çile ne yerli oyuncu kalitesininin düşüklüğü.Piyasadaki yerli oyuncular belli,çoğunu Efes ile Fbülker paylaşıyor,oyuncularınıda kolay kolay bırakmıyorlar,Nba filan gibi olaylar olmaz ise.O zaman biz bu oyunculardan pay alamıyorsak ne yapacağız,ileride elit oyuncu olabilecek isimlere yöneleceğiz.Peki bunun bir garantisi varmı tabiki yok,ancak başka seçenekte yok,denemek zorundayız.
Şu eleştiri yapılabilir elimize nadiren böyle oyuncular geçti neden onları kaçırdık,olan oldu artık,ileriye bakmak zorundayız ve bence geçte olsa doğru işler yapılamaya başlandı.

Bu arada Elit derken ligimiz yerlileri içinde elit olmaktan bahsediyorum.

Saim Karakuzu' Alıntı:
diğer yılın kadrosu bile hazır kadroda cane rolmaz sanırım diğer yıl ama taylorda dahil bütün yabancılarımız ,inş olur kadroda çok genç bir takım olduk 4numaraya diğer yıl kerem takviyesi olayı tamamlar birde 3numarayla 2transferle olayı kapatırız :)

Bence Caner de olmalı kesinlikle 9-12. oyuncu arası bişey bile olabilir ben kendisini beğeniyorum

U16 takımımızda oynayan Tayfun Erülkü hakkında bilgisi olan var mı?

Tutku-Shipp-Shumpert-Rancik-Andric ilk 5 gayet iyi gozukuyor.Haluk,Caner,Ermal,Melih ,Taylor zaman zaman Göksenin bunlarda bench ten gelip katkı yapacak adamlar gayet yeterli.Ayrıca insallah yasamayız ama 1,3,5 numarada sakatlıklar yasasakta durumu idare edecek genişlikte bir kadro var boyle gozukuyor.2ve4 numara riskli bu anlamda.Ayrıca ben bu takıma 1 yabancı takviyesi istemiyorum hele de sezon ortası kesinlikle istemiyorum takım kimyası kurmak emek ve dikkat ister sezon ortası transfer yapılmaz.Yapacaklarsada sezon oncesi olmalıdır bence.Tabi Oktay hoca bu işleri çok çok iyi bilen bir coach zaten oyle bir hamle sezon ortası yapmaz gibime geliyor.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Tutku-Shipp-Shumpert-Rancik-Andric ilk 5 gayet iyi gozukuyor.Haluk,Caner,Ermal,Melih ,Taylor zaman zaman Göksenin bunlarda bench ten gelip katkı yapacak adamlar gayet yeterli.Ayrıca insallah yasamayız ama 1,3,5 numarada sakatlıklar yasasakta durumu idare edecek genişlikte bir kadro var boyle gozukuyor.2ve4 numara riskli bu anlamda.Ayrıca ben bu takıma 1 yabancı takviyesi istemiyorum hele de sezon ortası kesinlikle istemiyorum takım kimyası kurmak emek ve dikkat ister sezon ortası transfer yapılmaz.Yapacaklarsada sezon oncesi olmalıdır bence.Tabi Oktay hoca bu işleri çok çok iyi bilen bir coach zaten oyle bir hamle sezon ortası yapmaz gibime geliyor.

İlk 5 çok iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...