2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

transfer politikasından ben çok memnunum, bu sene ilk 3 . gelecek sene de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulduğunu düşünüyorum. ayrıca her zaman mücadele edecek bir kadromuz var artık, maç kaybetseler bile mücadele ve hırs yönleriyle alkış alacaklardır.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
U16 takımımızda oynayan Tayfun Erülkü hakkında bilgisi olan var mı?

İzmir Bşb Spor kulübünden alındı. Çok iyi bir şutör olarak bilinir. Gelecekte yıldız olacak A milli de boy gösterecek oyuncu varsa Kenan Sipahi-Şafak Edge-Tayfun Erülkü bu üçü derim. Ama boldladığım isim diğerlerinden çok daha iyi bir oyuncu

Güngör Kenan'ı o kadar da beğenmeyenlerdenim ben. Müthiş bir basketbol zekasının dışında çok fazla bir şeyi yok. Ama Tayfun izlediğim kadarıyla şutu,driblingi,hırsı üst seviyede bir oyuncu. Savunmasını geliştirdiği takdirde çok üst düzey bir oyuncu olabilir.

Hamleler istediğimiz tarzda elbette bunda şüphe yok fakat bu jenerasyonun altyapıdaki son noktada Hırvatistan'da 16 takım arasından sadece Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'ni geride bırakan bir jenerasyon olduğunu da hatırlamak lazım. Atalım hepsini çöpe, iş yapmaz değil tabii ki bu cümleden çıkması gereken anlam ama üzerine bu kadar eğilecek, gelecek kurulacak bir jenerasyon mu tartışılır. Yanlış anlaşılmaması için altını çiziyorum, temelde hepimizin istediği hamleydi bu, bu noktada aksini düşünen yoktur sanıyorum ki. Ama yatırım yapılması gereken jenerasyon bu muydu, göreceli bu kısım. İşin öteki boyutunda da koç Mahmuti bu oyunculara beş yıllık planla bir şans tanıyor. Kullanıp kullanmamak oyuncuların elinde artık. Umarım önlerine sunulan bu fırsatın farkındadılar zira bu şans iki kez çalmaz bir genç oyuncunun kapısını.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Arkadaşlar Alyyapımızdan H.Göksenin Göksal ve Muhammed Baygül dışında milli takımlarda oynayan ve gelecek vadeden gençler kim ?

Burak Eşlik ve Deniz Kruszynski diyebiliriz. Birde daha önce haberlerde çıkmıştı Minikler kategorisi oyuncusu kendinden 2 yaş büyüklerin arasında bile iyi oynuyormuş. Ödül mü ne almış.

Avrupa'da olmamamıza rağmen çok iyi transferlerimiz oldu.Belki güçlü rakiplerimizde daha fazla kaliteli oyuncu olabilir ama, Oktay hocanın ve seyircimizin desteğinin etkisiyle aynı seviyede olacağımıza ve ligi 1.ci sırada tamamlayacağımıza inanıyorum.Hatta Oktay hoca takım kimyasını oturtturursa şampiyonluk imkansız değil.İnşallah güzel bir sezonla kupaya ulaşırız.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Güngör Kenan'ı o kadar da beğenmeyenlerdenim ben. Müthiş bir basketbol zekasının dışında çok fazla bir şeyi yok. Ama Kenan izlediğim kadarıyla şutu,driblingi,hırsı üst seviyede bir oyuncu. Savunmasını geliştirdiği takdirde çok üst düzey bir oyuncu olabilir.

İki Kenandan biri başka bir isim mi olacak kafam karıştı zeka dışında bişi yok mu bu keman da yoksa şut dribling vs ne ararsan var mı ?

Luka Zoric önümüzdeki sezon hangi takımda olacak ?

futbolda ıs yok ama basketten cok umutluyum iyi transferler yapıldı.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Kutay Abi işin gerçeği anlayamadım ne demek istediğini. :)

İlk başta 'Müthiş bir basketbol zekasının dışında çok fazla bir şeyi yok' dedin ya Alperen.Daha sonrada adamın iyi bir şutunun,hırsının,driblinginin olduğunu söyleyince bu iki Kenan farklı kişilermiş gibi göründü.

Pardon, ikinci Kenan Tayfun olacaktı. :) Yanlış yazmışım özür dilerim.

Doğan Abi, Kutay Abi teşekkürler.

"Kenan Sipahi'yi Konya'daki Türk Telekom turnuvasında seyretme imkanı bulmuştum. Özel olarak da ona yoğunlaştım diyebilirim, mükemmel bir saha görüşü var. Uzun kollarının da etkisyile savunmada da iş yapma potansiyeli bir hayli yüksek ancak skorer kimliğini geliştirmesi gerekiyor. Alt yapıda rahatça pota altına girebiliyor ve oradan çok skor üretiyor ama ileride savunmalar sertleştikçe, oraları daha fizikli oyuncular kapattıkça bu kadar net sayı şansı bulamayacaktır pota altından. Zaten hocaları da onun bu yöndeki eksiğini görüyorlardır ve kendisini yönlendiriyorlardır. Umarım bu meselenin üzerine düşer ve büyük bir oyuncu olur."

Kenan ile ilgili düşündüklerim işte bunlardır.

Zamanında Galatasaray'ımızdan geleceğini düşünüp Türk Telekom daha çok para verdiği için ayrılmıştı. Kendisini gerçekten çok severiz fakat hayatta her şeyin para olmadığını bir avrupa kupası maçında sakatlığı yüzünden oynayamamışken tribünde TT taraftarının saldırısına uğrayarak gördü. Hüseyin abimiz çok önemli bir değer fakat eminimki Galatasaray'ı para için bırakmanın pişmanlığını şu durumda fazlasıyla yaşıyordur. Yazık oldu fakat yinede iyi şanslar İzmir'de...

Not: Konumuzla ilgisi yok ama Hüseyin Beşok old. için yazmak istedim.

transfer dönemi sanırım shumpertle kapandı ? idmanlar pazartesi başlıyormuş shipp ve taylor dışında tam kadroymuşuz shumpert olacak mı merak konusu birde taylor shiip salı katılacakmış idmana :)

shumpert le transfer kapandı 5. yabancı sezonn ortasında yapılacakmış malum bizim takım sakatlarla geçilir sezonu onun için 5. yabancı sezon ortasına düşünüyorlarmış sakatlanan bir oyuncu olursa onun yerine düşünüyorlarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...