2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Barış Gül' Alıntı:
shumpert le transfer kapandı 5. yabancı sezonn ortasında yapılacakmış malum bizim takım sakatlarla geçilir sezonu onun için 5. yabancı sezon ortasına düşünüyorlarmış sakatlanan bir oyuncu olursa onun yerine düşünüyorlarmış
Sezon ortası mı?????? sakatlık olursa mı?????? inanamıyorum ya.Bu nasıl bir stratejidir ya.Oktay hocanın bole bir hata yapacağını sanmıyorum.Alacaklarsa şimdi yoksa asla.Sezon ortası kim bulunabilir ki ne katkı verir Oktay hocanın sistemine nasıl uyar???????

Sakin olmak gerekir bence hani nedenini bilmemekle yinede biraz bekleyelim diyorum belki yerlilere daha çok şans vermek istiyordur .

takımımız transferde bu sene genel manada iyi strateji uyguladı, iyi oyuncular alındı. örneğin tutku yerinde transfer. eskisi gibi oynamasa bile ermal yerli rotasyonu için önemli bir parça. haluk da her zaman yüreğiyle oynayan benim değer verdiğim oyunculardandır. andriç'in iyi transfer olduğunu söyleyebilirim. washington ve jasaitis de kalsaydı iyi olurdu. ayrılmalarındaki tam nedeni bilmiyorum ama onları takımda tutabilmek büyük bir başarı olurdu. almanyadan gelen guardı fazla tanımıyorum, istatistikleri fena değil ama washintonun yerini tutar mı zaman gösterecek. takımımızın en büyük eksikliği bence 5 numaradadır. geçen sene bunun sıkıntısını büyük oranda çektik, iyi bir 5 numaramız olsaydı playoffa cezaya rağmen girer, şampiyonluğa da oynardık. malesef bu sene de bu mevkide eksiklik var. rancik 5 numara değil. sadece andric ile de olmaz. sertaça güvenip 5 numara transferi yapılmıyorsa bu da yanlış. zira kendini ispatlamamış genç oyunculara göre takım inşa edilmez, inşa edilen bir takıma genç oyuncu monte edilir. schumpertın durumu ne derece net bilemiyorum onun türk olarak alındığı varsayamıyla 5. yabancıyı sezon ortasında alacaksak (ki muhtemelen bu 5 numara olacaktır) sezon ortasında iyi bir oyuncuyu nerden bulacağız? bence fazla vakit kaybetmeden kaliteli bir yabancı pivot alınmalıdır. gerisini oktay hoca halledecektir.

Ben kadromuzun bu sezon için geleceğe yatırım için çok güzel,kaliteli olduğunu düşünüyorum..

Diğer sezon eksikler kapatılır ve şampiyonluğun en büyük adayı bir Galatasaray olur...

ermal 5 numara oynayabilir, ama bence tam manasıyla 5 numara değil; ribaunt gücü zayıf. onu 4 oynatmak daha mantıklı diye dünüyorum ama asıl mesele onun nasıl bir tempoda olacağı. belki de oktay hoca ermaldan dolayı 5. yabancı hakkını saklı tutyordur, ondan hangi mevkide ne ölçüde yararlanabileceğini görmek istiyor olabilir, ama bu biraz risk bence. atı alan üsküdarı geçebilir. iyi bir 5 numara almak daha garanti olur.

engin soylu' Alıntı:
ermal 5 numara oynayabilir, ama bence tam manasıyla 5 numara değil; ribaunt gücü zayıf. onu 4 oynatmak daha mantıklı diye dünüyorum ama asıl mesele onun nasıl bir tempoda olacağı. belki de oktay hoca ermaldan dolayı 5. yabancı hakkını saklı tutyordur, ondan hangi mevkide ne ölçüde yararlanabileceğini görmek istiyor olabilir, ama bu biraz risk bence. atı alan üsküdarı geçebilir. iyi bir 5 numara almak daha garanti olur.
Yahu Luksa Andric'i oyun kursun diye almadık kı biz.Bu sezon ve gelecek sezon ki bir numaralı pivotumuz olsun diye aldık.Onu oynatırlar doğal olarak.

yahu bir pivotla koca sezonun geçirildiği nerde görülmüş? futbol takımının sakatlıktan neler çektiği malum. andric biyonik adam değil ya. sakatlanırsa ne olacak? büyük takımların her mevkide daima alternatifli kadroları olur. ermal arnavutluk milli takımında son maçta 18 sayı atmış 4 tane üçlük. hocası 4 numara oynatmış demekki. bence de o 4 numara. o halde andriçten başka 5 numara yok. dolayısıyla alternatif yok.

Andric-Ermal-Sertaç
Rancik-Shumpert

Gerekirse Haluk'da 4 numara oynar.

Geçen sezon rancik,wilkinson ve fatih oynadı koskoca sezon hatta rancik ve wilkinson oynadı sadece diyebiliriz bence bu sezon gayet güzel pota altımız

bir de eyüp abi bugün idmanlar başlıyor acaba shumpert olacak mı idman da biliyorsun sertaç 2hafta idman yaptı sonra açıklandı :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
bir de eyüp abi bugün idmanlar başlıyor acaba shumpert olacak mı idman da biliyorsun sertaç 2hafta idman yaptı sonra açıklandı :)
ALİ TÜRSAN PERŞEMBE GÜNÜ BOL BASKET'E KATILACAK O ZAMAN SORARIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...