2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":2qa5mjdz]Shumpert Türk statüsünde oynayacak mı ?
Daha belli değil ama oynayacak gibi görünüyor.[/quote:2qa5mjdz]

İnşallah Türk statüsünde oynar çok önemli bu takımımız için

Hala 4 numaraya adam alalım diyoruz.Ne alakası var.

2 numara da oynayacak adamımız yok 4 numara da bi dolu oyuncu var.

efe balkan' Alıntı:
Hala 4 numaraya adam alalım diyoruz.Ne alakası var.

bencede tam zıttı 2numarada shipp melih hatta tutku filan da oynar ama bence tam bir 4 numaramız rancikten başka yok ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="efe balkan":28zi7ye6]Hala 4 numaraya adam alalım diyoruz.Ne alakası var.

bencede tam zıttı 2numarada shipp melih hatta tutku filan da oynar ama bence tam bir 4 numaramız rancikten başka yok ..[/quote:28zi7ye6]
Andric 2.05 boyunda 4 numarada da oynar bence. İsterse Shumpert'te oynar.

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":2u8y5irg]
bencede tam zıttı 2numarada shipp melih hatta tutku filan da oynar ama bence tam bir 4 numaramız rancikten başka yok ..
Andric 2.05 boyunda 4 numarada da oynar bence. İsterse Shumpert'te oynar.[/quote:2u8y5irg]
Emre ne yaptın sen? :p

Luksa Andric 2.10 boyunda ve şu takımda ki en kalıplı pota altı oyuncumuz.İlk 5'de pivot olarak başlayacak tek oyuncumuz Luksa Andric.

Fatih Solak Murat Didin'in Takımı Düsseldorf'ta

Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da A Milli Takım aday kadrosunda bulunan ancak büyük ihtimalle Dünya Şampiyonası öncesinde 12 kişiye inecek kadronun dışında kalacak olan Fatih Solak, yeni sezonda Beko Bundesliga'da forma giyecek. Murat Didin'i koçluğa getiren Düsseldorf Giants tecrübeli oyuncuyla anlaşmış. Ligin orta seviye takımlarında forma giymektense yurtdışı opsiyonuna yönelmeyi tercih eden Solak, böylece hem farklı bir kültürde basketbol oynayacak hem de tanıdığı, bildiği bir koçla çalışmış olacak. Tabii askerlikten yırtma olayını da göz ardı etmemek lazım.

İnşallah bir daha buluşmamamk üzere ;)

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Andric ve Ermal 5 numaradır burda konu boy degil oyun stilleri.4 sade Rado mevcut su an.

Aynı şekilde düşünüyorum...Takımımızdaki tek 4 numara Rancik'tir...Bu bölge çok doluymuş gibi gösteriliyor şaşırmıyor değilim açıkcası...

Bu takımda herhangi bi bölgede sıkıntı olduğunu sanmıyorum,ancak belki efes ve ülkerle yaparken yetersiz kalabilir ben sanmıyorum ama bilemiyorum

Gün itibari ile Galatasarayda Transfer bitmez diyor kim dıyor bilin bakalım :) ?

Allah korusun rancik bir sakatlansa futboldaki milan baroş durumuna düşeriz gibime geliyor ama inş. yanılırım.

Bu kadroda en iyi savunmayı Haluk YILDIRIM yapar,o zaman siz düşünün nereye nasıl bir oyuncu ihtiyacımız var.

2 veya 3 numaralı pozisyona sağlam bir savunmacıya ihtiyaç var,uzun rotasyonun dasıkıntı olmaz,faul problemine düşerseniz alan savunması yapar uzunları korursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...