2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Nafız Erhan BALCI' Alıntı:
biliyorum bu saatten sonra yabancı transferi olmaz ama sadece foruma not düşmek için bir isim yazmak istiyorum.

Vladimir DRAGICEVIC

Karadağ vatandaşı.geçen seneyi buducnost takımında geçirmiş.şu sıralar devam etmekte olan avrupa şampiyonası eleme maçlarında karadağ milli takımı için oynuyor ve 6 maçta 13.7 sayı 5.7 ribaund ortalamaları ile oynuyor ve maç başına 20 dk civarı süre alıyor.oyuncunun en dikkat çekici istatistiği ise %86 isabetle 2 sayı isabeti bulmuş.

geçtiğimiz sezon buducnost formasıyla eurochallange cup'da oynamış ve maç başına 14.2 sayı 5.6 ribaund ortalamaları ile oynamış.2 sayı isabet oranı ise %71 olmuş.

oyuncu 2.05 boyunda ve 4/5 numaralarda oynuyor.1986 doğumlu.
gerçekten güzel bir isim ama bu kadar genç oyuncuyu bize bırakmazlar ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Nafız Erhan BALCI":3bni3k3j]biliyorum bu saatten sonra yabancı transferi olmaz ama sadece foruma not düşmek için bir isim yazmak istiyorum.

Vladimir DRAGICEVIC

Karadağ vatandaşı.geçen seneyi buducnost takımında geçirmiş.şu sıralar devam etmekte olan avrupa şampiyonası eleme maçlarında karadağ milli takımı için oynuyor ve 6 maçta 13.7 sayı 5.7 ribaund ortalamaları ile oynuyor ve maç başına 20 dk civarı süre alıyor.oyuncunun en dikkat çekici istatistiği ise %86 isabetle 2 sayı isabeti bulmuş.

geçtiğimiz sezon buducnost formasıyla eurochallange cup'da oynamış ve maç başına 14.2 sayı 5.6 ribaund ortalamaları ile oynamış.2 sayı isabet oranı ise %71 olmuş.

oyuncu 2.05 boyunda ve 4/5 numaralarda oynuyor.1986 doğumlu.
gerçekten güzel bir isim ama bu kadar genç oyuncuyu bize bırakmazlar ..[/quote:3bni3k3j]

bir an gözüme luksa andric gibi geldi.transferinin çok çok zor olduğunun farkındayım ama böyle gelecek vaad eden bir isim de en azından aklımızda kalsın dedim.

Nafız bey Dragicevic benimde dikkatimi çekmişti önceden. Hiç izlemedim ama istatistiklerine birkaç kere göz atmıştım. Yüksek yüzdeli ikilik isabeti en çok dikkatimi çekmişti. Belki bundan sonraki senelerde düşünülebilir bu isim.

Saygılar.

evet hala daha 4numara sıkıntımız var ilkan bu yıl olsaydı çok güzel olacaktı ama ben oyuncu geleceğini sanmıyorum .

Ermal, Rancik ve gerekirse Shumpert'i da oynatabiliriz 4 numarada, 1 adam alinirsa tabi daha iyi olur ama cok da eksik degil bence.

4 numara sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Günümüzde 4-5 ayrımı kalmadı pek artık bana göre.

Kadromuzda uzun rotasyonunda oynayabilecek Andric-Ermal-Rancik-Sertaç-Shumpert var. Bu 5'li bir sıkıntı yaşamadan tüm sezonu kaldırabilecek bir uzun rotasyonu.

Bence saf bir 5 numara olarak Andric var. Diğerleri(Rancik-Ermal) size olarak 4 numara hele Preston daha çok 3 oynayacaktır...

Sertaç henüz toy pişmesi zaman alacaktır.

Ama bu yılki 4-5 oynayacak oyuncularımızın dış şut tehditi çok yüksek olması rakip uzunları man to man(adam adama) savunma da çok zor durumlara düşüreceğimiz kesin...

2 numara da istikrarı tutturusak ligin deli fişeği biz oluruz...

Shumpert'i TC yaparsak kesinlikle şut tehditi iyi olan iyi savunmacı bir 4 numara almamız gerek. yok alamıyorsak böyle bir adam 1-2 oynayabilen bir adam alalalım

Andric 5 den cok 4 numaradir. ayaklari cabukdur, dis sutu vardir. Yani ondan hem 4, hem ide 5 numarada faydalaniriz arkadaslar. Agirlikli olarak Andric/Ermal/Rancik agirlikli bir rotasyon görecegiz bence. Sertac fazla süre alamayacaktir ilk sezonda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...