2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

katılmıyorum ben Mithat abi ben en iyi savunmayı Haluk' un yapacağını inanmıyorum tabiki yapar ama daha takımı görmeden bu yorumlar biraz gereksiz caner de savunmada iyidir hatta shipp bile ki bence ligin en iyi savunma yapan takımı olacağız ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
katılmıyorum ben Mithat abi ben en iyi savunmayı Haluk' un yapacağını inanmıyorum tabiki yapar ama daha takımı görmeden bu yorumlar biraz gereksiz caner de savunmada iyidir hatta shipp bile ki bence ligin en iyi savunma yapan takımı olacağız ..

Sevgili SAİM kardeşim eskilerin deyişiyle görünen köy klavuz istemez.Shipp ne zaman savunma yaptı geçen sene oynadığı maçların bir özetine bakmanı tavsiye ederim.

Ben Shipp'in geçtiğimiz sezondan çok farklı bir oyun oynayacağına eminim.Orada tamamen hücuma kanalize oluyordu.Zaten ondan savunmada pek fazla birşey bekleyen yoktu.Ancak bizde daha çok skor opsiyonu olacak , Shipp'in eline bakmayacak takım.O da savunmaya da konsantre olabilecek.Zaten savunma yapmayacak adam Oktay Mahmudi'nin sisteminde yer bulamaz.Zira bu takım savunma takımı olacak.

Rancik sakatlanırsa naparız diyoruz ya,shipp sakatlanırsa kim var esas sutör.Melih diyorsunuz kendi yaşıtları ile ne oynadığını gördük 1 ay önce.Tutku önce 1 numarada iyi oyun çıkarsın yeter,2 numara ya bir yabancı daha alabilirsek çok iyi ve alternatifli kadro olur.

Shumpert eurolig de bile tüm maçlarda en az 12- 15 dak 4 numara da oynadı. Geri kalan dakikalarda Rancik ile Ermal çok rahat oynar.

Oktay hoca sanırım devre arası 5. yabancı oyuncu katılcak takımımıza demişti, bu bence 2 numara olabilir ama tam bir 2 numara güzel olur.

bazı arkadaşlar 4 numara bazıları 2 numara ihtiyacının olduğunu söylüyo. aslında seneye 4 numara ihtiyacımz biteck ilkan ile demekki 2 numara ihtiyacımız bitmeyecek o zaman 2 ve 1 oynayabilen mesela d-wash gibi bir oyuncuya daha ihtiyacımız var.

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":2ny6tt8h]katılmıyorum ben Mithat abi ben en iyi savunmayı Haluk' un yapacağını inanmıyorum tabiki yapar ama daha takımı görmeden bu yorumlar biraz gereksiz caner de savunmada iyidir hatta shipp bile ki bence ligin en iyi savunma yapan takımı olacağız ..

Sevgili SAİM kardeşim eskilerin deyişiyle görünen köy klavuz istemez.Shipp ne zaman savunma yaptı geçen sene oynadığı maçların bir özetine bakmanı tavsiye ederim.[/quote:2ny6tt8h]
Mithat abi geçtiğimiz sene takımında rolü çok farklıydı biz bu yıl savunma takımı olacağız bundan eminim shipp normalde savunmasıda iyi bir isimdir bizde direk zaten şutör olmayacak :)

Ben bu Yeni Zelanda dan Kirk Penney i çok beğendim. Hani ne kadar takım oyuncusudur bilmem diyorum ama gayet tatmin edici rebo ve asist ortalamaları da var. Sanırım NBDL de oynuyor.

Behiç Efe Tekin' Alıntı:
Ben bu Yeni Zelanda dan Kirk Penney i çok beğendim. Hani ne kadar takım oyuncusudur bilmem diyorum ama gayet tatmin edici rebo ve asist ortalamaları da var. Sanırım NBDL de oynuyor.

Penny,Oktay Hocanın isteyeceği bir oyuncu olamaz bence...

Artık takımımız için transferin bittiğini düşünüyorum.

Genç oyuncuları aldık diye seviniyoruz, bunları oynatmayacaksak zaten hiç sevinmeyelim. O yüzden transfer, en azından yerli transferi yapmayız bence, ihtimal vermiyorum.

Gidişata göre sene içinde yabancı transferi olabilir belki.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Artık takımımız için transferin bittiğini düşünüyorum.

Genç oyuncuları aldık diye seviniyoruz, bunları oynatmayacaksak zaten hiç sevinmeyelim. O yüzden transfer, en azından yerli transferi yapmayız bence, ihtimal vermiyorum.

Gidişata göre sene içinde yabancı transferi olabilir belki.

Keşke efesten bi türk kapabilsek :D:D

Seneye Sınan ve Kerem ı alabılırsek cok dırenclı bır takım oluruz. Bence sımdıden ufak ufak anlasma zemını ayarlamamız gerekıyor.

Sinan'ı kaparsak seneye çok büyük kazanç sağlarız.Adam enerji trafosu gibi.

Kerem Gönlüm , basketbola güzel dönmüş ben zevk alıyorum izlerken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...