2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kutay, aynen dediklerini dedim bende:) "2 sene önce Ayhan Şahenk'de, siz değil ben vardım" dedim. "Eğer kalmasını istiyorsanız taraftarlara yönetimi hedef gösterin, GS'la alakası olmadığını biliyorsunuz" dedim. bir kaç mesajlaşmamız oldu işte bu minvalde

Sühan Cem' Alıntı:
Kutay, aynen dediklerini dedim bende:) "2 sene önce Ayhan Şahenk'de, siz değil ben vardım" dedim. "Eğer kalmasını istiyorsanız taraftarlara yönetimi hedef gösterin, GS'la alakası olmadığını biliyorsunuz" dedim. bir kaç mesajlaşmamız oldu işte bu minvalde

Takip etmiştim Sühan cevap veremedi zaten sana .

Yalnız hani biz teklif yaptık KSK büyük ihtimal reddeecek gibi bir durum varsa ortada bu kadar kontrolü kaybetmezdi herhalde. Olay daha ciddi belki de

Tamamı ile benim tahminim, Koç'un, KSK yönetimi ile sorunu sadece Furkan odaklı değil. Başka şeylr var ama Furkan üzerinden akıllı olun mesajı vermeye çalışıyor. Bunu da yapabilecğei en kolay yol olan kızım sana söylüyorum mantığıyla yapıyor.

Galatasaray cc takım menejeri Ali Türsan bugün Bol Basket programında Furkan ile ilgili açıklama yapacak.

Fatih Solakla konuştum dün milli takım antrenmanında. Bu sene kesin sözleşme imzalamıyor-zaten beklenen oydu.

Sinirliydi, formayı hakketiğini düşünüyor geçen seneki mücadelenin ardından. Gönülden Galatasaraylı olduğunu vurguladı, kulüpte bazı kişiler olduğu sürece takıma giremeyeciğini söyledi.

Bu arada antrenmandaki performansı iyiydi Fatihin, bizde olduğundan çok daha dominanttı, iki hücumun birinde top iniyordu.

Fatih Solak´ın gönülden Galatasaraylı olduğunu hepimiz biliyoruz zaten!

Bizde oynarken Fener Ülker dedikoduları çıktığı zaman -ki kadro dikkate alındığında orada oynayacağı süre en fazla 2-3 dk olacaktı- Tanjevic´in çalıştırdığı takımda forma giymeye sıcak bakarım diyen de oydu.

Yönetimin 250.000 $ teklifini reddedip ısrarla 500.000 $ isteyen, daha sonra Antalya ile 350.000 $ anlaşma sağlarken de gönülden Galatasaraylı idi.

2. bir teklif olmamış. İlk teklifimizde Ksk önce olumlu bakıyormuş fakat sonradan fikirlerini değiştirip reddetmişler. Furkan hakkında bunları demiş.

Ben şöyle bir özet geçeyim

Ömer Aşık'a teklif yapmamışız,sadece sohbet arasında bir konuşma olmuş ama resmi bir teklif yokmuş kendisine.

Engin Atsür kapımızdan dönmüş,sözleşmesi bile hazırlanmış,çok iyi bir teklif sunmuşuz,son anda olmamış transfer.

Furkan'a ikinci teklif yapılmamış.

Salon %99 Abdi İpekçi,iş imzaya kalmış.

Shumpert Türk olsa da olmasa da seneye Galatasaray'da forma giyecek.

Kombine mevzusunu pek dinleyemedim ama bedavaya yakın bir ücret de beklemeyin,taksitleri uzun süreli yapmayı planlıyoruz dedi.

Çok güzel bir sezon açılışı düşündüğümüzü,önerileri de göz önünde bulunduracaklarını söyledi,bunun üstüne Eyüp Abi Engelsiz Aslanlarımız ve Bayan Basketbol Takımımızın da bu açılışta bulunmasını taraftarların arzu ettiğini söyledi,Ali Türsan da bunu not ettiğini söyledi.

aklımda kalanlar bunlar,ama bundan daha fazla birşeyler söylediğini sanmıyorum :)

Sezon açılışına bu formayı terletmiş emektar oyuncularımızdan bazıları mutlaka çağırılmalıdır diye düşünüyorum. Turgay Demirel haricinde tabii ki.

biliyorum bu saatten sonra yabancı transferi olmaz ama sadece foruma not düşmek için bir isim yazmak istiyorum.

Vladimir DRAGICEVIC

Karadağ vatandaşı.geçen seneyi buducnost takımında geçirmiş.şu sıralar devam etmekte olan avrupa şampiyonası eleme maçlarında karadağ milli takımı için oynuyor ve 6 maçta 13.7 sayı 5.7 ribaund ortalamaları ile oynuyor ve maç başına 20 dk civarı süre alıyor.oyuncunun en dikkat çekici istatistiği ise %86 isabetle 2 sayı isabeti bulmuş.

geçtiğimiz sezon buducnost formasıyla eurochallange cup'da oynamış ve maç başına 14.2 sayı 5.6 ribaund ortalamaları ile oynamış.2 sayı isabet oranı ise %71 olmuş.

oyuncu 2.05 boyunda ve 4/5 numaralarda oynuyor.1986 doğumlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...