2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

uzun bir aradan sonra girebildim siteye son gelişmeleri bilmemekle birlikte çok merak ediyorum 5.transferi yapacak mıyız ?

Herkes 4 numaraya takılmış ama ben açıkçası mesela Jeff Trepagnier i takımda görmeyi çok isterdim. Ölmeden Türkiye semalarında bir daha görmeyi çok isterdim açıkçası, hala oynuyorsa elbette.

Edirne Olin'e transfer olan oyuncularımız Olin'in İtalya Bormio kampında İsviçre'nin Vacallo takımını 57-54 yendiği maçta Alican(22dak. 3sayı) Can Akın(9dak. 2sayı) Tufan (12dak.)

allen iverson i alsak ya bostaymis hem nba de de hic bir takim teklif goturmemis cin liginden bir takimla anlasabilirmis biz alsak ya ne guzel hem reklam olur hem de bizim ligde gayet rahat oynayabilecek bir oyuncudur hemde nba yildizi daha ne olsun

Ugur Demir' Alıntı:
allen iverson i alsak ya bostaymis hem nba de de hic bir takim teklif goturmemis cin liginden bir takimla anlasabilirmis biz alsak ya ne guzel hem reklam olur hem de bizim ligde gayet rahat oynayabilecek bir oyuncudur hemde nba yildizi daha ne olsun
yıllık 5 milyondan aşağı oynamaz avrupada. :)

Verelim 5 milyon Euro'yu ne olacak tribünleri düsünün siz full dolu olur her mac :)

siz de haklisiniz bizim yildiz basketbolcu gormeye hakkimiz yok :oops: 5 milyon euro da cok fazlaymis ya cidden :?

Iverson'in ölüsü Gurovic'in dirisine 5 basar. Kaldiki bizdeki Gurovic dirisi bile degil, ölüsüydü :)

Salih Coskun' Alıntı:
Iverson'in ölüsü Gurovic'in dirisine 5 basar. Kaldiki bizdeki Gurovic dirisi bile degil, ölüsüydü :)
Sonuçta yıldızlar gelsede o salonlar dolmuyor.Onlara gereken ilgiyi sadece bazı kişiler gösteriyor.Iverson takımın dengesini bozabilir.Bunuda düşünmek gerek.O salonları doldurmak için farklı etkinlikler düzenlenebilir.Ne yazıkki yöneticilerin pek umrunda olmuyor.

Allah bana bugunu gosterdi ya olsem de gam yemem artık. Demıstık bundan 2 ay once Dogan Hakyemez bunu her kulup te yapıyor trabzon odeyemez bu rakamları dıye ozaman herkes trabzonu tutuyordu. Al işte daha sezon baslamadan patladılar. Daha futbol kulubunun federasyona mılyon dolar borcu varken basketbola nasıl bu odemelerı yapacak. Ahh Dogan Hakyemez ahh daha kac kulup batıracaksın acaba.

Evrene de tatılde gorustugumde demıstım bu konuyu. Oda bıraz pısmandı zaten hadı cık gel evıne evrenım fazla uzak degıl hemen 19:30 da kap formanı oynamaya başla :)

Ve şunu söyleyim kesin kendi ağzından soyledıgı için diyorum Evren oldu ki döndü bize dusuk bır ıhtımalde olursa eger Jasa bize ımza atacak. Cunku evren eger kendı kalsayda Jasanında kalacagını bana soylemıstı.

Cem Diken' Alıntı:
Allah bana bugunu gosterdi ya olsem de gam yemem artık. Demıstık bundan 2 ay once Dogan Hakyemez bunu her kulup te yapıyor trabzon odeyemez bu rakamları dıye ozaman herkes trabzonu tutuyordu. Al işte daha sezon baslamadan patladılar. Daha futbol kulubunun federasyona mılyon dolar borcu varken basketbola nasıl bu odemelerı yapacak. Ahh Dogan Hakyemez ahh daha kac kulup batıracaksın acaba.

Evrene de tatılde gorustugumde demıstım bu konuyu. Oda bıraz pısmandı zaten hadı cık gel evıne evrenım fazla uzak degıl hemen 19:30 da kap formanı oynamaya başla :)

Umarım zamanında protesto çekmiştir klübe böylece serbest kalma şansı olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...