2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ah evren vah evren... 1.5 ay önce demiştim ilk taksitler ödenememiş diye... Kaynak şuanda tofaşta olan Onur Aydındı.... Şuan düşünür müyüz acaba ama bana sorsalar çok kararsız kalırdım yani gelirse baya katkısı olurdu 5. yabancımızı alıp 2 numarada shippin süresini azaltıp o 5. yabancıyı aktif kullanabilirdik. Şu kadroya evren ve wilkinson (benzeri bi oyuncu 4 numara iyi bir adam) gelse bu takım ligin favorisi olur kanımca ama yine de evrenin gelmesini istemiyorum kalbimiz kırık hala ona bence öyle olmalı.

Valla su cok net Oktay hoca yla oynamak ıstıyor Evren. 2 yıl sonra donerım dıyordu fakat su gelısmelerle su an da donebılır. Ama bızım yonetıcıler buyuk ıhtımalle gurur yapacaktır. Oktay hoca nın ısterse neden olmasın dıyorum

Karar değiştirdim ya gelsin :) :) Duygusal düşünürsek gelmesin diyorum ama gelirse de çok önemli katkısı olur çok kaliteli bir kadro olur :p

az önce skytürk kanalında Dodo, birdaha Evren Büker'in Trabzonspor Medical park formasını giyemeyeceğini söyledi. yani Evren resmen TSMP takımından ayrılmış oldu. Bakalım Evren Büker'i kim kapacak ama diyorum Fbülker kapmasın biz eski oyuncumuzu tekrar kadromuza katalım. elimizi çabuk tutalım.

Neden öyle bir şey dendi acaba Dodo tarafından? Şaşırtıcı bir gelişme ve açıkcası Evren giderse Trabzon için iyi olmaz diye düşünüyorum.

Fbnin iki numarasında ömer onan ve emir preldzic varken almaz bence. Efes kapabilir gibi geliyor ama evrene teklif yaparsak bu sefer bizi tercih eder gibi geliyo

Haberin doğrulanması uzun sürmedi, iyi oldu..

Yalnız şöyle bir kural var, aynı sezonda 1 sözleşme+1kiralık hakkı var bir oyuncunun..Kiralık için de Dodo'nun izni gerekecek, yani şu aşamada Evren'in hemen bir takıma gitmesi pek mümkün değil..O sorunun halledilmesi lazım öncelikle..Tabii tüm detayları da bilmiyoruz şu anda ama böyle de bir kuralın varlığı bilinsin diye not düşmüş olalım..

Bence çok heveslenmemek lazım.Şiddetli bir ayrılık yaşayan iki sevgilinin hatasını anlayıp hemen yeniden kavuşması bence pek mümkün değil :)

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Haberin doğrulanması uzun sürmedi, iyi oldu..

Yalnız şöyle bir kural var, aynı sezonda 1 sözleşme+1kiralık hakkı var bir oyuncunun..Kiralık için de Dodo'nun izni gerekecek, yani şu aşamada Evren'in hemen bir takıma gitmesi pek mümkün değil..O sorunun halledilmesi lazım öncelikle..
Bunu bilmiyordum kötü oldu efes kiralar bence evreni yada banvit fln biz trabzona para vermeyiz bence

Şiddetli bir ayrılık yaşandğını düşünmüyorum. Evren gelirse 1 numaradada 2 numaradada değerlendireceğimiz bir oyuncu. Sonuçta yerli rotasyonuna faydası olur ama o zaman Melih daha az süre almaz mı? Oktay Hoca isterse Evren bizde demektir. Ama istermi istemezmi bilemiyorum.

Umarım alırız. 5.yabancımızıda 4 numarada kullanırsak çok güzel kadromuz olur. :)

Zaten Melih'in çok süre alması 2 numarada sıkıntı yaşamamıza neden olur bence şu aşamada.Sonuçta lig ve özellikle playofflar hazırlık maçları gibi değil.Sıkıntı yaşayabiliriz Melih'le.Evren yeri gelir 1 numara yeri gelir 2 oynar.Rotasyonu zenginleştirir.Esnek bir kadro olur.Bekleyip görmek lazım.

İlla kiralık olacak değil ama sözleşmesini bilmiyoruz çünkü. Dodo'yla görüştük az önce, detayları ekliyoruz birazdan siteye.

--

Dodo: Evren Bir Daha Kulübün Kapısından Giremez
Parasal sıkıntılar yaşayan Medical Park Trabzonspor'da ihtarname çekip kampı terkeden Evren Büker şoku yaşanırken, görüşlerini almak için aradığımız Doğan Hakyemez konuyla ilgili şunları söyledi:

'Her kulüpte olabilecek tarzda bir maddi sıkıntı yaşıyoruz ama bunlar çözülecek. Evren kimseye bir şey söylemeden ihtarname çekmiş kulübe. İhtarname dün Düsseldorf maçı esnasında ulaştı elimize. Ve bugün de kampı terketti. Şu andan itibaren hukuki süreç başlayacak ve ne olacağını göreceğiz. Ancak şunu kesin bir dille söyleyebilirim ki: Evren bir daha bu kulübün kapısından giremez. Sözleşmesinde bir çıkış maddesi vardı, ne olur nasıl bir karar çıkar bilmiyorum ama çok da umrumda değil artık. Kendisi bizim için bitmiştir, istediği kulübe gidebilir. Aynı şartlarda mücadele eden arkadaşları var güçleriyle çalışırken onun bu tarz saha dışı detaylara kafasını yoruyor olmasının takdirini ise kamuoyuna bırakıyorum.' Salsabasket özel haberidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...