2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Doğan Hakyemez geçsin bu 'Her kulüpte olan' gibi lafları.Sezon başında ortada sağlıklı bir planlama olmadığı belliydi.Şimdiyse ceremesini çekmeye çok erken başladılar.

bence de Evren'in Galatasaray ile herhangi bir bağı yok..
gitti koşa koşa, bizdeki yapılanmayı beklemeden, dinlemeden imzayı attı..
kafasında kalmak olan adam biraz sabrederdi.
şimdi olmadı deyip ağlayarak dönmek yok.
isteyip istemediğini ben bilemem ama o bizi istiyorsa, biz onu istemeyelim.
benim fikrim bu.

Kafam çok karışık evren konusunda ona çok kızgınım(z).Ama gelirse kadromuz çok güçlenir bunuda biliyorum.Bakalım neler olacak.

Bence Evren GS'daki ortamı bulamadığı için ayrılmak içni bahane arıyordu. Adnan Sezginde kafasını çeldiyse hehehe ayrılmıştır:))) Keyiflendim vallah birden :)

Çok kötü bir ayrılık olmamıştı bence. O zamanlar bizim sular da pek durgun değildi. Sponsor, hoca falan hiç bir şey belli değildi. Bizim ısrarla kalmasını istediğimizi ve onun da inatla gittiğini düşünmüyorum. Ayrıca şu son ihtar çekme olayı bile fevri kararlar verebildiğini gösteriyor. Onun için geri dönerse tekrar anlaşma yolu açık olmalı bence. Milli takıma alınmadğı için haksızlığa uğradığını düşündüğüm tek yerli oyuncu.

FB'nin 2 numara değil saf oyun kurucuya ihtiyacı var Evren top getirebilse de oyun kurucu değil sonuçta.

Doğrudur ihtiyaçları saf 1 numara ancak eldeki imkanlar dahilinde daha iyisini bulamayacaklardır,hiç değilse ara sıra 1 numaraya kaydıracakları yerli bir 2 numarayı kaçırmak istemezler kanımca...Tabiki benimkisi yorum,yanlışta düşünüyor olabilirim...

Evren konusunda, oyuncuların yılda 1 sözleşme + 1 kiralama hakkının bulundugu gözönüne alırken Evren'in Trabzon'dan ayrılışının normal bir transfer olmadığının altını çizmek gerek. Kulubu gerekli yukumluluklerini yerine getirmediği için oyuncunun serbest kalması gundemde. Aksini dusunursek, bu madde oyuncuların aleyhine, kötü niyetli şekilde de işletilebilir. Oncelikle yapılması gereken hukuki surecin belli bir noktaya gelmesini beklemek.

Gelelim tahminime, bu ulkede cogu kulupte ödemeler harfiyen yapılmaz ama hukuki sureci hemen başlatan oyuncu oldukça azdır. Hatta yazarak düşünürsek, Evren'in 800bin tl gibi bir kontratı bu kadar çabuk gözden çıkarmasında güvendiği bazı şeyler var mıdır acaba? Çoktan bir kuluple prensipte anlaşmış mıdır? Hele ki H.Köseoğlu'nu deneme surecinde beğenmeyip gönderen F.Ülker'i düşününce, benzer bir olayı A.Gücü-Serkan Kırıntılı olayında da yaşamıştık. Evren tam bir pg değil ama Fbülker yerli oyuncu arıyor bu pozisyona bu nedenle bugun için piyasada Evren'den daha iyi bir alternatif bulamazlar.

Herhangi bir duyumum ya da bilgim yok ama olanları üstüste koyunca bu sonuca varmak şeytanın avukatlığı değil.

Keşke biz alabilsek ama ücreti sorun olur diye düşünüyorum, yoksa kısa savunmasında oldukça işimize yarardı. Haluk ve Caner, karşı takımın guardlarını savunacak kadar hızlı ve çabuk değiller. 1.90'lık atletik bir guardın peşine Haluk'u ya da Caner'i takamazsın. Tutku ve Taylor'ın da savunma becerileri vasatın uzerinde sayılmaz.

Kendısı sadece para için degıl aynı zaman da iyi blr yapılanma ve abisinln orda oldugu için Ts seçtim demişti.Nıye bu kadar kısa zamanda fıkır degıstırdı acaba ?

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Kendısı sadece para için degıl aynı zaman da iyi blr yapılanma ve abisinln orda oldugu için Ts seçtim demişti.Nıye bu kadar kısa zamanda fıkır degıstırdı acaba ?

Yapılanma ve abisi resmin içinde olmadığı için olabilir mi Yılmaz?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Doğrudur ihtiyaçları saf 1 numara ancak eldeki imkanlar dahilinde daha iyisini bulamayacaklardır,hiç değilse ara sıra 1 numaraya kaydıracakları yerli bir 2 numarayı kaçırmak istemezler kanımca...Tabiki benimkisi yorum,yanlışta düşünüyor olabilirim...

Doğru ama yerli statüsündeki Emir de EVren kadar top getirebiliyor Bogdan zaman zaman bir numara kullanıyordu ayrıca Greer'i takımda tuttular.Benimkiside yorum tabi :)

Birde Evren için de çok doğru bir seçim olmaz Greer takımda iken euroleuge de zaten kadroya giremez .TBL'de de 2 numarada Ömer varken 1-2-3 oynayabilecek Emir varken alacağı süre çok az .KAldı ki Engin dönünce o süreyide alamaz.

Evreni alalım ya :p caner artı haluk artı para ile de furkanı alalım haha :) :) hatta kiralık olarak melih ve sertacı da verelim :roll:

Bundan sonra yolu Galatasaray'ın adı geçen bir yere düşmesinde, nereye düşerse düşsün, hatta mümkünse Ülker'e düşsün yolu, para da verirler fazla fazla.

O oyuncunun adı ne olursa olsun, bu takımı para için ilk fırsatta bırakıp giden adamın oyunculuğu da, verecekleri de kendine kalsın. Allah bahtını da açık etsin bu saatten sonra.

İyi, oynar kötü oynar bilemem ama bu taraftar onu bağrına basmışken bulduğu fırsatta -hemde kariyerine katkı yapmasını bir kenara koydum eksiye düşürecek bir takıma- ayağımıza çelme takan biri o formayı tekrar üstüne geçireceğine aynı pozisyonda bir gencimiz oynasın.

O formanın üstünde yazan adın şerefi, hiçbir isim ile tartıya bile konulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...