2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Dodo bu kadar köprüleri atmış konuştuğuna göre zaten Evren'in hukuken gidebileceği bir durum var. O da bunu biliyor o istifa etmiyor biz kovuyoruz gibi artık klüpten içeri giremez diyor.

Evren'e kızmıştım ama temenni ederim alırız tekrar

Timur bey' e katılıyorum, çok mantıklı yazdıkları. Önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacak.

Ayrıca Evren geri gelsin diyen arkadaşlara da Galatasaray formasını para için satan bir adamdan bahsettiğimizi hatırlatırım. Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler. Biz taraftar olarak bu kadar çabuk unutursak o zaman yanarız işte.

Saygılar.

Bence bizim taraftarın sorunu kolay unutmaması. Bu ligde baaşrılı olmak için yerli akdron iyi olmak zorunda. Semih olmaz, Oğuz olmaz, ömer NBA'de Kaya FB'ye gitti mesela biz hangi uzunu kadroya katabiliriz? Oyun kurucuları saysak Kerem Tunçeri desem bir çok kişi birden ooo hayatta o olmaz diyecek (ki hala neden o olmaz dendiğini bilmiyorum) Yani memleketteki yerlilerden takımda görmek isterim diyeceğimiz adam yok. Ömer Onan'ı Semih'i Mirsad'ı tabiiki görmek istemem ama bunun dışında arıza birilerini görmüyorum ben kendi adıma.

Paraya satma işine gelince, ben sanmıyorum GS basketbol takımlarında Işıl alben dışında paraya bizi satmayacak adam olduğunu (Belki Tuğba palazoğlu) Ama 2 sene sonra göreceksiniz Ermal de bizi satmaz para için.

Evren 1 sene bizim kadromuzda yer almış biri. Bu yüzden para için sattı demek kesinlikle doğru olmaz. Armamızla özdeşleşmiş biri olsa neyse de 1 sene kadroda yer alan biri tabiki başka bir takımı da tercih edebilir maddi olarak.

Evren'in sezon başında yaptığına bende kızdım üzüldüm ama Evren'in yaptığının satmak kelimesi ile ifade edilecek kadar ağır olduğunu düşünmüyorum sonuçta sözleşme devam ederken ayrılmak istemedi yada bize prensip de kalırım deyip de TS'ye gitmedi.
YAni Evren'in yaptığı satışsa Cem akdağ'a yapılana sözlük'de kelime yetmez o zaman bu durumu protesto etmek için desteği tamamen çekmek gerekir.

Eğer Shumpert TC vatandaşı oldu ise Evren ve yabancı bir uzunla Şampiyonluk adayı bile olabiiriz

Melih'i 2 numarada hiç beğenmedim eğer Evren gelirse buradaki yerli oyuncu ihtiyacımızı tamamen karşılar .

Serkan Er' Alıntı:
Kulüp Evren'i tekrar kadroya katmak ister mi, asıl konu o.

Bence takıma döndürülmeli Evren...

Aynen katılıyorum 2-3 numara pozisyonu için sayı tehditi ve 3 lük tehditi olana bir Türk oyuncuya ihtiyac var geri dönerse tabii ki Evren ama dönmezse Serkan Erdoğan olabilir.

Bencede Evren bu takıma geri dönmeli takımın ihtiyacı olan 2 numara pozisyonunda çok iyi bir oyuncu hemde yerli geçmişte hata yapmıştır beklemeyip parayı görünce hemen giderek ama şu anda takımın menfaatlerini göz önüne alırsak makul bir fiyatta anlaşılan Evren müthiş katkı sağlar bu takıma. Ama benimde en büyük korkum karşıyakanın Evren'i kapması Timur abinin yazdığı senaryo mantıklı bir senaryo umarım gerçekleşmez

Evren konusunda ilginç gelişmeler var, bizimle birebir alakalı olmadığını söyleyeyim de beklenti oluşmasın boş yere. Sözleşmesi biraz değişik düzenlenmiş, rahatça çıkışını almış gibi şu anda..

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Evren konusunda ilginç gelişmeler var, bizimle birebir alakalı olmadığını söyleyeyim de beklenti oluşmasın boş yere. Sözleşmesi biraz değişik düzenlenmiş, rahatça çıkışını almış gibi şu anda..

İlginç gelişme derken başka bir takıma gideceği (yani o başa takımın netleşmeye başladığı ) yolunda mı ? İstediği takıma gidebileceğinin netleşmeye başlaması anlamında mı ?

Yurt dışına gider diyeceğim ama o paraları alamaz yurtdışında.Çünkü Evren'in etiket anlamında öne süreceği bir done yok.

Evren Büker gelirse hem şube sorumlusunun hemde başkan Adnan Polat'ın istifasını isterim.Bu kadar net...

Bu arada biz akıllanmayız taraftar olarak.Şu 5 sayfa yazı içinde forumun neredeyse dörtte üçü takıma istemiş.3 Ay önce olanları ne çabukta unuttunuz...

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Dodo işini bilir .

Erdal Avcı' Alıntı:
Evren Büker gelirse hem şube sorumlusunun hemde başkan Adnan Polat'ın istifasını isterim.Bu kadar net...

Bu arada biz akıllanmayız taraftar olarak.Şu 5 sayfa yazı içinde forumun neredeyse dörtte üçü takıma istemiş.3 Ay önce olanları ne çabukta unuttunuz...

Ne oldu 3 ay önce Erdal? GS'lıların çok sevdiği Mondragon zamanında BJK'a gitmedi mi para için? Sonunda biz bir kaleci için fahiş bir parayı ona verdik de BJK'a gitmesini engelledik. Sonuçta mevzu para başak bir sorun yok ortada.

Erdal Avcı' Alıntı:

Valla adam şuana kadar için konusuyorum bizde oynarken fanatik Galatasaray'lıyım fenerbahçe forması asla giymem diyip oraya gidip ben fanatik fenerbahçeliyim demedi çok büyük bi kazık atmadı bize sadece ligimizde abisinin oynadığı bi takıma gitti bence sadece olan bu..

Daha olayin aslini bile kimse bilmiyor anca bos bos salliyoruz Evren'e. Biraz da söyle baksak, Evren bizi para icin satmadi, biz en iyi ve tek iyi yerli oyuncumuza hakettigi parayi vermedik desek? Ayrica Evren 1 ay boyunca teklif bekledigini söylememis miydi (Emin degil bunda, soruyorum o yüzden)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...