2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

"Galatasaray'ın gerçek ruhu Evren Büker !"

Böyle bir pankart açılmalı ilk maçta. Büyük adam(!) vessalam.

Yarın da param ödenmedi diyip Efes'e gider mi dersiniz?

Uğur demiş bir mesajda.

Geçen seneden de az fiyata oynayacaksa, özür dileyecekse, 5 yıllık anlaşma yapacaksa, sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkı olmayacaksa gelsin.

Diğer türlü uzak dursun.

Euro cupa katılacağımız netleştiğine göre 5.yabancı transferi için düğmeye basılmalı.5 yabancının avrupa maçlarında nasıl bir avantaj olacağı aşikar..

Gerçi piyasada alınabilecek kaç tane kalifiye uzun kaldı bilmiyorum ama araştırmalara bir an önce başlanmalı..

Evren Büker+Yabancı uzun ile bütün kupalarda daha iddialı bir konuma gelebiliriz.

Evren Büker gelirse hem şube sorumlusu hemde başkan Adnan Polat'ın ilk istifa konularını açan kişi olurum.Ama olmaması hepimizin dileği.

Ne güzel iş yahu!Mayıs ayında Trabzon'a yıllık 800.000 dolar veriyorlar diye git sonra paran ödenmedi diye takımdan ayrıl sonra [umarım olmaz] süklüm püklüm takıma geri gel.Klüple,takımla, Oktay Mamhuti'yle ve basketbolcularla dalga geçer gibi...

Erdal Avcı' Alıntı:
Evren Büker gelirse hem şube sorumlusu hemde başkan Adnan Polat'ın ilk istifa konularını açan kişi olurum.Ama olmaması hepimizin dileği.

Ne güzel iş yahu!Mayıs ayında Trabzon'a yıllık 800.000 dolar veriyorlar diye git sonra paran ödenmedi diye takımdan ayrıl sonra [umarım olmaz] süklüm püklüm takıma geri gel.Klüple,takımla, Oktay Mamhuti'yle ve basketbolcularla dalga geçer gibi...

Erdal bu koyu harfle gösterdiğim taraf zaten yanlış :)

Konuya gelirsek. GS'ın verdiği parayı beğenmeyip başka takıma giden Sİmas Jasaitis ile Evren Büker arasındaki farkı bana söyleyebilirmisin ? Evren'in suçu Türk olamsı mı? Üstelik biliyorsun Simas, Sİne Büyüka'ya verdiği röportajda daha fazla vermesi halinde FB'de de oynayabileceğini söylemişti Rancik'in tersine. Bana Evren ile Simas arasındaki farkı açıklasan yeter şimdilik.

Erdal Avcı' Alıntı:

Fikrine saygılıyız Erdal da olmaması hepiminiz dileği biraz garip kaçmış çok sayıda gelmesini isteyen üye var forumda hatta istemeyenden daha fazla belki de

Bu arada bu kadara hassassan Cem Akdağ'ya yapılan için nedne istifa başlığı açmadın.Önce Cem Akdağ'ya senle devam edeceğiz deyip Mahmudi ile anlaşmak sezon sonu başka bir takıma gitmekten daha mı etik.

800000 tl olmalı bu arada

Erdal Avcı' Alıntı:
Ne kadardı Trabzon'un vaad ettiği yıllık para?
Ben 800.000 dolar diye hatırlıyorum.

Benim bildiğim maç primleri vs vs. ile birlikte 600 bin gibi rakamdı ama hadi 800 bin olsun...800,000 dolar değildir kanımca...Çok büyük para bahsedilen...

Ya sımdı bı haber de Evren den gelsın Avrupada oynayan bir Galatasaray'a JASA dan ımza atacaktır. Haydı Oktay hoca bastır yönetime döndürelim aslan yuvasına ;)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":321xncgp]Evren Büker gelirse hem şube sorumlusu hemde başkan Adnan Polat'ın ilk istifa konularını açan kişi olurum.Ama olmaması hepimizin dileği.

Erdal bu koyu harfle gösterdiğim taraf zaten yanlış :)

Konuya gelirsek. GS'ın verdiği parayı beğenmeyip başka takıma giden Sİmas Jasaitis ile Evren Büker arasındaki farkı bana söyleyebilirmisin ? Evren'in suçu Türk olamsı mı? Üstelik biliyorsun Simas, Sİne Büyüka'ya verdiği röportajda daha fazla vermesi halinde FB'de de oynayabileceğini söylemişti Rancik'in tersine. Bana Evren ile Simas arasındaki farkı açıklasan yeter şimdilik.[/quote:321xncgp]

Sühancım,

Erdal biraz fazla heyecanlı ve duygusal bir kardeşimiz anladığım kadarıyla :) bir taraftar olarak ancak bu şekilde bakabiliyor olaya ama sanıyorum yıllar içinde daha profesyonelce bakmayı öğrenebilecektir.

Jasa ile Evren arasındaki farkı söyleyebildiği zaman, ben de fikrimi hemen değiştirip "defol git Evren" diyeceğim :)

şaka bir tarafa Jasaitis herhalde bundan sonra biraz zor gelir ama ben Evren'in teklif götürüldüğü anda Galatasaray'a tekrar gelebileceğini düşünüyorum. Tabii Fenerden fırsat kalırsa... ve Evren takviyesiyle bu takımın Oktay hocanın yönetiminde çok iyi işler yapacağından da eminim...

Evren yaptığı terbiyesizlikten sonra gelse bile kendisine en çok geçen sene oynadığı rakam teklif edilmeli ve gereken mesaj verilmelidir. Zaten şuan için Evren in kulüple pazarlık şansı kalmamıştır bana göre. Kulüpte illa dönmesini isterse önerdiğimiz rakam bu ya oynarsın ya da yolun açık olsun tarzında bir politika izlemeli. Böylesine önemli bir yapılanma içerisindeyken hiç bir oyuncuya imtiyazlı olduğu izlenimi verilmemeli.

Bazı arkadaşlar Jasa ile Evren in durumunu kıyaslamışlar. İkisi çok farklı. Jasaitis kariyeri hep üst düzey takımlarda geçmiş bir oyuncu, geçen sene buraya gelmesi bile bizim için büyük bir şanstı. Nitekim bu sene yeniden euroleaguede hedefleri olan bir takıma gitmeyi düşünmesi gayet normal ama Evren sırf para için 2. ligden yeni çıkmış bir takıma giderek hem vizyonunu hem de karakterini ortaya koymuştur. Lütfen ikisini birbirine karıştırmayalım.

Evren kendini çoktan garantiye almıştır. Bu yüzden gelecekse yarı fiyatına oynasın demenin gerçekleşmesi imkansız birşey :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Evren kendini çoktan garantiye almıştır. Bu yüzden gelecekse yarı fiyatına oynasın demenin gerçekleşmesi imkansız birşey :)
O zaman gelmesin. Konuştuğumuz isim Evren en nihayetinde... Onsuz da hedeflerimize ulaşabilecek bir kadromuz var. Tabii bir de herşeyden önemlisi bu kulübün ilkeleri...

bence şu anda takımımıza wilkinson ve evren takviyesi yeterli olur diye düşünüyorum.jasa şu anda fazlalık oluyor. :(
3de zaten haluk ve canerda var. :?
shumpert haricinde.

Tugay EREN' Alıntı:
bence şu anda takımımıza wilkinson ve evren takviyesi yeterli olur diye düşünüyorum.jasa şu anda fazlalık oluyor. :(
3de zaten haluk ve canerda var. :?
shumpert haricinde.

Haluk ve Caner :) Benim gözümde Caner bu takımda olabilir ama Haluk yetersiz ama aslında 4numara ve Evren takviyesi daha yararlı olabilir

Ekleme:http://www.sporx.com/basketbol/tbl/evren-buker-trabzonspordan-ayrildiSXHBQ206769SXQ

Bu haberde son paragrafta;
''Evren'in yabancı bir takım ile anlaştığı ve bu nedenle Trabzonspor'dan ayrıldığı öğrenildi. '' yazıyo ama ben inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...