2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Şuan ki durum benim gözümde ne zaman masaya oturursak Evren'le Evren Galatasaray'dadır.Ama masaya ilk oturmakta önemli başkaları devreye ilk girmeden..

Galatasaray'dan Trabzon'a daha çok para alacağı için geçti ve sonra Trabzon'dan ücretini alamadı diye lig başlamadan takımından ayrılmış bir sporcuyu tekrar takımda görmek istemek ilginç

Evren bizi veya biz Evren'i niye niye bıraktık? Mantık yürütmeden, olay böle olmuş daha açıklamaya gerek var mı demeden biri söyleyebilir mi?

Ben hala çok emin değilim ellerinde şu an Emir hariç altı yabancı var.Muhtemelen Greer veya Vidmar'dan biri ligde kadroya giremeyecek.Greer'i oynatıp Vidmar'ı kadroya almaları için bir neden yok diğer 4 uzunları ile de ligi götürebilirler play-off'a zaten Engin yetişiyor.Vidmar zaten birinci opsiyon uzunları değil.

Kaldı ki 2 ve 3 numara poziyonlarında çok sayıda alternatifleri var Evren'den bu pozisyonlarda yararlanamazlar.Sadece yedek oyuncu olarak top getirebilen bir sg alırlar mı ?

Yada Hakan'ın oyun kuruculuğu Evren'den daha mı kötü öyle yada böyle gerçek poziyonu 1 numara olan oyuncuyu almayan takım Evren'i bu poziyona alsın.

Evren için de garip bir tercih olur 2-3 numarada Ömer,Kinsey,Emir,Tomas'dan dakika çalması çok zor bir sg'nin sadece oyun kurucu yedeği olarak bir takıma gitmesi pek mantıklı değil.Kaldı ki Kadro da Vidmar yerine Greer'in tercih edileceği her maç dakika alamıyacaktır .Engin iyleştiğinde zaten kadroya bile giremeyebilir.

Sonuçta Evren bir 2 numara sezonun yarısında kadroya giremeyecek yada girse de dakika alamayacak dakika aldığı maçlarda da 1 numara oynayacak yani bir sezon nerede ise hiç kendi poziyonunda oynamamış olacak toplamda da çok az oynamış olacak.

Yada ben objektif olamıyor muyum :)

Kutay haklısın aslında. Ama ilk tercihi para olan bir oyuncuysa Evren, birilerinin vereceği para sonrası oynayıp oynamayacağını düşünmeyecetir.

Sühan Cem' Alıntı:
Kutay haklısın aslında. Ama ilk tercihi para olan bir oyuncuysa Evren, birilerinin vereceği para sonrası oynayıp oynamayacağını düşünmeyecetir.

Abi katılmıyorum, Evren'in ilk tercihi para değildi. Kariyerinin belli dönemlerinde vermiş olduğu sözler(Oyak'ta iken reddettiği bazı tekliflerden bahsediyorum), belli dönemlerinde ise kariyeriyle ilgili olarak mantığıyla birlikte hareket etti. Tıpkı Galatasaray ve Trabzon tercihlerindeki gibi. Bu tercihlerin ne derece doğru tercihler olduğunu tartışabiliriz hep beraber, benim söylediğim başka bir şey.

Sühan Cem' Alıntı:

O birileri oyun kurucu olarak Evren'i tercih eder mi ondan da emin değilim Greer de Vidmar da kalacaksa zaten istedikleir maçlarda Greer'i kadro da tutabilirler ve normal sezon için diğer 4 uzun yeterli olabilir .

Birde dediğim gibi oyun kurucu poziyonu özelinde Evren Hakan'dan daha mı iyi yada Evren Emir yada Ömer Onan'ın ikisinden de daha iyi mi top getirir ?

Alperen ben bu konuda emin değilim. Bilemiyorum. Ama "ilk tercihi para onun da" demedim. "İlk tercihi para olan bir oyuncuYSA" dedim. Eğer para değilse, oynamak ise o zaman FB'yi tercih edeceğini sanmıyorum. Efes'e de gidebilir. Sonuçta Evren gibi biri açıkta kalmaz. İş, istediği parayı veya projeyi ona sunabilecek klüp yapısı varmı?

Kutay Çamcı' Alıntı:
O birileri oyun kurucu olarak Evren'i tercih eder mi ondan da emin değilim Greer de Vidmar da kalacaksa zaten istedikleir maçlarda Greer'i kadro da tutabilirler ve normal sezon için diğer 4 uzun yeterli olabilir .

Birde dediğim gibi oyun kurucu poziyonu özelinde Evren Hakan'dan daha mı iyi yada Evren Emir yada Ömer Onan'ın ikisinden de daha iyi mi top getirir ?

Bu adam bize gelmeli diyorsun,sağlam gerekçelerim var diyorsun...:)
İnş. düşüncelerin doğru çıkar ne diyeyim...

Ama gelmeli dediğim için mi gerekçe uyduruyorum acaba diye düşünmüyor değilim :) ?

Evren'in menjeri kim yada menejerlik şirketi hangi şirket bilgisi olan var mı ?

Erdal Avcı' Alıntı:
Hala Evren gelmeli diyorsunuz yahu!Çok yazık gerçekten...
:(

Bende kızdım beklemeden imza atmasına ama affedilmeyecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta dediğim gibi devam eden bir sözleşmeye yada prensip anlaşmasına rağmen gitmiş değil.

Ayrıca etik konusunda bu kadar hassas olup bu olaydan dolayı istifa istenecekse zaten Cem Akdağ'ya yapılandan dolayı istifayı 10 kez istemek gerekir.Klübün Cem hocaya yaptığı ile Evren'in yaptığı kıyaslanmaz bile.

Erdal Avcı' Alıntı:
Hala Evren gelmeli diyorsunuz yahu!Çok yazık gerçekten...
:(

Aslında Erdal'ın açısından baktığımda bir yönden Hakan Şükür, Hakan Ünal Arif Erdem'ide GS geri almamalıydı diye düşünüyorum. Para için gititler takımdan. Üstelik oralardan zır pırt "paramız gününde yatıyor" mesajları attılar İyi ki o zamanlar face-Twitter olayları yoktu. Oradan da bombalarlardı. Ama Erdal'a Mondi olayını da örnek verdim hatırlamadı. Orhun Ene FB'ye giti gene para için. Gene geldi oynadı GS'da. Yani mevzu para olsun yeterki. Sonuçta iş yapılıyor burada. Ben sahada oynayanların GS'lı olmasını beklemiyorum. Benden daha fazla GS'lı olamazlar zaten. İş, aldıkları paraya saygıları olsun işlerine saygıları olsun. Evren de bize gelirse o aldığı paraya saygı gösterecek bir çocuk. Zaten o seyirci ölüyü diriltir. Evren eğer Trabzona gitmeseydi GS'ın oyuncusu olsaydı 12 adamdan biri olarak kadroda kalacaktı. Hiç Kadroda kampta yer almamış Barış yerine, onu alırlardı kadroya şu an 2.5 milyonla ne yapacağını düşünürdü. Aç gözlülüğü ona böyle bir zarara da yol açtı.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Galatasaray'da kalsa neden Milli takım kadrosunda tutulacaktı ki?

Bilmiyorum bir his Çağlar. Federasyonlar bu tarz şeylere dikkat ederler genelde. Mesela Futbolda 2002 dünya kupası kadrosuna o sene Avrupanın yıldızı olan Ümit Karan alınacakmış ama federasyon GS'dan çok oyuncu var diyince İlhan Mansız alınmış. Evren'inde GS'da oynuyor olması kadroya alınabilecek oyuncualr konusunda öncelik tanıyacaktı ona bence. Ki kampa katılmamış Barış'ın o kadroya çağırılması ayrı bir ayıptır hiç girmeyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...