2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Tekrar tekrar yazıyorum ama prensipte anlaştığı antrenöre sonradan pardon diyen klübün sözleşmesi bitip başka takıma giden oyuncuyu ilkelere dayanarak tekrar almaması abest ile iştigal olur.

Klübün yaptıkları için standart farklı klübe yapılan için farklı ise bunun adı çifte standart olur ki bu da hiç etik değil.

evrende ekstra transfer olur shipp,caner ikilisi 2 numarayı rahatlıkla götürürler.
bende tekrar söylüyorum wilkinson sağlıklı ise ve başka bir takımla anlaşmamış ise geri alınmalıdır.

Tugay EREN' Alıntı:
evrende ekstra transfer olur shipp,caner ikilisi 2 numarayı rahatlıkla götürürler.
bence tekrar söylüyorum wilkinson sağlıklı ise ve başka bir takımla anlaşmamış ise geri alınmalıdır.

Bir Rus takımı ile anlaştı diye haberler çıkmıştı L.Kuban ki baktım kadrosunda gözüküyor. Birde uzun alacaksak bence sırtı dönük oyunu iyi olan kalın bir uzun alsak daha iyi Andriç boyuna rağmen belki sadece dış şut hariç 4 numaranın yapması gereken herşeyi yapıyor 5 numara için sırtı dönük oyunu biraz soru işareti gibi geldi bana

Fener Rasid Mahalbasic adında 20 yaşında Sloven asıllı avusturya vatandaşı bir oyuncu almış deniyor 4-5 numara yetenekli bir genç gibi de Vidmar'ı mı gözden çıkardılar acaba kiralıyacaklar mı ?

Evren için Basketfaul FB ve BJK ilgileniyor demiş ayrıca yurt dışından iki takım.

Gitsin Fener'e de Ömer Onan'ın, Greer'in arkasında beklesin. Oyun kurucu olarak da Ukic'in arkasında bekler artık. Tomas'ı unutuyordum az kalsın. Taş çatlasın maç başına 3-4 dk oynar.

Can Altay' Alıntı:
Gitsin Fener'e de Ömer Onan'ın, Greer'in arkasında beklesin. Oyun kurucu olarak da Ukic'in arkasında bekler artık. Tomas'ı unutuyordum az kalsın. Taş çatlasın maç başına 3-4 dk oynar.
Bir de Engin dönecek.

Evren konusunda yazılan bazı goruslere zerre kadar katılamayacagım. G.Saraylılık ve Evren arasında nasıl bir bağ kuruldugu gercekten ilginç geldi bana. Emre B'ôğlu ve Evren arasında benzerlik yok denecek kadar azdır.

Emre bizi hakkı olmadan bir yıl önceden el altından başka bir kuluple sözleşme yaparak milyonlarca dolar zarar sokmuştur. N'castle sonrası dönüşünde ise en ufak bir hatası yoktur. Orada duygusal davranan G.Saray olmuştur. İnter'e en genç ve en iyi oyuncunu bedava kaptırman N'castle'ın hatası değil, elbette bonservis isteyecekti. Emre içinse F.Bahçe yıllık ucret olarak bizim verdigimizin 2 katını verirken, niye bize gelsin ki?

Geldik Evren'e bir kere Evren'in bu kulube maddi bir zararı dokunmamıştır. İş bilmezlik yine bizdeydi, tıpkı Ribery, Emre, Spehar, Horvath, Felipe vb. olaylarda oldugu gibi. Sen en iyi yerlinin sözleşmesini sene boyunca uzatma ya da uzatama, ondan sonra mayıs ayında tutuş. Kimse kusura bakmasın ya da demogoji yapmasın. Dodo gibi karakteri ve tarzı belli bir adam da bu boşluğu değerlendirdi. Ne yani Evren o zaman sözleşmesi bitmişken 800bin tl veren Trabzon'u reddedip, nerdeyse yarı paraya bizde niye kalsın? Bunun neresi ihanet ya da döneklik? Çıkış yapan oyuncularla onceden sözleşme uzatmayı akıl etmek cok mu zor? Ya da yerli, oyuncu piyasası az çok belliyken, oyuncularla 2-3 yıllık sözleşmeler imzalamak neden yıllar sonra akla geliyor? İş bilmeyen çavuş biziz, başkalarına kızmamız yersiz bence.

Dunku maçı izleme sansım oldu. Pota altı kesinlikle takviye istiyor, genç Volkan ve Sertaç ne yapacak belkirsiz ama Ümit Milli takımın maçlarını gözönüne alınca sertlik konusunda zayıf kalabiliriz. Ermal tahmin ettiğim gibi, beklentileri şimdilik karşılıyor. Rancik bildigimiz Rancik ama dunku maçta da nerdeyse 3 uzunla maçı bitirdik. Luksa'nın faul sorununu da dusunce 3 uzunla rotasyon sağlıklı ilerleyemez. Her şey bir yana sırf Ermal'in oyunda olmadıgı dakikalarda 3+2 kuralında iki yabancıyı pota altında oynatma zorunlulugu bile rotasyon dengesini bozacaktır. Taylor'ın pg yetenekleri iyi ama savunması ve atletik yetenekleri zayıf, baskı altında zorlanabilir izlenimini veriyor. Acıkcası tarz olarak dogru seçilmiş biri, oynatan bir guard, bu anlamda Tutku'nun gerçek bir ikamesi olabilir. Ama kalite olarak cok ust duzey gelmedi bana. Şu an için Tutku'nun yedeği konumunda olacak gibi. Takım olarak topa baskıyı iyi yapıyoruz ve organize olmaya çalışan bir ekip oldugu açık, bu işin güzel tarafı. Eskisi gibi hucumlar doğaçlama ve oyuncu/sut endeksli değil. Ama daha alınacak çok yol var.

Eurocup haberi çok güzel ama st.p'bourg güçlü bir rakip.

evren şimdi tutup fb ye giderse hayatının hatasını yapar. ukiç-ömer onan-greer-thomas'ın arkasında bekler durur. birde 3 ay sonra engin atsür gelince nasıl yer bulacak kendisi düşünsün haa fbülker üçin fark etmez alırlar sonra otur iş düşünce oynarsın derler basketbolu unutup sadece havlu sallar. gs ye gelip 20 dk oynasın hem artık avrupadada oynuyoruz.

Yalnız olmayan para ile transfer yapan klüplere (biz yapıyorsak biz dahil) sert yaptırımlar uygulanmalı.Geçen sezon Kepez'in lige baladığı kadroso ile bitirdiği kadro arasında dağlar kadar fark vardı.Önceki sezonlarda BJK kadrolarında da oldu benzer şeyler.Bu başka takımların avantaj veya dezavantaj yaşamasına neden oluyor.

Benzer şekilde TT Evren'i olmayan para ile almasa idi belki şu an bizde devam ediyordu FB'nin falan o dönemde araya girme ihtimali yoktu mesela.

Hoca radyo programında ilkayla görüşmemiz olmadı dedikten 1-2 saat sonra ilkay açıklanmıştı... AmA eğer transfer yapmayacaksak özellikle uzun rotasyonunu için hata yapmış oluruz. 3 kişi ile yetersiziz bence

Berkan Çatal' Alıntı:
Hoca radyo programında ilkayla görüşmemiz olmadı dedikten 1-2 saat sonra ilkay açıklanmıştı... AmA eğer transfer yapmayacaksak özellikle uzun rotasyonunu için hata yapmış oluruz. 3 kişi ile yetersiziz bence

İlkay kimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...