2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

evrene bu kadar tepkiyi anlamıyorum.paraya sattı denmiş.komik buluyorum.daha takımın hocası belli değilken klup cem akdaga destek verıp arkasından baska hocayla anlasmaya calısırken,avrupada yokken kriz ortamında adam gitti.daha sonra şans eseri tünelin sonunda ışık gorundu.evren mukemmel olur gelırse

Basketbolda bitmedi sanırsam.Bazen sezon ortasında bile trasfer yapılıyor basketbolda.

Evren'i istemeyenler eminim Ribery gelecek olsa ayni seyi Ribery icin söyleyemezler, hatta dua ederler gelsin diye. Ama gelmeyecegini bildikleri icin, gelmesin istemiyoruz da diyebilirler o ayri :)

Bana inanmıyorsan yukarıdaki arama tuşundan ismimi aranalacak kelimeyede Ribery'i yazarak anlayabilirsin. ;)

Kullandığın deyimi beğenmediğimi ayrıca da ekleyeyim.

Erdal Avcı' Alıntı:
Bana inanmıyorsan yukarıdaki arama tuşundan ismimi aranalacak kelimeyede Ribery'i yazarak anlayabilirsin. ;)

Benim demek istedigim, su anda gelmeyecegini biliyoruz o yüzden herkes icin gelmesin istemiyoruz demesi kolay. Ama deselerdiki Ribery'le her konuda anlasilmis, ben inaniyorum herkes gelsin derdi. Hatta referandum gibi gizli bir oylama yapsak 100 % Evet cikardi :)
Kimseyi sahsi olarak suclamak, sen, sen yalan söylüyorsun da demek istemiyorum ama benim fikrim bu.

Yahu bir de Wilkinson atıldı ortaya.Adam Lokomotiv Kuban ile anlaştı.Şu an takımıyla birlikte.Ne transferi?

Eurocup'da gruplara kalabilirsek daha geniş bir kadro ihtiyacı artacak daha çok sayıda ve daha fazla maç yapacağız.

Evren'i tekrar almamız gerekiyor bence hatta bu sefer uzun süreli bir kontrat önermeliyiz.Gerçi Timur beyin teorisi yönünde dedikodular artmaya başladı :(

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":2ph0rl9p]Bana inanmıyorsan yukarıdaki arama tuşundan ismimi aranalacak kelimeyede Ribery'i yazarak anlayabilirsin. ;)

Benim demek istedigim, su anda gelmeyecegini biliyoruz o yüzden herkes icin gelmesin istemiyoruz demesi kolay. Ama deselerdiki Ribery'le her konuda anlasilmis, ben inaniyorum herkes gelsin derdi. Hatta referandum gibi gizli bir oylama yapsak 100 % Evet cikardi :)
Kimseyi sahsi olarak suclamak, sen, sen yalan söylüyorsun da demek istemiyorum ama benim fikrim bu.[/quote:2ph0rl9p]

Kendi kafana göre genelleme yapıp yargılama insanları Salih.Gereksiz tartışmalar oluyor.

Barış Gül' Alıntı:
evren büyük ihtimale fenerbahçeyle anlaşmış kaynak basket dergisi

Onların da kaynağı Hürriyet'miş ya sanki araya girip birkaç senelik kontrat önersek bize gelir gibi geliyor bana ama kendine epey güveniyor sanırım süre almak konusunda..

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Bursa'da idmanlarına devam ediyor Evren, henüz kesinleşmiş birşey yok..

Talipleri kimler yada en azından biz de varmıyız ?Tabi bilgi paylaşılabilir nitelikte ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...