2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":rpn5qm2u]Twitterda okudun bu fcn blog'un dediğine göre Evren ya avrupada oynarım yada Galatasaray'as giderim. Fenerbahçeye asla gitmem demiş. Bunun doğruluğu varmı? Gerçi onlarda topu Salsa baskete ve/veya Maliano'ya atmışlar.

Topu atma kısmını tam anlamadım Sühan yani oradan mı almışlar diyeceğim ama altaki iletideki alıntıya göre Evren ile bizzat görüştüklerini iddaa ediyorlar.[/quote:rpn5qm2u]

Bende tam anlamadım. Yalnız bu FCN blogu yazan çocuklar "yalan yazıyorsunuz " baskılarından çok bunalmış Evren ile konuşmalarına rağmen klübün tutumunu bilmediklerinden böyle konuşmayı seçmişler sanırım.

Yani anladığım, Evren ile telefonda yada yüzyüze görüşmşler bu sözleri ondan duymuşlar ama yalan yazıyorsunuz baskısını yaşamamak için topu gene de Salsa'ya atıyorlar onlar da klüp içinden haber duymuştur belki diyerek.

Salsabasket'de Evren'in nereye gideceği yönünde bişi yazılmadı hiç sadece başka bir blog Anıl bey'i kaynak göstererek Fener olabilir dedi ama orada da bence duyumdan çok çıkarsama var.Evren bir anda resti çekince arkasıbda bir klüp vardır o da olsa olsa Fenerdir tarzında.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Salsabasket'de Evren'in nereye gideceği yönünde bişi yazılmadı hiç sadece başka bir blog Anıl bey'i kaynak göstererek Fener olabilir dedi ama orada da bence duyumdan çok çıkarsama var.Evren bir anda resti çekince arkasıbda bir klüp vardır o da olsa olsa Fenerdir tarzında.

Yok allahı var çocukalr Salsa bişi yazdı demiyorlar. Onların kulakları bizden daha delik demek istiyorlar

Evren gelsin de gerisi mühim degil : )

Evren'le alakalı herhangi bir kesinleşen bilgimiz yok. Olsa zaten kendimiz yazarız, malum yere paslayacağımıza..

Mixbasket'ten Ozan da Anıl'ı kaynak göstererek birşeyler yazmış ama iki gündür Bursa'da Anıl zaten..Eğer birşey bilse, öğrense biz yazarız zaten, mantıken..: )

Dost sitemizden öğrendik diyebilirler Çağlar. :)

Şaka bir yana Anıl'ın Evren ile ilişkileri iyi sanırım. Onun sözüne inanırım sanırım ilk sırada.

Salsa basketten öğrendik dmeiyor yaw çocuklar. Biz konuştuk Evren ile bize böyle dedi. ama klübün bir tasarrufu varmı evren hakkında bilgimiz yok. Bunu maliano veya salsabasket daha iyi bilir demişler.

Neyse ne olmuş kim demiş ne demişten ziyade Evren'in gelmesini istiyorum:) Bu yüzden heyecan yapıyorum. O gelirse bir uzun transferi ile takımı oturtmuş oluruz.

Nerde, ne yazdılar onu bile bilmiyorum ben açıkçası; sadece adımız geçtiği için müdahil oldum hiç istemesem de..Dönsün, giysin parçalıyı, büyük iş olur bizim için..

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Nerde, ne yazdılar onu bile bilmiyorum ben açıkçası; sadece adımız geçtiği için müdahil oldum hiç istemesem de..Dönsün, giysin parçalıyı, büyük iş olur bizim için..

Son cümle hoş olmuş.İnşallah Girişimiz olursa umudum var ama bazı arkadaşların bakış açısını paylaşan birileri şubede yoktur umarım.Gerçi şu an güçlü bir koçumuz var Mahmudi isterse karşı çıkan olmaz sanırım .

Valla şu yabancı sınırlaması olduğu sürece Evren hint kumaşıdır arkadaş.Takımıma,taraftara küfretmediği sürece basketbolda bu tür git geller olur.Sene başında bende çok tepkiliydim ona ancak belliki bizim yeni sezon yapılanmamızı görünce pişman oldu çocuk.Hatanın neresinden dönülse kardır.

Evren takıma katılırsa iyi bir uzun alıp pota latı ve ribaund problemimizide çözer sezona bomba gibi gireriz.

Bende Sühan Abi gibi Evren'i tekrar takımda görmekten büyük mutluluk duyarım.

Bonservis ödeyerek oyuncu alıyoruz.Hatta almaya çalışıyoruz alamıyoruz.

Şu an türkiyenin en iyi 3 yerli 2 numarasından birini ve en gencini bonservissiz alma şansımız varsa ve üstelik bu oyuncu 25 yaşında ve gelişme göstermeye devam eden bir oyuncu ise ne yapıp edip almamız gerek.Hatta uzun vadeli bir sözleşme önermemiz gerek.

Diğer 2 oyuncudan Ömer 32 yaşına geldi Sinan ile Evren arasında ben Evren'i tercih ederim Sinan'dan da 2-3 yaş genç ayrıca.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bonservis ödeyerek oyuncu alıyoruz.Hatta almaya çalışıyoruz alamıyoruz.

Şu an türkiyenin en iyi 3 yerli 2 numarasından birini ve en gencini bonservissiz alma şansımız varsa ve üstelik bu oyuncu 25 yaşında ve gelişme göstermeye devam eden bir oyuncu ise ne yapıp edip almamız gerek.Hatta uzun vadeli bir sözleşme önermemiz gerek.

Diğer 2 oyuncudan Ömer 32 yaşına geldi Sinan ile Evren arasında ben Evren'i tercih ederim Sinan'dan da 2-3 yaş genç ayrıca.

Sorun değil abi seneye Sinan'ıda alırız o bölgeye Türk bayrağını diker diğer bölgelere yoğunlaşırız.

Ama denildiği gibi bu kalitede yerli bir oyuncu her ne olursa olsun kadroya katılmalıdır.

Evren nerden baksan bu takıma ilaç gibi gelir. Hem savunmada Tutku-Taylordan oluşabilecek yumuşaklığı kapatır, hem Shippin kenarda olduğu zamanlarda skor opsiyonu olur. Zaten Ömer Onan ve Sinan gibi her sahaya çıktığında standart mücadelesini veren savaşçı bir oyuncu. Avrupa vizesi almış olmamız da koz olacak elimizde.Tabii bu durum Melihe ve Göksenine pek yaramayacak. Göksenin kadroya giremeyecek, Melihin süreside çok azalacak.

Arkadaslar bana göre Evren bıze gelmeyecektır boşuna beklenti içinde olmamak gerekir. Onun gideceği kulup Turkıye de ya ulker yada BjK dır.

Bıze gelmeme nedeni de çok acık bir sekılde yöneticilerimiz haklı olarak ılk verdıklerı paradan daha dusuk malıyete almak ısteyecektır. Dıyeceklerı söz cuzzı bır rakama ya gel ımza at yada ıstemıyoruz gıbı bısı olacaktır. Bu da cok normal bır davranıstır Evrene karsılık. Evrende tabıkı yıne daha ıyı para veren kulube transfer olacaktır.

hadi be Evren, gel be koçum... yönetim, şu sesleri duy lütfen ve Evren'i yeniden kazandır Galatasaray'a...

Evren'i kaybetmek büyük hataydı, ama "zararın neresinden dönersen kardır" hesabı, elimizi çabuk tutmalı ve Evren'in işini başka bir takıma imza atmadan bir an önce bitirmeliyiz diyorum ben bir kez daha............

Ali Alpar' Alıntı:
hadi be Evren, gel be koçum... yönetim, şu sesleri duy lütfen ve Evren'i yeniden kazandır Galatasaray'a...

Evren'i kaybetmek büyük hataydı, ama "zararın neresinden dönersen kardır" hesabı, elimizi çabuk tutmalı ve Evren'in işini başka bir takıma imza atmadan bir an önce bitirmeliyiz diyorum ben bir kez daha............

Önce Evren sonra da bir yabancı uzun daha alırsak oldukça derin bir kadromuz olur...

daha önceden de bu konuda tavsiye ettiğim vladimir dragicevic dün oynanan ve buducnost 'un asvel'i 69-64 yendiği maçta, 8/11 isabetle 18 sayı 7 ribaund 22 index puanı ile oynamıştır.maçın en çok sayı atan, en çok ribaund alan ve en değerli oyuncusu olmuştur.

buducnost forması giyen oyuncu karadağ milli takımının formasını da giymektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...