2010 Dünya Kupası

Berkan ben yazana kadar sen yazmışsın.
Tekrar yazayım o zaman.
Önde olan Brezilyalı oyuncular neden bu kadar sinirli davranışta bulundular bunu hiç düşündünüz mü ?
Yoksa yenilgiyi hazmedemeyen Fildişi oyuncuların sert müdahalerinden olabilir mi ? ;)

Bence olaya tarafsız bir şekilde bakamıyoruz hepsi bu, çünkü Keita orda bizi temsil ediyor. Galatasaray'ımızı temsil ediyor.

Keita %100 suçludur. Kaka da kartı, kartları hak etmiş olabilir ama Keita'nın yaptığı hareket bambaşka. Nasıl savunabiliyoruz bu hareketi anlayabilmiş değilim.

Yalnız İspanya milli takım maçını anlattıklarının farkında değiller.

Barcelona maçı anlatıyorlar sanki. Hatta bi ara Barcelona dediler. İbrahimovic transferini bile tartıştılar ne diyim :)

Olay değişti değişti şimdi Keita' yı savunduğumuza geldi. Ben Keita' yı savunmuyorum. Tekrar belirtim. Keita' nın kötü adam Kaka' nın mağdur ilan edilmesini eleştiriyorum sadece.

Nedir bu Keita öfkesi arkadaşlar ? Basın bizim de elimize bir kırbaç versin bizler de vuralım ne dersiniz...

Abartmaya ve uzatmaya gerek yok.

basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca
içim rahat etmiyor, feneri tebrik etmedikçe...

ya ketia sütten çıkmış ak kaşık değil de ilk kez mi böyle bir şey yaşıyorsunuz, görüyorsunuz.. roberto carlos, aynı hareketi keita'ya yaptırıp attırmadı mı kadıköyünde.. o dünyanın en iyi sol beki, çok profesyonel adam da, keita mı suçlu...

şu kaka sevgisini de anlamıyorum. ağlak suratlı adamın teki. pau gasol 2 işte.. hakemin kıçından ayrılmıyor maç boyunca..konuşuyor konuşuyor, sonra da olay mahallini terk ediyor.. geri vitesçinin teki.. öyle isa'nın atletiyim demekle, alta "belong to jesus " yazan t-shirt giymekle, dakikada 35 istavroz çıkarmakla olmuyormuş demekki.

Haklı iken bu kadar haksız düşen kaç adam vardır acaba:) Sanırsın ki kaka'nın yanına gitti ve attı kendini yere. Sonuçta Kaka bir darbe vuruyor. Ama suratına gözüne gelmiyor olayı dramatize etmiş Keita. Peki bunu hangi futbolcu yapmıyor? Dünya kupasından örnek verirsek, Nijerya'nın yunaistan maçında gördüğü kırmızı kartta darbe sonrası Yunan'lının kendini, nasıl yere attığını gördüniz mi? Dün akşam ki Şili maçında cezaalanında İsviçreli savunma oyuncusunun kendini nasıl yere atıp Şili'li ye sarı kart gösterdiğini hatırlıyormusunuz?

Onu geçtim hangi maçta cezaalanına girdiğinde penaltı yaptırmak için kendini atan ve bunu görse bile sevinen taraftarlara şahit olmadık? GS'lı futbolcusuna sahip çıkmayı öğrenecek önce. Rambo Yusuflara, simaillere, Savaş Demirallara, Bülentlere Hagilere sahip çımıştı zamanında tribün. Ama şimdi tanıyamıyorum taraftarımı. Garip saçma bir etik içine girmişler. Etik ile Futbol Etiği farklıdır arkadaşlar bunu iyi çözümlemek gerekir

Ntvspor fantezi'de 2.maçların üçüncüsü oldum. Genelde 36. durumdayım. Birinciye Ford Fiesta veriliyor :)

inşallah yine gol atamadan turnuvayı tamamlarlar..
daha önce de yazmıştım. brezilya-fransa maçı dışında fransa tutmama imkan yok..uruguay'da grup lideri olup arjantin'den kaçmaya çalışıyor, meksika'yı ateşe ittiler.. hadi bakalım..