2010 Dünya Kupası

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tugay güzel ayrıntı :)

Kore maça iyi başlamıştı ama golü yiyince yıkıldılar. Kötü oldu bu, Portekiz'i istemiyorum diğer turda açıkçası.

Abi ben de Portekiz'in pek destekçisi değilim fakat iddaa özel etkinlik oyunununda 1.Brezilya-2.Portekiz oynadığım için şimdilik arkalarındayım. :)

Ayrıca İngiltere'nin son maçında sadece kazanması kendilerinin geleceği açısından korkunç olabilir ki 2. olması halinde Almanya ile eşleşme şansı yüksek. Gerçi şu takım 1. olup o gruptan Sırbistan ile karşılaşsa değil 90, 120 dakikada gol atamazlar. Tabii Sırbistan elle oynayıp penaltı yapmazsa. Haha. :)

portekiz, kuzey kore maçı 6-0 olmuş.. kuzey kore'deki bireysel hak ve özgürlükleri düşündükçe her gole ayrı üzülmek lazım. zaten devlet başkanı, teknik direktörü sürekli arayıp talimatlar yağdırıyormuş. artık bu futbolcuları dönünce falakaya mı yatırırlar, kurşuna mı dizerler bilmiyorum ama rahat bırakmayacakları kesin..

Emre Yuksel' Alıntı:
portekiz, kuzey kore maçı 6-0 olmuş.. kuzey kore'deki bireysel hak ve özgürlükleri düşündükçe her gole ayrı üzülmek lazım. zaten devlet başkanı, teknik direktörü sürekli arayıp talimatlar yağdırıyormuş. artık bu futbolcuları dönünce falakaya mı yatırırlar, kurşuna mı dizerler bilmiyorum ama rahat bırakmayacakları kesin..
7-0 oldu... acaba dunya kupası tarihinde boyle bir skor var mı? Ben almanya-s.arabistan hatırlıyorum 6-0 dı.

mazharozsoy' Alıntı:
Emre Yuksel' Alıntı:
7-0 oldu... acaba dunya kupası tarihinde boyle bir skor var mı? Ben almanya-s.arabistan hatırlıyorum 6-0 dı.

Almanya-Suudi Arabistan maçı 8-0 bitmişti...

Ben de Keita'dan utananlardan utanıyorum. :)

Kupada ilginç bir durum var şu anda kendimce tespit ettiğim.
2. maçlar sonunda gruplarında lider olan takımlardan Gana,Slovenya ve Şili grup maçlarının sonunda gruplarından çıkamayacaklar. Tabi bu benim tahminim.

Şili, Honduras'a atamadığı gollerin,
Slovenya 2-0'dan verdiği ABD maçının,
Gana da 10 kişi oynayan rakibini yenememenin bedelini grupların sonunda ödeyecektir.

Pes yani o zaman. Maç başından beri Yaya'ya ve kısa sürede Keita'ya durmadan sataşan bir oyuncu mağdur mu oluyor?

Volkan, Kaka' nın mağdur olduğu durum ne kardeş yahu :) Kaka sarıyı haketti mi? Haketti. Hakem sarı kart gösterdi mi? Gösterdi. Ee hani nerde mağdur bu adam :)

Volkan' ım, ben Keita sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama bu kadar eleştirilecek bir şey de yok ortada. Kerem Abi' nin dediği gibi maç boyu Kaka' nın yaptıklarını da gördük. Kart pozisyonunda da çok net Keita' nın göğüs bölgesine dirseğini koyuyor. Keita da bunu abartıp suratını tutuyor. Keita o hareketi yapmasa da sarıyı görecek zaten Kaka.

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Volkan, Kaka' nın mağdur olduğu durum ne kardeş yahu :) Kaka sarıyı haketti mi? Haketti. Hakem sarı kart gösterdi mi? Gösterdi. Ee hani nerde mağdur bu adam :)
Sarıyı gördüğü pozisyonda Keita'nın suratına dirsek attı mı ? YOK. Keita neden suratını tuttu ? Kaka bu yüzden kırmızıyı yemedi mi ? Yedi. Maçın son dakikalarında Fildişi oyuncuları naptıda acaba ÖNDE olan Brezilyalı futbolcular bu kadar sinirlendi ? Acaba Fildişi oyuncuların sert müdahale etmelerinden olabilir mi ? ( ! ) ;)