2010 Dünya Kupası

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Umut Öncel":3n0typs1]Allah'ın sopası yok derler ya bu söz Fenerliler ve Fransızlar için söylenmiş sanki ;)

İlahi adaletin tecellisine bir kez daha tanıklık etmiş bulunuyoruz : )

Beter olun Mösyö Platini..[/quote:3n0typs1]

Birşey daha istiyorum Fransızlar için.

Ev sahibi oldukları 2016'da da yerlerde sürünsünler tıpkı şimdiki gibi...

Çok mu şey istiyorum nedir. =)

Bakarsın Wnger falan olur Tugay o zaman hoca :)

Aslında kadro olarak (çağırılmayanlar da dahil) bakıldığında Almanya'dan da, İtalya'dan da, hatta Hollanda'dan da daha iyi durumdular.

şili ve meksikayı her zaman severim.fildişi ve avustralyada bızımkılerden dolayı hosuma gıder cok.

şilinin işi zor ama inş çıkar gruptan.
meksikanında bu sefer arjantini eleyeceğini düşünüyorum =)) çok uçuk gibi gelmiş olabilir.2006da 2.turda uzatmalarda 116da falan atıp elemıstı arjantın.bu seferde zorlanıp elenebılırler.

ps:yunanıstan ıyı savunma yapan takım en azından meksıkadan daha ıyıler. gkore falan cok ıyı savunma yapamayan takımlardan bırı arjantınde 4lemıstı.meksıkada g.kore tarzı bı takım ama meksıka bısıler yapcak dıyorum =)

Avustralya 2-0, Almanya 1-0 önde.

Eğer Avustralya ve Almanya birer gol daha atarsa yemeden, Almanya ile Avustralya mı çıkıyor, averajlar eşit ama Avustralya´nın attığı gol sayısı fazla olduğu için.

İtalya ve Meksika'yı çok seviyorum ben. Arjantin karşısında Meksika'dan bişeler bekliyorum heyacanla bekliyorum maçı. İtalya da 2. olursa Hollanda... İtalya pek umut vermiyor ama Hollandaya ters gelir gibi bir umut besliyorum ordanda.:)
Daha 2.Turdan güzel eşleşmeler oldu ve daha olacakta. İspanya gruptan çıkabilirse Portekiz yada Brezilya gelecek karşısına.
Uruguay çok sağlam görünüyor yarı finali görürler yolları kolay gibi. Ah Meksika ah... :D

ingiltere-almanya maçı da tam Gazi Koşusu ile pişti olmuş..
Gitti maç bağıra bağıra..
Biri elensin de, hangisi olduğu önemli değil.
Açın Arjantin'in yolunu..
Selektör yapıyoruz, açın sol şeridi..

Emre Yuksel' Alıntı:
ingiltere-almanya maçı da tam Gazi Koşusu ile pişti olmuş..
Gitti maç bağıra bağıra..
Biri elensin de, hangisi olduğu önemli değil.
Açın Arjantin'in yolunu..
Selektör yapıyoruz, açın sol şeridi..

Sol şerit acık ama Brezilya polisi Arjantin'e izin vermez :)

Sanctis'i sezon içinde çok abartıyorlardı.Yok bonservisi 30 M Euro diye saçma saçma haberler çıkıyordu.Bugün görüyoruz ki, Buffon'un yokluğunda Sanctis yine yedeklerde.

Umarım İtalya elenir. :)Paraguay grup lideri olur.

Arjantin'li arkadaşlardan çok özür dileyerek bundan sonra Arjantin'i destekliyorum,çünkü büyük ihtimal şuan'dan sonra Arjantin'in kupayı alma şansı sıfıra indi :)