2010 Dünya Kupası

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bundan gayrı bırakın Ronaldo'yu Messi ile karşılaştırmak, Ronaldo ile Messi'nin adlarını aynı cümlede kullanmak bile bir hakarettir, Messi'ye.

Uğur, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemek istemem fakat Ronaldo'nun oynadığı takım ile Messi'nin oynadığı takımı ayırt edememek için kör olmak lazım !

Dünya Kupası'nda oynanan Almanya-İngiltere
maçında İngilterenin golünü vermeyen maçın hakemi pozisyonla ilgili
sorulara açıklık getirdi. Hakem; "Pozisyonun gol olduğunu çok iyi gördüm
ama aklıma o anda Fenerbahçeli taraftarlar geldi. Eğer golü verseydim maç
"2-2" olacak ve tüm fenerliler sahaya inecekti. Bunu gözardı edemezdim
ve golü vermedim" dedi :)

Şunu herkes anlasın artık.Ronaldo o kadar üst düzey bir oyuncu değil.Örnek olarak David Villa ile karşılaştırmam Ronaldo'yu.Tamam takımı da kötü olabilir ama maç içinde yaptığı bazı tercihler ne denli bir oyuncu olduğunu anlatıyor Ronaldo'nun.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":6sbm7ti0]Bundan gayrı bırakın Ronaldo'yu Messi ile karşılaştırmak, Ronaldo ile Messi'nin adlarını aynı cümlede kullanmak bile bir hakarettir, Messi'ye.

Uğur, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemek istemem fakat Ronaldo'nun oynadığı takım ile Messi'nin oynadığı takımı ayırt edememek için kör olmak lazım ![/quote:6sbm7ti0]

Abi bence ortada tartışılacak zerre birşey yok.

Bugüne kadar ne denildi? Messi, Barca'nın orta sahası yüzünden daha da öne çıkıyor. Ee Messi şuanda Arjantin'de oynuyor. Arjantin'in orta sahasında Mascherano ve Maxi&Veron ikilisinden biri oynuyor. Portekiz'de orta sahada kim var? Meireles, Tiago, Deco, Veloso vs. Bana göre Portekiz'in orta saha olarak Arjantin'den pek geri kalır yanı yok. Defans ve kalecide Portekiz'in üstün olduğunu söyleyebiliriz. Arjantin'in üstünlüğü ise ileri uçta. Kaldı ki bu bölgede onlara dünya üzerinde yaklaşabilen milli takım yok.

Kaldı ki ben olayın o kısmında değilim. Bana göre Ronaldo biraz ''adam'' olsaydı, Portekiz daha iyi işler yapabilirdi. Portekiz'in öyle kötü bir kadrosu yok ama onları taşıyacak yerde dibe sokan bir çakma süperstar(!)ları var. Adam 40'tan şut atıyor, serbest atış görmesin takımın yarısı ceza sahasında adam orta yapmadan kaleye vuruyor. İyi vuruyormuş. Kaç topu kaleye tuttu? Turnuva boyunca kaç adam geçebildi? Ben demiyorum ki alsın Portekiz'e final oynatsın. Ama takımına bir katkı versin, köstek olmasın. Bir adam geçsin, gol atsın.

Messi ne yaptı? Gol attı mı? Hayır. Ama yine o etkinliğini sürdürdü. Arjantin'in nerdeyse gerçekleştirdiği her atağın içinde o vardı. Milito, Higuain, Tevez... hepsi çok kaliteli adamlar. Ama içlerinden Messi'yi çıkarırsan, final falan yapmaları zor. Çünkü Messi bambaşka adam. Ve bu adam kimseyle kıyaslanamaz.

Ronaldo; yukarda Allah var, yakışıklı adam. Zaten o olmasa kimse onu Messi ile falan kıyaslıyamaz. Başka bir argüman yok çünkü ortada. Ferguson'un ellerinde parlamış, o sistem içinde max. verimi vermiş bir adam. Daha fazlası yok. Ve o sistemden çıkartıldığında o büyüsü kayboldu. Onu büyüten Ferguson'du. Real'de goller attı. Ama o beklenilen Ronaldo değildi. Olamaz da!

Yemin ediyorum, Robben'e yazık oluyor. Ronaldo'yu ilk önce bir Robben'e kıyaslasınlar. Ronaldo önce bir Robben'den iyi olduğunu göstersin.

Neyse; Meeesssiii, Meeesssiii....

17.00 Hollanda-Brezilya

robben1cj2.jpg

Kalbim Hollanda'dan yana,Robben yaparsın birşeyler :p

hollanda ısı zor robben dısında pek ıs yapacak oyuncusu yok japonya ve danımarka maclarında bunları gorduk..brezılya yeteneklı oyuncuları ve tecrubesıyle alır bu macı.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":zlqgfxql]
Kalbim Hollanda'dan yana,Robben yaparsın birşeyler :p
Heyecanla maçın başlamasını bekliyordum ama izlemeye gerek kalmadı artık. : ) Bakalım Brezilya´nın yarı finaldeki rakibi kim olacak.[/quote:zlqgfxql]
Yorum yok :ehue :p

Bayram'ın etkisi çabuk göründü :)

Brezilya 1 Hollanda 0

Hollandalı oyuncular acayip sinirliler.Hele golü yedikten sonra daha bi sinirlendiler.
Yedikleri golde cidden sinir bozucuydu.

Hollanda kazanır demiştim, kötü oynamasına rağmen yanıltmadı beni : ) Elano'suz bu kadar Brezilya : )

Dakikalar azaldıkça Brezilyalıların sinir kat sayısı yükseliyor..

Edit: Cümle bitmeden Melo atıldı : )