2010 Dünya Kupası

Dunga,kurduğu saçma sapan kadronun sonucuna zaten bir şekilde katlanacaktı ve katlanmak zorunda kaldı da."Ben formayı hakedene veririm.Sezon boyu performansına göre değerlendiririm." diyorsun.Şu kurduğun kadro kendini yalancı çıkardı farkında değil.

Sezon boyu Juventus'ta rakiple didişmekten başka hiçbirşey yapmayan ve İtalya Ligi'nde kötü transferler listesinde zirvede olan Melo ile artık posası çıkmış olan Gilberto Silva'ya göbeği emanet ediyorsun.Önlerine sakatlık illetiyle başetmekten ayağını bir adım öne atmaya mecali kalmamış Kaka'yı koyuyorsun.Luis Fabiano dışında skor yükünü taşıyabilecek ekstradan bir Allah'ın kulu yok takımda.Doğal olarak da sonuç ortada.

Neyse finalistin biri aşağı yukarı belli oldu.Umarım diğer taraftan gelecek takım İspanya olur ve güzel bir İspanya-Hollanda finali izleriz.

Anlaşılan o ki Levent Özçelik Ömer Üründül´ü kıskanmış, neden o daha çok gündemde diye. 30 yıllık Kayt oldu Köyt. : ) Sadece Kuyt telaffuzu değil birçok kez göze battı bana göre.

Ne kadar çıldırtsa da bugün, bendeki kredisi bitmez Özçelik´in. Ne de olsa UEFA finalinin hatrı var.

Süpriz bir sonuçla Hollanda Brezilya´yı evine yollarken Bayram´ı nasıl ekarte etti, ben onu çözemedim. : )

Brezilya gitti sıra Almanya'da 8)

gra_case_study_argentina_flag.gif

Burak Barut' Alıntı:
Hollandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Kaldı geriye Arjantinnnnnnnnnnnnnn :)

Tuttuğum 2 takım finalde olursa oh oh : )

Kardeşim benim:) Vallah bu sene finali şezlongta seyredebilirim bacaklarımı uzatıp Hollanda- Arjantin hesabı:)

İspanya'da olsa finalde üzülmem ama o zaman Hollanda kazanmalı ::)

Arjantin - Hollanda finali süper olur gerçekten.Bu arada Robben ve Sneijder'e olan saygım her maçta artıyor.Mükemmel oyuncular gerçekten.

Umut Öncel' Alıntı:
Brezilyalılara gıcık oldum.Kaka ve Robinho başta olmak üzere hepsi artizz olmuşlar.
Aynen.

Artisliğin sonu budur !

Özellikle Robinho'ya çok gıcık oldum,Neyse şimdi noldu Brezilya kupaya veda etti,Hollanda devam ediyor bu onlara yeter,Bir 4 yıl daha bekle Brezilya belki şampiyon olursun ;)

yıllardır özenle nefret ettiğim brezilya elendi.. bu iyi..
yarın arantin-almanya maçında mantığım almanya diyor ama tüm kalbim arjantin ile olacak izleyemeyecek olsam da..
kazanan finale gider direk.

2006'daki Almanya-Arjantin çeyrek finalini hiç unutamıyorum,Ayala'nın golüyle öne geçmiştik sonra almanya 1-1 yaptı ve penaltılar için kalede leo franco vardı,abondanzieri sakatlanmıştı ne yazık ki penaltılar sonucu elendik,o kupada arjantin'i yürekten desteklemiştim,bu dünya kupasında pek öyle olmasada yinede severim arjantin'i inşallah 2006'nın intikamını alıp bu sefer yarı finale yükselecekler.

bence maçın yıldızı olumsuz anlamda Gyan (ki iyi maç çıkardı). Olumlu anlamda Prince Boteng idi.

Hollanda'nın hocasına söylesen maçı ancak böyle bitirtirdi. :) Hem rakibi uzatma oynadı, hem de en önemli golcülerinden biri maçta oynamayacak rakibinin.